Frank Rijkaard Resmen G.Saray'da!!! [Tek BaşLık]

_TozKoparaN_

Altın Üye
Walla helal olsun Cimboma. Harbi bombayı patlattı. Demek ki gelecek sezon Şampiyonlar ligi finali BJK-GS. iyi olan kazansın :)

ii de gs uefaya gidiyor nası olacak o iş
hadi onu geçtim bjk final oynuyacak ha :D

Tüm dünya bu transferi konuşuyor şu anda.

:
HıncaL şimdiden başLamış yazmaya..Yarınki yazısında rijkaardı istifaya davet ediyor.
zuhahahahaha :biggrin:durdurun:biggrin


gelmesine çok sevindim çalışma temposu bile galatasarayı şampiyon yapar...
 

samco_deu

samcho
Rijkaard UEFA manşetinde

Galatasaray'ın Hollandalı çalıştırıcı Frank Rijkaard ile sözleşme imzalaması büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray'ın Hollandalı çalıştırıcı Frank Rijkaard ile sözleşme imzalaması büyük yankı uyandırdı. UEFA'nın resmi internet sitesi gelişmeyi manşetten okuyucularına aktardı.

Haberde Rijkaard'ın Hollanda'da yaşadığı başarılar ve teknik direktörlük kariyerinin başlangıcına dikkat çekilirken Bülent Korkmaz'ın gidişi ve Hollandalı teknik adamın önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın başında olacağı vurgulandı.

webaslan.com
 

by.erce

New member
MiLan ve Barçanın resmi siteLeri başta oLmak üzere Uefadan Marca'ya kadar bütün medya bu transferi konuşuyor..
GaLatasaray'ın Avrupa transfer piyasasında baya bi isim değeri arttı
.
 

mchasso

New member
walla başında ınanmamıştım ama helal olsun baya güzel haber fenerlı olarak tebrık ederım ne dıyeyım
 

lazzuri53

"LazigoL"
Ve Rijkaard İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni direktörü Rijkaard İstanbul'a geldi. Havaalanında yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Hollandalı teknik adamın şaşkınlığı dikkatlerden kaçmadı.

LigTv


hadi hayırLısı..
 

nedim87

New member
Rijkaard kim ya arkadaşlar barcelonada müthiş bi kadroyla ne yaptıki bence bülent korkmaz daha iyiyidi hiç değilse galatasaray ruhunu bilen bi asamdı bence hiç iyi olmadı hemde hiç.inşallah ben yanılırım...yinede GALATASARAYımıza hayırlı uğurlu olur inşallah
 

akifbaskoy

New member
Rijkaard kim ya arkadaşlar barcelonada müthiş bi kadroyla ne yaptıki bence bülent korkmaz daha iyiyidi hiç değilse galatasaray ruhunu bilen bi asamdı bence hiç iyi olmadı hemde hiç.inşallah ben yanılırım...yinede GALATASARAYımıza hayırlı uğurlu olur inşallah
rijkaardı bende sevmem ama tarihine bakıldığında hiçte öyle müthiş bir kadro falan almadı barcelonada nerdeyse günümüzdeki barcelonanın kadrosunu kuran ve sistemini oturtan adamdır uzun vadede güzel işler yapar, bülent korkmaz verilen şansını mehmet güvenlerle oyuna başlayıp defansif oyunla kaybetti
 

KaRma

Moderatör
Moderatör
Bu Takımda HaLdun ÜstüneL gibi bir adam oLduğu sürece sırtımız yere geLmez.. HeLaL OLsun Adama..Son yıLLarın En başarılı Türk Yöneticisi ßence.
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
HayırLı oLsun!!!
 

Kasmer47

New member
Bu transferin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim ... İnşallah Öncelikler Türk Futbolu ardından Galatasaray için yararlı bir insan olur ...
 

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Rijkaard imzayı attı


Galatasaray yeni teknik direktörü Frank Rijkaard, düzenlenen imza töreninde Galatasaray'da çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.



Düzenlenen basın toplantısına Başkan Adnan Polat’ın açıklamalarıyla başladı. Adnan Polat başarısız bir sezon geçirdiklerini ve bunu sezon başında kimsenin beklemediğini söylerken “Herkesten çok biz üzüldük. İki antrenörle çalıştık. Skibbe ile zaman zaman çok ümitlendik ancak Galatasaray ile olan ilişkisinde kimyasının tutmadığını düşündük” dedi.

Bülent Korkmaz’a teşekkürlerini ileten Adnan Polat, gelecek yıllarda kendisinin Galatasaray’a hizmet vermesini istediğini söyledi. 4 teknik direktör ile görüştüklerini açıklayan Galatasaray Başkanı, Rijkaard ile Madrid’de görüştüklerini ve anlaşma sağladıklarını söyledi. İki yıl Galatasaray’ın teknik direktörlüğünü yapacak olan Rijkaard, iki yardımcısıyla görev yapacak.

Adnan Polat’ın ardından salona gelen Frank Rijkaard kendisini Galatasaray’ın başına getiren sözleşmeye imza attı. Ardından basın mensuplarından gelen soruları cevapladı.

"Türkiye'nin en büyüğüne geldim"

“Son döneme kadar hiçbir kulüple ilgim olmadı, menajerimin de beni yönlendirmesiyle görüştüğüm kulüplerden biri Galatasaray oldu. Hem Sayın Üstünel hem de Sayın Başkan ile güzel bir sohbetimiz oldu. İlk izlenim oldukça önemli. Dün ve Bugünkü görüşmelerin ardından kararımı verdim. Türkiye’nin en büyük kulübünde çalışmak benim için bir onur, burada yeni bir başlangıç yapacağız”

Guus Hiddink ile İstanbul'a gelişi hakkında konuşmadığını belirten Rijkaard, "Hiddink bana Türkiye'de güzel zaman geçirdiğini belirtmişti. Bundan önceki tecrübelirimde en iddialı takımların başındaydım. Burada da en iyiyi ortaya koymak istiyoruz" dedi.

"Şaşırmadım"

Rijkaard yardımcıları konusunda yönetim ile birlikte ortak karar verecekleri söyledi. Türkiye'nin bir futbol ülkesini olduğunu bildiğini söyleyen Rijkaard, taraftarın çoşkuyla kendisini karşılamasına şarşırmadığını belirtti.

"Fenerbahçe ile görüşmem olmadı"

Fenerbahçe'den teklif alıp almadığı yönündeki soruya ise Hollandalı teknik direktör, Türkiye'den başka bir kulüple şahsi bir görüşmesi olmadığını söyledi.

Transfer konusunda ise açıklama yapmak için çok erken olduğunu söyleyen Rijkaard, takımı tanıma aşamasının ardından kararlar alacağını belirtti. Rijkaard, "Alacağımız isimlerin ünü ya da ülkesi önemli değil, yarar sağlaması önemli. Geniş bir değerlendirmenin ardından oyunumuza yarar sağlayacak isimleri transfer edeceğiz." şeklinde konuştu.

KaynaK
 

HTML

Üst