Devlet Bahçeli iç çatışmayı nasıl önledi?

aysun16

Banned
İç çatışma çıkarma senaryolarında, tasarladıkları kardeş kavgası için Ülkücüleri taraf olarak bulaştırmak isteyen karanlık odaklar, Devlet Bahçeli'nin çelik iradesine çarptılar.



DEVLET BAHÇELİ BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKTI

Son yıllarda Türkiye'de ve Ülkücü Hareket üzerinde oynanan ne kadar karanlık oyun varsa, onlara yönelik tedbir alan ve bu karanlık oyunların uygulanmaması için çözüm yolları sunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, lider olmanın akılcılığını ve vizyonunu her manada ortaya koymuştur.

Her olayda yaşanan ve gelinen son, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin haklılığını ve tespitlerinin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Ülkücüleri iç çatışmalarda kullanmak için sokağa dökmeye çalışanlara "Ülkücü'nün eli silah değil, kalem tutacak" şeklinde gösterdiği akılcı refleks, Ülkücüleri suç ve olaylarla anmak için fırsat bekleyenlere yönelik keskin tavırları, Ülkücü Hareketi her türlü illegaliteden uzak tutma titizliği, demokrasi ve hukuk kuralları içinde gelişen olaylara karşı en net ve cesaret yüklü tavırları, eğitime, bilgiye ve akla dayalı demokratik mücadele anlayışı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin vizyonunu ispatlayan ve öne çıkartan en önemli adımlarıdır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu vizyonunu ve aldığı tedbirlerin isabetliliğini, zekâsını kullanan, aklı olan herkes görmüş ve anlamıştır.

Anlamayanlar da zaten zekâ ve akıl birlikteliği olmayanlardır.

Yaşanan hangi olaya bakarsanız bakın, hepsinde Devlet Bahçeli tarafından, büyük özveri ve isabetli kararları ile, Türkiye'nin ve Ülkücü Hareket'in karanlık oyunlardan ve tehlikelerden korunduğunu göreceksiniz... Bu manada hem Türkiye, hem de Ülkücü Hareket, Devlet Bahçeli'nin kıymetini bilmelidir.

İç çatışma çıkarma senaryolarında, tasarladıkları kardeş kavgası için Ülkücüleri taraf olarak bulaştırmak isteyen karanlık odaklar, her daim Devlet Bahçeli'nin çelik iradesine çarpmışlardır.

Bugün ülkede kanlı manzaralar çıkmamışsa, gençler arasında kavga ortamı meydana gelmemişse, analar, babalar acılar yaşamamışsa, gençlerin geleceği kararmamışsa, olayları önceden sezen, gören ve tedbirini alan, Türk milliyetçiliğinin lideri Devlet Bahçeli'nin iradesinin, Türk siyasetinde var olmasından kaynaklanmaktadır.

İddianamesi kabul edilen, Ergenekon adı verilen çete yapılanmasının karanlık oyun ve tahriklerinden de MHP'yi koruması, MHP Lideri Devlet Bahçeli için ayrı bir başarı konusu olmuştur.

Ergenekon iddianamesi içinde yargılanan sanıkların tamamına yakını, MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı içinde olan kişilerdir.

Bunların birçoğu ile de bu köşeden sürekli mücadele ettik... MHP ve Ülkücü Hareket üzerinde kirli emelleri olan bu kişilerin, MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından yıllar önce tespit edilip tedbiri alınan niyetleri, bugün daha net anlaşılmaktadır.

MHP ve misyonu ile hiçbir bağları olmadıkları halde, MHP'yi ele geçirmeye çalışan Ergenekon adı verilen çete mensuplarının, MHP üzerindeki oyunları Ergenekon İddianamesinde şöyle yer bulmuştur: "Ülkemizde milliyetçi kesimi temsil eden Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeniden yapılanması altında Ergenekon Terör Örgütü tarafından yönlendirilebilecek bir pozisyona getirmeye çalıştığı, ülkemizin en köklü ve hassas değerlere sahip partimizin birçok sansasyonel eylemin içine çekmeye çalıştığı, Ümit Özdağ 'ın MHP Genel Başkanlığı'na aday olması sağlanarak bu adaylığı üzerinden bazı planların yapıldığı, bu planlardan bazılarına baktığımızda Ergenekon Terör Örgütü'nün amaçlarının açıkça ortaya çıktığı ve örgüt üyesi Veli Küçük 'ün suç örgütü lideri Sedat Peker ile yapmış olduğu telefon görüşmesinde belirttiği gibi Veli Küçük tarafından yapılandırılmak istenen yeni oluşumun ne amaçla yapılmak istendiği ve örgüt üyesi Mehmet Zekeriya Öztürk 'e bu amaç doğrultusunda görev verildiğinin net olarak görüldüğü anlaşılmıştır. Yeni oluşum çerçevesinde yapılmak istenenler belgede şu şekilde belirtilmiştir:


Mümkün ise MHP kongresinde kavga ve kargaşa çıkarmak, kongre salonu önünde basının ve halkın izleyeceği arbede çıkarmak. Arbede saatini kongreye katılım tamamlanmadan önceki saate denk getirmek, böylece olayların duyulmasını sağlamak, katılımcıları olumsuz yönde etkileyerek kongre salonuna gelme isteklerini kırmak"


Burada ifade bulan durum, MHP kongresi öncesi aynen uygulanmak istenmiştir.

MHP kongresi öncesi yazmış olduğumuz yazılarda da bu duruma "MHP'nin birlik ve beraberliğini baltalamak ve MHP'nin 19 Kasım kongresine gölge düşürmek için, bir takım kişiler, çeşitli provokasyon girişimlerinde bulundu. Ama bu girişim gerek hukuksal manada, gerekse ülkücü vicdanların hassasiyetli davranışları sonucu engellendi. Bu kişiler, bir takım tahrik ve provokasyon düşüncelerini uygulamaya yönelik çalışmalar içinde bulunsa da, bu sinek vızıltısından öteye gitmemiştir, gitmeyecektir." (13 KASIM 2006-Ortadoğu) şeklinde yorumlarda bulunmuştuk...

MHP Lideri Devlet Bahçeli de o günlerde şöyle bir uyarıda bulunmuştu: "Karanlık ilişkilerden Milliyetçi Hareket aydınlık gelecek bekleyemez. O kişiye Türkiye üzerinde oynanan oyunların izdüşümünün MHP üzerinde oynandığı gerçeğinden hareketle yaklaştığımızda verilen bir görev vardır. Bu görev 19 Kasım'a kadar sürecektir. Sayın İçişleri Bakanı'nın desteğiyle hukuk dışı kongreye bir zorlama olduğu vakit bunun hesabını AKP'den sorarız" (15 Kasım 2006)

O dönem, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi anti-demokratik olmakla suçlayanlar, Ülkücüleri birbirine düşürmek için uğraşan karanlık odakların oyununu bozduğunu şimdi daha iyi anlamalıdır.

O zaman, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kongre kazanma kaygısı değil, MHP'yi ve Ülkücüleri koruma kaygısı ön plana çıkmıştı. MHP Lideri Devlet Bahçeli, belki de hayatındaki en rahat kazanacağı kongre oydu ama her türlü oyuna karşı, her çeşit önlemi gece-gündüz büyük bir titizlik göstererek aldı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP'nin baraj altında kaldığı 3 Kasım seçimleri sonrası, belki de kaybetme riskinin en yüksek olduğu kongrede, AKP'den milletvekili aday adayı bile olmuş Aytekin Yıldırım isimli kişiye ve diğer MHP Genel Başkan adaylarına, MHP'nin kapılarını sonuna kadar açarak, demokrasinin tüm nimetlerini sunmuştu.

Fakat Ergenekon iddianamesinde bahsedilen 19 Kasım 2006 tarihindeki kongrede, yine demokrasi ve hukuk yoluyla her türlü önlem alınmıştı. Hem de adaylığa adı geçen şahsın, on oy alamayacağı bilindiği halde...

Ergenekon adı verilen çetenin pisliklerinden MHP'yi ve Ülkücüleri koruyan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu her davranış, en mantıklı ve sağduyulu düşüncelerle şekillenmiştir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Türkiye'yi ve Ülkücü Hareketi koruma adına gösterdiği hassasiyeti Türkiye'de herkes çok iyi anlamalıdır.

Hangi olay olursa olsun, Devlet Bahçeli'nin Lider oluşu defalarca tescillemiştir. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin vizyonu (geniş ve ileri görüşlülük) Türkiye'ye bu zamanda, her zamankinden daha çok lazımdır...

Yıldıray Çiçek / Ortadoğu
 

emrah1607

Banned
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Türkiye'yi ve Ülkücü Hareketi koruma adına gösterdiği hassasiyeti Türkiye'de herkes çok iyi anlamalıdır.


bencede .
 

MG_eVİL

New member
ehuehuehuheuh zuahuahahu diyorum başka bişey değil baq kardeşim bnm çk sayıda ülkücü arkadaşım war bazılarını görsen sırf ortam bi kawga oldun mu arkamda adam olsun diye gidiyor... ama bi sorsan istiklal marşını okuyamıyor bile... bn size şunu anlatayım... ülkü ocaklarının %85 fos yani saydığım nitelikteki arkadşlar... %15'lik kısımda ise has ülkücü ve mhpci adamlarla dolu ;) +devlet bey mi iç çatışmayı önlemiş tabi antalyadaki üni. baskınındaki kel adam mhp ülkü örgütünde görülmemiş sanki.... bırak arkadaşım yha....
 

emrah1607

Banned
ehuehuehuheuh zuahuahahu diyorum başka bişey değil baq kardeşim bnm çk sayıda ülkücü arkadaşım war bazılarını görsen sırf ortam bi kawga oldun mu arkamda adam olsun diye gidiyor... ama bi sorsan istiklal marşını okuyamıyor bile... bn size şunu anlatayım... ülkü ocaklarının %85 fos yani saydığım nitelikteki arkadşlar... %15'lik kısımda ise has ülkücü ve mhpci adamlarla dolu ;) +devlet bey mi iç çatışmayı önlemiş tabi antalyadaki üni. baskınındaki kel adam mhp ülkü örgütünde görülmemiş sanki.... bırak arkadaşım yha....
bak kardeş ;

arkam olsun yada çıkar sağlamak amacı ile ülkü ocağına mhp ye ve diğer tüm partilere insan gider .bu insanların oraya gitmesi demek tümü ile oranın öyle olduğu anlamına gelmez .ülkü ocaklı birisi olarak şunu söyliyim sana . öyle insanlarda zaten farkedildiği an verdiği zararın kat kat fazlası verilerek ocaktan uzaklaştırılır .

senin saydığın nitelikteki arkadaşlar fos doğru ama 100 de 85 inin oluşturmaz bu tip insanlar .bunun tespitini ne sen nede ben yapamayız ve bilemeyiz . ama senin söylediğin rakam tamamen saçma bir rakam


antalyadaki kel adama gelelim .

zamanında hrant dinkin azmettiricisininde büyük partili olduğu iddia edildi . muhsin yazıcıoğlu ile fotoğrafı çıktı . muhsin yazıcıoğluna bir tv programında sordular.bağlantınız varmı bu insanlarla fotoğrafınız bile var diye .muhsin yazıcıoğlu şu cevabı verdi ;

"ben resim çektirceğim zaman arkamda sağımda kim var bakmam .sokakta çekilmiş bir resim .gelmiş arkamda durmuşsa benim suçummu .bize sempatisi olabilir ama bizimle hiç bir ilişkisi yoktur " diye cevap verdi .



o kel adamda eskiden mhp li biri olabilir .zaten uzaklaştırılmış bir insanmış eskiden kendisi . bu tip şeylerle ülkücüleri karalama kampanyası yürütülüyor . bunlara aklı başında bir insan kanmaz .sen nasıl kandın anlamadım

ayrıca bu olaydan sonra bahçeli antalya il yönetimi ve ocak yönetimini görevden aldı .o kelin bizimle bir ilişkisi kalmamış olmasına rağmen bahçeli yine adı bu tür olaylara karışan yerlere ceza veriyor .bu verdiği cezalar ve aldığı önlemler sayesinde bir çok teşkilat olaylardan uzak tutulmuştur .devlet bey iç çatışmayı önlemiştir ve önlemeye çalışmaktadır .bundan kimsenin şüphesi olmasın
 

kirklareli

New member
bu konuyla şu msjı vermek istiosanız anlarım.devlet bahçeli olmasa mhp daha saldırgan bir tavır takınır.bu doğru bi tespit.ama yazı öyle bi yazı ki sanki ülkü ocakları da mhp de sütten çıkmış ak kaşık.yapmayın biras daha gerçekçi olun .bu ülkede çoğu kirliliğin içinde vardır mhp ve ülkü ocakları.bunu inkar etmek düne bugüne ve yarına ihanettir.
 

emrah1607

Banned
bu konuyla şu msjı vermek istiosanız anlarım.devlet bahçeli olmasa mhp daha saldırgan bir tavır takınır.bu doğru bi tespit.ama yazı öyle bi yazı ki sanki ülkü ocakları da mhp de sütten çıkmış ak kaşık.yapmayın biras daha gerçekçi olun .bu ülkede çoğu kirliliğin içinde vardır mhp ve ülkü ocakları.bunu inkar etmek düne bugüne ve yarına ihanettir.
bu ülkede kirli bişey varsa bütün millettir bunun sebebi .sadece bir kesime mal edilmesine karşıyız biz .ülkücülerden başka bu ülkede başka kirli iş çeviren yokmuş gibi konuşuyorlar bazıları .

ülkü ocakları ve mhp bu ülkede yaşanan hiç bir şeye seyirci kalamaz .muhakkak olayın içindedir zaten .buna karşı çıkmıyoruz .ancak yaptıklarıyla kimi tarafından alkışlanır kimi tarafından da yerlere vuruluyor . kimin ne düşündüğü bizim için önemli değil .biz ülkenin gidişatına engel olan ne varsa seyirci kalamayız ve mümkün olduğunca seve seve içinde de oluruz .mhp nin pisliği varsa da mhp nin ki çoğu gruba göre en azdır .çoğu gruptan bu memlekete daha faydalıdır ülkücüler .bundan kimsenin şüphesi olmasın
 

KAMİLEM

New member
Bilmeyenler olabilir,olursada yanlış yolu seçebilirler.Ülkemizde Dolar ve Eurolar milliyetcilerde çıkmaktadır.(NİYE)MHP nin binasına bi bakın.Bayındırlık Bakanlığı ve ABD katkısı varmı?Peki neler yok! Yanlış bişeylerin nasıl olduğunu çok net görürsünüz.
Çek senet mafyalarının içinden gelenlere ,göğsünü siper edenlerin tek bir ortak yanları var.Dolarları bol oluyor.Atatürkü çok seviyorlar.Milliyetci oluyorlar.Geri kalanlarda vatan haini.Nazım Hikmet gibi yani.
Kimin vatan haini kimin milliytci olduğu bankadaki hesaplarla orantılı olursa dediğiniz doğrudur.
 

MG_eVİL

New member
baq hocam bn o rakamı etrafımda we bnm arkadaş ortamıma göre ve gezdiğim illerdeki adamlara göre öle yorumladım... baq şu an devlet bahçeli tam bi dönek bnm gözümde ister darıl ister kız... sebebini söyleyeyim... 22 temmuz öncesi ne dedi... akp hükümetini yıkacaz yerle bir edecez... tam bağımsız türkiye sloganı wardı demi... hatta bilbordlarda bile(tek başına mhp diye sloganla çıktı) halk buna güvenerek mhp'ye o kadar oy verdi... ama naptı akp a konusunu açtı mhp a+ verdi... bu yzdn kızgınlığım bnm mhp'ye... ; )
 

Kara Kartal

Banned
''MHP Lideri Devlet Bahçeli de o günlerde şöyle bir uyarıda bulunmuştu: "Karanlık ilişkilerden Milliyetçi Hareket aydınlık gelecek bekleyemez. O kişiye Türkiye üzerinde oynanan oyunların izdüşümünün MHP üzerinde oynandığı gerçeğinden hareketle yaklaştığımızda verilen bir görev vardır. Bu görev 19 Kasım'a kadar sürecektir. Sayın İçişleri Bakanı'nın desteğiyle hukuk dışı kongreye bir zorlama olduğu vakit bunun hesabını AKP'den sorarız" (15 Kasım 2006)''


hesap sorulacaktır elbet
milletimizin hesap sorabilecek milliyetçi duruşa çok ihtiyacı var.

mhp yi bu yönde destekliyorum
 

emrah1607

Banned
Bilmeyenler olabilir,olursada yanlış yolu seçebilirler.Ülkemizde Dolar ve Eurolar milliyetcilerde çıkmaktadır.(NİYE)MHP nin binasına bi bakın.Bayındırlık Bakanlığı ve ABD katkısı varmı?Peki neler yok! Yanlış bişeylerin nasıl olduğunu çok net görürsünüz.
Çek senet mafyalarının içinden gelenlere ,göğsünü siper edenlerin tek bir ortak yanları var.Dolarları bol oluyor.Atatürkü çok seviyorlar.Milliyetci oluyorlar.Geri kalanlarda vatan haini.Nazım Hikmet gibi yani.
Kimin vatan haini kimin milliytci olduğu bankadaki hesaplarla orantılı olursa dediğiniz doğrudur.
milliyetçilik parayla pulla olmaz kardeşim .şuan ülkedende tl nin değerini hergün değer kaybettiren bir hükümet varsa ve bunun sürekli olma ihtimali varsa işinden gücünden zarar görmemek için paranı yabancı para olarak tutarsın yada altın olarak .sen bilirsin onu . senin mantığına göre kimse yabancı para almasın eline .böyle bişey olurmu .hükümet tl yi değerli hale getirsin herkes tl kullanır .

nazım hikmet konusu bambaşka bir konu .buna ve diğer iddialarına konu sapmasın diye girmiyorum .konu dışında yazı da yazmıyalım mümkünse



ve ayrıca bayındırlık bakanlığının ve abd nin yeni mhp binasında katkısı olduğunu iddia ettin .bunu ispatlayabilirmisin . sanmıyorum ispatlayacağını ama hadi buyur bakalım
 

MG_eVİL

New member
''MHP Lideri Devlet Bahçeli de o günlerde şöyle bir uyarıda bulunmuştu: "Karanlık ilişkilerden Milliyetçi Hareket aydınlık gelecek bekleyemez. O kişiye Türkiye üzerinde oynanan oyunların izdüşümünün MHP üzerinde oynandığı gerçeğinden hareketle yaklaştığımızda verilen bir görev vardır. Bu görev 19 Kasım'a kadar sürecektir. Sayın İçişleri Bakanı'nın desteğiyle hukuk dışı kongreye bir zorlama olduğu vakit bunun hesabını AKP'den sorarız" (15 Kasım 2006)''


hesap sorulacaktır elbet
milletimizin hesap sorabilecek milliyetçi duruşa çok ihtiyacı var.

mhp yi bu yönde destekliyorum
kardeşim her ne kadar mhp'yi sevmesemde inş. dediğin gibi olur :goz::goz:
 

emrah1607

Banned
baq hocam bn o rakamı etrafımda we bnm arkadaş ortamıma göre ve gezdiğim illerdeki adamlara göre öle yorumladım... baq şu an devlet bahçeli tam bi dönek bnm gözümde ister darıl ister kız... sebebini söyleyeyim... 22 temmuz öncesi ne dedi... akp hükümetini yıkacaz yerle bir edecez... tam bağımsız türkiye sloganı wardı demi... hatta bilbordlarda bile(tek başına mhp diye sloganla çıktı) halk buna güvenerek mhp'ye o kadar oy verdi... ama naptı akp a konusunu açtı mhp a+ verdi... bu yzdn kızgınlığım bnm mhp'ye... ; )
öncelikle bahçeliye dönek gibi kelimeler kullanmamanı şiddetle tavsiye ederim .kullandığın kelimeler senin ne derece kaliteli bir insan olduğunu gösterir .biraz daha dikkat diyorum ve gelelim yorumuna

artı verdiği yasaların içinden milletimize zararlı olan bir yasa varmı ? varsa hangisidir bunu bana söyliyebilirmisin .yani bana öyle bir şey söyleki milletimize ve bu ülkeye zarar verdi bu yasa ve mhp son dönemde buna imza attı de . sağlam kaynaklardan ama . ok ?


mhp türbanda ve cumhurbaşkanlığında destek verdi akp ye .

şahsen bende abdullah gülün cumhurbaşkanı olmasını istemeyen bir insandım . baş örtüsü yasasında ise türbanı siyasallaştıran kesimlere tedbir şartı ile üniversitelerde baş örtüsünün önünün açılmasını isteyen bir insandım ve bu konular hakkında hala aynı düşünüyorum .

ancak mhp bunlarda akp ye verdiği destel sayesinde akp mazlum rolüne yatamıyor artık eskisi gibi . müslüman cumhurbaşkanı seçtirmiyorlar edebiyatını yapmalarını sağlayan chp değilmi .eski dönemde herşeye muhalefeti sayesinde 47 gelmedimi bunlar .

ülkenin hayrına olan bişey varsa ortada mhp ona destek verdi ve vermeside gerekir .

bana son dönemde mhp nin akp ye destek vermesi sonucunda ülkeye zarar vermiş olan bir yasa söylermisin ???
 

Kara Kartal

Banned
kardeşim her ne kadar mhp'yi sevmesemde inş. dediğin gibi olur :goz::goz:

valla kardeş inanmıyacaksın ama devlet bahçeli ile mhp çok farklı ben tanıyamıyorum böylesi bir yönetimin chp de olmasını çok isterdim.

şu an Türkiyedeki en iyi milliyetçi-ulusal yönetim mhp de eğerki bu kararlığını kaybetmezse iktidar yolu görünüyor.

ben mhp den sadece hesap soracağına inanırsam destek vereceğim.

ve ulusal bütünlüğümüzü zedeleyen ne kadar kurum örgütlenme varsa yıkmasını bekliyorum. sağ sol demeden tarikat cemaat demeden yıkacağına inanırsam desteğim mhp den yana olacaktır.
 

MG_eVİL

New member
meraklnma arkadaşım sen bn ağızımdan nasıl sözler çıktığını çok iyi biliyorm... sen canını sıkma...sen zaten ağızınlı söyledin kardeşim cumhurbaşkanlığı seçimi... o sayede ne oldu bütün memur kesmi mulakatla alınacak...yani bütün yerlerde torpil tarikatlar cemaat işleri girecek devreye... eee ne oldu şu an anayasa mahkemesinin başındaki insan kim? + antalya rektörü oyla yükske olmasına rağmen 2. adayı akp yamağı olduğu için seçmedi mi cumhurbaşkanı? ztn burada akp'ye cumhurbaşkanlığında yardım oy'u vererek tüm kozların akp hükümetine geçmesini sağlması en büyük zarardır.... diğerleri faso fiso bnm gözümde... ; ) SAYGILARIMLA....
 

emrah1607

Banned
meraklnma arkadaşım sen bn ağızımdan nasıl sözler çıktığını çok iyi biliyorm... sen canını sıkma...sen zaten ağızınlı söyledin kardeşim cumhurbaşkanlığı seçimi... o sayede ne oldu bütün memur kesmi mulakatla alınacak...yani bütün yerlerde torpil tarikatlar cemaat işleri girecek devreye... eee ne oldu şu an anayasa mahkemesinin başındaki insan kim? + antalya rektörü oyla yükske olmasına rağmen 2. adayı akp yamağı olduğu için seçmedi mi cumhurbaşkanı? ztn burada akp'ye cumhurbaşkanlığında yardım oy'u vererek tüm kozların akp hükümetine geçmesini sağlması en büyük zarardır.... diğerleri faso fiso bnm gözümde... ; ) SAYGILARIMLA....
iyide kardeşim akp cumhurbaşkanını seçerken mhp ye bile gerek duymuyordu ki .bağımsızlar ve dtp ile zaten seçiyordu abdullah gülü .bunun önüne mhp değil kimse geçemezdi o zaman .kendi adayını seçmek için meclise girdi .buda akp nin işine yaradı ama chp nin yaptığı gibi yapıp meclise girmeseydi ne kadar faydası olurdu tartışılır .

meclisten kaçılırmı kardeşim . ne olursa olsun girmesi gerekir meclise .akp ye alternatif olduğunu gösterdi mhp kendine göre .şuanda yaptığı şeyler sayesinde alternatif parti olmaya çalışıyor .ne kadar oy alırlar bilinmez ama aklı basında insanlardan alır oylarını burası bir gerçek .


o senin sonra olmasından endişe ettiğin şeylere gelirsek . şimdi 1. sıradan olupta baska kişileri seçme olayı sezer döneminde de olmuş . abdullah gül bunları yaparken sezerin kullandığı yasalar sayesinde bunu yaptı .sistemde o zamanda bir yanlış vardı şimdide var .bu aslında kişilerle alakalı bir şey değil .sistemde bir sorun var bana kalırsa .


son olarak senin iddia ettiğin gibi mhp güle destek oyu vermedi .kendi adayını destekledi.ama keşke abdullah gül seçilmeseydi diyenlerdenim bende .ama referanduma kalsaydı iş gene seçilirdi bu abdullah gül .bundan emin olabilirsin .olayı tamamen mhp nin üstüne yıkmamak gerekir .genel durum zaten abdullah gülün cumhurbaşkanı olmasını sağlıyordu .mhp nin yapacağı pek bişey yoktu

saygılar bizden
 

mrzsngr

New member
Bilmeyenler olabilir,olursada yanlış yolu seçebilirler.Ülkemizde Dolar ve Eurolar milliyetcilerde çıkmaktadır.(NİYE)MHP nin binasına bi bakın.Bayındırlık Bakanlığı ve ABD katkısı varmı?Peki neler yok! Yanlış bişeylerin nasıl olduğunu çok net görürsünüz.
Çek senet mafyalarının içinden gelenlere ,göğsünü siper edenlerin tek bir ortak yanları var.Dolarları bol oluyor.Atatürkü çok seviyorlar.Milliyetci oluyorlar.Geri kalanlarda vatan haini.Nazım Hikmet gibi yani.
Kimin vatan haini kimin milliytci olduğu bankadaki hesaplarla orantılı olursa dediğiniz doğrudur.



Tam anlamadım ama ...


Nazım Hikmet'i savunmuşun herhalde..


Yurt dışına kaçan bir adamı ..

Helal =)


Bir de dolar euro Milliyetçilerden çıkıyor diyorsun..

Doğru ya Sinan Aygün çok vatansever ondan dolar çıkıyor içinden
 

kirklareli

New member
bu ülkede kirli bişey varsa bütün millettir bunun sebebi .sadece bir kesime mal edilmesine karşıyız biz .ülkücülerden başka bu ülkede başka kirli iş çeviren yokmuş gibi konuşuyorlar bazıları .

ülkü ocakları ve mhp bu ülkede yaşanan hiç bir şeye seyirci kalamaz .muhakkak olayın içindedir zaten .buna karşı çıkmıyoruz .ancak yaptıklarıyla kimi tarafından alkışlanır kimi tarafından da yerlere vuruluyor . kimin ne düşündüğü bizim için önemli değil .biz ülkenin gidişatına engel olan ne varsa seyirci kalamayız ve mümkün olduğunca seve seve içinde de oluruz .mhp nin pisliği varsa da mhp nin ki çoğu gruba göre en azdır .çoğu gruptan bu memlekete daha faydalıdır ülkücüler .bundan kimsenin şüphesi olmasın
iyi de ben kirliliği yaratanın siz olduğunu söylüyorum sen senki başkaları yaratıo kirliliğide siz temizlemek için işin içine girdiğinizi iddia ediosun.o zaman sana şunu sorayım bugüne kadar para kazanmadığı kaç işin içine girmiştir ülkü ocakları yaptıkları gereksiz şovenist hareketler haricinde.yani öyle bi yazmışsınki sanki ülkede hiçbir sabıkanız yok herşey güllük gülistanlık.burda tartışacaksak gerçeklerden bahsedelim.ülkü ocaklarından yetişen kaç yüz tane mayfa vardır bana bunu söyle.bence söyleyemezsin çünkü sayamazsın.o kadar çok ki.herkes iğneyi önce kendine batırmalı.ben yıılardan beri solun içinde var olan kürt milliyetçiliğini kabul etmiş ve buna karşı durmuşsam sende kendi içinizdeki bu oluşumları kabul edip mücadele etmelisin.ama önce kabul etmelisin.yazı inanılmaz yanlı.yıllar önce bitmiş ilişkileride bilmem ne.yapma gözünü seveyim ya.yapma.
 

emrah1607

Banned
iyi de ben kirliliği yaratanın siz olduğunu söylüyorum allah allahh :durdurun

sen senki başkaları yaratıo kirliliğide siz temizlemek için işin içine girdiğinizi iddia ediosun.ilk mesajımdan az çok biseler anlamışsın.


o zaman sana şunu sorayım bugüne kadar para kazanmadığı kaç işin içine girmiştir ülkü ocakları ben bu kadar büyük bir araştırma yapamadım abiii .söylede bilelim . para için canını verdi değilmi 5000 ler 80 de .kelimelerin tahrik içeriyor .

yaptıkları gereksiz şovenist hareketler haricinde.ülkücülere göre de senin gibi insanlar gereksiz napcaz ??

yani öyle bi yazmışsınki sanki ülkede hiçbir sabıkanız yok herşey güllük gülistanlık.bu ülkede sabıkası olmayan hangi siyasi grup var söylermisin bana ??? ben sabıkamız olduğunu inkar etmiyorum ama bizden başkada sabıkalı insan yokmuş gibi davranıyor bazı haysiyetsizler .bundan rahatsızım .ya kimsenin sabıkası ortaya çıkarılmasın yada herkesin sabıkası ortada olsun hepsinin üstüne aynı şereflilikle gidilsin .


burda tartışacaksak gerçeklerden bahsedelim.diyosun ?

ülkü ocaklarından yetişen kaç yüz tane mayfa vardır bana bunu söyle.cezaevlerinden çıkan işsiz kalan insanlar vardır pis işlere bulaşmış ama bunun ülkücülükle yada ülkü ocağıyla ne alakası var söylermisin bana . o kadar meşhur kürt mafyaları var ki kominist gruplar varki bunlarla mücadele eden herkes mafya oluyor .bunların yaptıklarından kimse bahsetmez bi ülkücülerde varmış gibi ülkücüleri katil gibi gösterirler .ben bunu yapanların şereflerinden şüphe duyuyorum

bence söyleyemezsin çünkü sayamazsın.o kadar çok ki.herkes iğneyi önce kendine batırmalı.ben yıılardan beri solun içinde var olan kürt milliyetçiliğini kabul etmiş ve buna karşı durmuşsam sende kendi içinizdeki bu oluşumları kabul edip mücadele etmelisin.ben elimden geldiği kadar bu tür olaylara karşı çıkıyorum .ben övmedim ülkücü olduğu iddia edilen mafyaları dikkatimi çekerim . bende karşıyım .ben yaşadığım yerde de kendini sağa sola tanıtıp harac alan insanlar duydum . sen her ülkücüyüm diyene inanırsan ohooo senle işimiz var


ama önce kabul etmelisin.yazı inanılmaz yanlı.yıllar önce bitmiş ilişkileride bilmem ne.yapma gözünü seveyim ya.yapma.
muhsin yazıcıoğlu ile yollar ayrılmış olabilir .yolumuz ayrıldı diyede ona dair bişey yazamazmıyız . yazı benim görüşlerimi yansıtıyor .ben senden farklı düşündüğüm için yanlı gelebilir sana . ben ne sucu neden suçluyu övmedim dikkatini çekerim .o zaman ne kusur buldun yazımda be mübarek :vur
 

kirklareli

New member
ben üllkücülere gereksiz demedim yaptıkları gereksiz hareket dedim sen ne demişsin ülkücülere görede benim gibiler gereksizmiş.aslında tam da tespiti ortaya koymuşsun.beni ne kadar tanıyorsunda gereksiz olduğumu düşünüsoun.ayrıca başka bi konudanda çok rahatsızım.şimdi adam kendini ülkücü die ytanıtıp haraç istio demişsin.bende duydum demişsin.ama her ülkücüyüm diyene inanma demişsin.ii o zaman bende çıkayım alayım elime bi silaha ülkücüyüm diyeyim para toplayayım kaç kişi bana haraç verir.eğer gerçekten ocakla bağlantım yoksa.sanırım sen bu msjımdan bişeyler anlarsın.demek ki senin mantığında bile ülkücü kesimde bu işi yapanlar var.işinize gelince bunlar bizden gelmeyince bizden deiil.var mı öyle dünya.ayrıca kürt mafyası demişsin zaten onların en krallarının olduğu yerdeyim-mersin- onlarada zaten karşıyım.bu başlık ülkücülerle ilgili olduğu için ülkücü mafyaya ve ülkücü taşkınlıklara karşı olduğumu belirttim..sadece size karşı yazmadım.80 lerle bugünün yapısını kıyaslamışsın ama açtığın konuda ki yazı son zamanlardaki olaylarla ilgili olduğu için farklı yazdım.zaten ben mhp içindeki mafya oluşumlarının 80 lerde deil 90 larda başladığına 80 lerde inanarak ya da inanmayarak güç elde eden insanların o yıllardan sonra bu gücü kötüye kulladıklarını söylüyorum.o yüzden 80 lerde ölen 5000 kişi bu konudan uzak..
 

HTML

Üst