Bu Pc Nasıl?

sniper845

New member
Arkadaşlar öncelikle yorumlar için teşekkürler.Evet bazı parçalar bana da abartılı geldi ama yazacaklarımın beni uzun süre ***üreceği kanısındayım ztn en son çıkan oyunları oynamayacağım sadece kriter aldım diceksiniz ki bu para ne o zman oyun oynarım ama esk oyunları ve hiçbir zaman pc de takılma falan görmek istemiyorum. bu pc için şöyle bir değişikliğe gittim pc olarak ama ekran kartı konusunda sölim ztn chipset olarak ati dir hd serisinin chipsetleri.
Yani ben öyle iki senede bir pc değiştirmek istemiyorum ve bu pc beni iyi ***ürür bundan eminim.

PSU 750 watt
A4-Tech pk-635 cam
hd 500 gb NCQ (2x)
ram corsair 4 gb 1066 fanlı
Anakart olarak ta maximus extreme olarak değiştirdim.,

toplam fiyat 3200 ytl oldu ileride de değiştirmem gerektiğinde bi tane daha 4850 alı crossfire yaparım
Ötekileride o/c yaparım beni daha uzun süre ***ürür.saygılar...
 

visi0n

ѕтαη∂.ву &
dostum bu ne mükemmel bence neden araştırıyonki fiyat konusunda ise belki daha ucuza yapabilirdin


ekran kartın nvıdıa yada ati olsun derim bence
pc super ama bence ekran kartını daha ıyı al almısken oyunlardda uzun zaman tam performans almak ıcın

Beyler Sapphire ATİ'nin yan ürünü...Yane ATİ önderligi altında calısıyor.. Bnce biLgisayar güzel...Bi Logitech 5+1 al yeter :goz:
 

sniper845

New member
Yorumun için teşekkürler iyi bir ssoğutucu arayışına girdim.Su sğutmaları da araştırıyorum bakalaım artık;)
 

sniper845

New member
teşekkürler yorumun için

yaw arkadaş dalgamı geçiyon nedir?neyi soruyon zaten pc den anlıyon sen öyle abartılı bi pc düzmeye çalışıyosun ki ben pc yeni sattım bende düzecem 700 800 e nasıl ii bipc düzeriz die düsünüyoruz senin tek malzemen fiyatına...hem daha almamışsın bile;(( Dogmamış çocuga don biçiyon.BOŞVERSENE....
Evet arkadaşım don biçiyorum doğmadan önce erkek beklerken kız çıkmasın diye hazırlıklarım boşa gitmesin diye.Anladıysan tabi.
 

ertan01

New member
Madem öyle paran çok al şu işlemciyi dene ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim.İNDİRİMDEYMİŞ
İNTEL CORE2 Extreme quad
QX9775(12M L2 cashe 3.2 Ghz 1600 MHz FSB 45NM,LGA771 1.449 $
 

sniper845

New member
Madem öyle paran çok al şu işlemciyi dene ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim.İNDİRİMDEYMİŞ
İNTEL CORE2 Extreme quad
QX9775(12M L2 cashe 3.2 Ghz 1600 MHz FSB 45NM,LGA771 1.449 $
Arkadaşım bak benim amacım burda pahalı bi bilgisayar toplayıp millete hava basmak değil ki kimse de kimsenin parasının avukatı değil o yüzden para muhabbetinde bi susacaksın ilk önce.Ben kendim için geleceğe dönük bi bilgisayar topluyorum ki burda donanımsal yardım istiyorum arkadaşlardan.Kimse salak değil senin o işlemciyi kullanmadığını anlamayacak kadar tmm mı sadece kendini akıllı sanma!!!Ben burda konu açtım tavsiye almak için nasihat almak için değil.Beğenmediysen fiyatı yazmazsın yorum olur biter.Ben burda donanım bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ki senin anlamadığın belli ilk önce fiyata bakıyosun bileşenlerden önce.Şimdi forum sitesinde nasıl yorum yapılacağını,forum sitesinin amacının ne olduğunu öğren öyle gel karşıma!!!
 

ertan01

New member
susacaksın,akıllı sanma,begenmediysen,senin anlamadığın,öğren öyle gel karşıma!!!
ne ulan bu kelimeler sen kimsin bu usluple konuşuyon benne.gevezelik etme,daha da muhatab olma.çünkü ne yazarsan yaz senne muhatab olmayacam.işimgücüm var senle ugrasamam.ok!!!
bu arada bileşenlerinide yerim senin!!!
 

sniper845

New member
Üslubumu beğenmiyosan yazma lan konuma.asabımı bozma benim.Dalkavuk!!!Sen kimsin lan asıl benim ne zman cwp yazıp yazmıcağama karar vercen.Senin işini gücünü yerim lan ben.dallama!!!
Yardım etmiceğen konuya boş msj yazarak sen gevezelik yapıon lan de get benim canımı sıkma akşam akşam.Banlandık ztn senin yüzünden siteden.Akıllı ol akıllı.
 

HTML

Üst