PKK da saldırıyı kınadı (!)

1001Design

330i ///M3 Design
apo
pkk
dtp
hepsinin lesini görmek istiyorum
TÜRKIYE TÜRKLERINDIR!

bu haber adami katil eder
soysuz............
 

legolas53

New member
bak manisasporlu ve thphoon insanları karalamaktan vazgeçin ben bir sosyalistim ama pkklı falan değilim eğer çok yönlü düşünüyorsam ve olaylara şüpheci yaklaşıyorsam bu benim düşüncemin temeli ben böyle bi insanım

sen typhoon copy paste yapacagına düşünceni paylaşta anlayalım,

dünyadaki Hiçbir terör örgütü Sİ-VİL HALKI HEDEF AL-MAZZZZZZ ALMAZ KARDEŞİM BEN DEMİYORUM BUNU GİT ÖRGÜT MANİFESTOLARINI OKU YAKLAŞIMLARINI İNCELE

Seviyeyi bozma sana arkadaşım diyorum öyle kalalım herşeyden önce insanız

ARMİNONLY'E DESTEK ÖNCE ETA'YI DÜŞÜNELİM ' İSPANYA'NIN başındaki sorun ! hiçbir zaman sivil eylem yaptıklarını duymadım ! Rusya'daki Çeçenler ( çeçenlere terör örgütü demiyorum yanlış anlaşılmasın ! kendi topraklarını savunuyorlar ruslara karşı neyse !) çeçenler sürekli bir askeri çatışma içerisindedirler ! bundan 2 3 sene önce moskova tiyatrosunda yapılan canlı bomba eylemide çeçenlere ait değildir ! kosova UÇK ! şimdiye kadar hiçbir sırp vatandaş hedef alınmamıştır ! öncelikle terör örgütü nedir ! ne değildir ! öğrenmemiz lazım !(ben demiyorumki pkk yapmamıştır günahsızdır ! BENİM AMACIM TÜM OLASILIKLARI DÜŞÜNELİM ARKADAŞLAR DEMEK !)

PKK'nın sıcak temasla 85 95 arası bulunan bölgenin ! halkına zulmü tabiki vardır !es geçilemez ! ama son yılları düşündüğümüzde ŞEHİRLERDE OTOBÜS YAKMA EYLEMİ VS GİBİ EYLEMLER YAPILMIŞTIR ! ama bu demek değildir ki ! tekrar söylüyorum PKK SUÇSUZDUR DEMİYORUM ! sadece beyinlerimize verilenden daha çoğunu düşünelim ! bize pilav veriliyorsa her gün pilav yemek zorunda değiliz ! araştıralım ! düşüncemin ana fikri de budur !
 

V.ManisaspoR

PLãyß0y
o kundaktaki bebeği vuranı ben çok iyi BİLİRİM MANİSALI KARDEŞİM


Bencede biLmeLisin...

Ben sana pkk lısın demiyoRum...Konuşmanı biraz deiştirsen iyi oLur Çünkü öle gibi konusuyorsun.

MsjLarını inceLedim o kadar KişiyLe polemige girmişssn ama Bir kınama Rahmet okuma gibi bişey göremedim.

Sen Terör Örgütlerin içinimi biLiyorsun...Nerden biLiyorsun saLdırmıcanı siviL haLka..Posta ile mektupmu gönderdiler.

Bir Terim wardr.

Aç Kurt Ne yapar şehire iner..Bunlarda böyLe

Bitme Noktasına geLen TeRör Örgütü siviLi hedef aLır... BuKaDarrrrr:saskin


İyi forumlar bu son msJm!!
 

jojoline

New member
arkadaşlara katılıyorum bende herkesin aklında pkk var doğal olarak ama bunu yapanlarda bizlerin böyle düşüneceğimizi bilip belkide olayı kolayca pkk ya yıkarız ve kolayca sıyrılırız diye düşünmüşlerdir.yanı hedef saptırma
 

legolas53

New member
arkadaşlar BEN RİZELİYİM ! ve kafatasçılık yapmıyorum ve burada başlığı dileyen karakol basıyor demek biraz ayıptır ' lütfen biraz daha düşünerek yazalım ! ben ve arminonly GENÇLERİN DÜŞÜNMESİNİ SAVUNUYORUZ PKK YAPMADI DEMİYORUZ VERİLEN BİLGİLERLE KOYUN OLMAYALIM DEMEK İSTİYORUZ ! TÜRK GENCİ TABİKİ KOYUN DEĞİLDİR ! ARAŞTIRANDIR bizim düşüncemizde de ana amaç budur ! ve böyle karakol basıyor baş sağlığı diliyor ifadeleri bir rizeli olarak ilk beni üzüyor !
 
Düşüncem tamamen ortada;

Tamamen Zıt Görüşteyiz...

Sen PKK'nın yaptığı eylemleri askeri boyutta görebiliyorsan sana söyleyecek çok güzel şeylerim var ama ortam müsait değil!!!
PEKİ ADINI SEN KOY NE BOYUTU ? CANIMSIN HADİ SENDE ŞİMDİ böyle kelimelere takılarak kendini hapsediyorsan düşüncene çıkmazdasın yalnış yoldasın ortam müsait değilmiş ne şimdi küfür mü atacaksın basitliğini gösterirsin ancak
 

turan_efe

♥♥ Romantik Serseri ♥♥
Başlığı yanlış okudum sandım.
konuya girdim...
sözde Kongra Gel Başkanı Zübeyir Aydar günah çıkartıyo şerefsiz bebek katilleri...
ya tutamıycam kendimi şimdi...
sen kimsin ,neyin başkanısında basın açıklaması yapıyosun.... ( ağır küfür............... )
 

V.ManisaspoR

PLãyß0y
NoLur Mod ArkadaşLardan Ricam Konu KilitLensin.....

pkk konusu acıLmasını istemiyoruzzzzz....

Şu YorumLarı Görünce Sabrım kaLmıyoR Artık :saskin


Lütfennnnnnn!!
 


Bencede biLmeLisin...

Ben sana pkk lısın demiyoRum...Konuşmanı biraz deiştirsen iyi oLur Çünkü öle gibi konusuyorsun.

MsjLarını inceLedim o kadar KişiyLe polemige girmişssn ama Bir kınama Rahmet okuma gibi bişey göremedim.

Sen Terör Örgütlerin içinimi biLiyorsun...Nerden biLiyorsun saLdırmıcanı siviL haLka..Posta ile mektupmu gönderdiler.

Bir Terim wardr.

Aç Kurt Ne yapar şehire iner..Bunlarda böyLe

Bitme Noktasına geLen TeRör Örgütü siviLi hedef aLır... BuKaDarrrrr:saskin


İyi forumlar bu son msJm!!
YAPANLARIN CEZASI NEYSE EN AĞIR ŞEKİLDE VERİLSİN BU TEMENNİM BU DA KÜFRÜM HEPSİNİN ANASINI S.


BIRAZ OKUYUP ARAŞTIRSAYDIN SENDE AZ ÇOK BİLİRDİN BAZI SEYLERİ POSTA İLE Mİ GELİYOR POSTAYAMI KOYUYORSUN POSTA MI ATIYORSUN ÖĞRENİRDİN

YAW BU TERÖR ÖRGÜTÜ PKK HER YIL BİTME NOKTASINA GELİYOR NE ACEP BİTMİYOR YAAAA NE İLGİNÇ YAA

NoLur Mod ArkadaşLardan Ricam Konu KilitLensin.....

pkk konusu acıLmasını istemiyoruzzzzz....

Şu YorumLarı Görünce Sabrım kaLmıyoR Artık :saskin


Lütfennnnnnn!!
BU konuyu tartışacak kapasite sende yoksa yazma arkadaşım konu neden kapanacakmış konu milliyetten alıntı git derdini milliyete söyle
 

legolas53

New member
konu kilitlenmeden son sözüm olsun ! düşünmek ayıpsa bu ayıbı ilk yapanlardanım ! bomba haberini duyunca pkk işi olmadığını savunanlardanım ! ama haklıyız ama haksısız ! burada kimin yaptığını bilmek sorun değildir ! burada düşünen geniş açıdan bakan türk genci olmak sorundur ! belki düşüncelerimde haksızım ama haberleri servis edilen gazeteleri okuyorum ! ama düşünüyorum hemen toplum psikolojisi oluşturmuyorum ! bunu her arkadaşa tavsiye ediyorum ! biz demiyoruz son kez ve tekrar söylüyorum PKK SUÇSUZDUR DEMİYORUZ SADECE TÜRK GENCİ DÜŞÜNÜR DİYORUZ ! GERİSİ LAF-I GÜZAF ÖLENLERE ALLAH TEKRAR GANİ GANİ RAHMET EYLESİN ! GERİ KALAN BENDE DAHİL TÜM GENÇLERE DOĞRU YOL GÖSTERSİN !
 

CyßeRiaN

Web & iRc C0deR
ßununn hangi terör örgütü ile Bağlantısı oLduğunu bilmiYoRum fAkat .. Terör Örgütü oLduğunu biliyoRum.. BU yaptıkları serefsizlik eğer kimin üzerine ise yanlarına Kalmaz İNSlh ..
 

honest

New member
bebek katillerine bak.bide olayı yalanlıyolar.allah belalarını versin.şerefsiz herifler.bakalım bu kadar insanın hesabını nasıl vercekler
 

klavuz13

Banned
kınıyormuş...

ne çabuk diyarbakırdaki bombalamayı unuttunuz...


Askeri araca bombalı saldırı: 5 ölü 68 yaralı
Diyarbakır'da bir askeri servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 5 kişi öldü 6'sı ağır 68 kişi de yaralandı.


Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında park halindeki bir araçta patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 5 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 6'sı ağır 68 kişi de yaralandı.

Ölenlerin biri kız olmak üzere 2'sinin öğrenci, 3'ünün de vatandaş olduğu belirtildi.




Diyarbakır bombası PKK'nın intiharıydı

ECEVİT KILIÇ

Kürt sorunu üzerindeki görüşleriyle dikkat çeken Öneş, son saldırıyı "Kürt kimliğini kullanan bölge halkının desteğini çekmesine karşı örgütün verdiği tepki" olarak yorumladı. Öndeş, "PKK korkuyla destek arıyor" dedi..

Sadece Güneydoğu halkı değil tüm Türkiye terörden bıktı. Halk bilinçlendi. Sorgulayan bir halk var artık

Bombayla PKK'nın siyasi hedefleri ortadan kalktı. Tipik bir terör örgütü görüntüsü. PKK tecrit ediliyor

Haftanın Sohbeti'nin bu haftaki konuğu emekli MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş. Kürt sorunu konusunda Radikal gazetesindeki yazıları ve geçen yıl düzenlenen Kürt Konferansı'na katılmasıyla dikkatleri çeken Öneş ile PKK'nın bombalı saldırıyı neden Diyarbakır'da düzenlediğini, niçin çocukların da hedef alındığını, operasyonların örgütü nasıl etkilediğini ve en önemlisi de örgütün içinde bulunduğu psikolojiyi konuştuk. Geçen haftaki konuğumuz teröre karşı çıkışıyla bilinen Kürt şair Bejan Matur, önceki hafta ise terörün en yoğun olduğu 1990'lı yıllarda Başbakan Tansu Çiller'in danışmanlığını yapan, eski ülkücü, Prof. Mümtazer Türköne'ydi. Böylece farklı çizgilerdeki üç isimle Kürt sorununu masaya yatırdık. MİT'te tam 41 yıl görev yapan Cevat Öneş, Psikolojik İstihbarat Daire Başkanlığı da yaptı. Müsteşar Yardımcısı olarak 2005 yılında emekli olan Öneş'e göre PKK, Diyarbakır saldırısıyla Güneydoğu'da kaybettiği toplumsal desteği yeniden elde etme peşinde.

DİYARBAKIR BİLEREK SEÇİLDİ

* PKK'nın saldırıyı Diyarbakır'da gerçekleştirmesini nasıl okuyorsunuz? Sadece kendilerinin muhatap alınabileceği bir ortamı yeniden yaratma peşindeler. "Kürt kesimini sadece biz temsil ederiz, bizimle konuşulması durumunda adımlar atılabilir" mesajını vermeye çalışıyorlar. Amaç demokratik açılımları engellemek, barışçı yöntemlerin önüne set çekmek. Çünkü geçmişte silah zoruyla kurdukları yapı barışçıl arayışlarla zayıfladı. Tekrar otoriteyi toparlayabilmek için özellikle Diyarbakır'ı seçtiler. Baskı altına almak istedikleri kesim Diyarbakır'da Kürt kimliğini kullanan insanlarımız.

* Peki, çocukların hedef alınması? Zaten az sayıda çocuğumuzun ölmesi bir şans. Saldırı için Diyarbakır'ın en kalabalık caddelerinden biri seçiliyor. Korku ve dehşet yaratma, yeni çatışmalar ortaya çıkarma çabasındaki bu eylemin emrini veren grup dağda kazandıkları otoriter imkânları kaybetmemenin arayışında. PKK'NIN ETKİSİ AZALDI

* Bu saldırı bir kırılma noktası olabilir mi? Eskiden örgüt istediğinde esnaf kepenkleri indiriyordu, şimdi örgütün eylemlerine karşı kepenk indiriliyor... Olayları tarihsel süreç içinde değerlendirirsek eskiden terör örgütünün talimatlarının yaratılan korku içinde mutlak şekilde uygulandığını görürüz. Ama bu etki giderek azaldı. Örgütün silaha dayanan eylemleri artık toplum tarafından destek görmüyor. Son saldırıdan sonra meslek kuruluşlarının, Diyarbakır Belediye Başkanı'nın, DTP'lilerin açıklamaları teröre karşı tepkili olduklarını gösterdi. Ama bu açıklamalarda PKK'nın isminin anılmamasını eleştiriyorum. Özellikle demokratik Kürt siyasetinin hedeflerini arkasına alan kişi, kurum ve partilerin bugün için artık teröre karşı tavırlarını ortaya koymaları gerekir.

PKK MARJİNALLEŞTİ

* Bomba PKK'nın sıkışmışlığının ifadesi mi? Bu eylem kararını veren örgüt kadrosu, onların da bir bütünlük içinde olduğunu sanmıyorum, tamamen kendi geleceklerine ve çıkarlarına kilitlenen bir dünya içinde hareket ediyor. Ayrıca saldırı PKK'nın artık siyasi bir hedefinin olmadığını da gösterdi. Bu tipik bir terör örgütü görüntüsüdür. Çünkü silahlı mücadele belli siyasi amaçlarla yapılır. PKK'nın siyasi hedefleri ortadan kalkmış durumda. Bu saldırı yenilmişliğin, güç kaybetmenin ifadesi. PKK tecrit oluyor, marjinalleşiyor. Saldırı Kürt kimliğini kullanan bölge halkımızın örgüte verdiği desteği geri çekmesine duyulan tepkidir. Yeniden korku yaratarak toplumsal desteği kazanma arayışıdır. Ama saldırı sıkışan örgütün intiharı oldu.

http://arsiv.sabah.com.tr/2008/01/07/haber,4DAA3C32819B4A5CACEEAA137F38959F.html
 

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
typhoon pkk bir tenis clup organizasyonudur iyi forumlar
bak dün şu kadar bi bebe öldü!!!



daha ona can veren Rabbi'ne aklı başında "şükürler olsun Rabbim bana can verdin" diye dua edecek yaşa gelemeden, dua bile edemeden o kadar bi bebe öldü...

senin gibi terbiyesize söyleyecek sözüm yok. Allah bunu yapanların TEZ GÜNDE BELASINI VERSİN!!! Hani kendi elimle gebertesem bunu yapanları gene de içime bi damla bile serinlik vermez...
 

mehmetünlü

New member
bak dün şu kadar bi bebe öldü!!!



daha ona can veren Rabbi'ne aklı başında "şükürler olsun Rabbim bana can verdin" diye dua edecek yaşa gelemeden, dua bile edemeden o kadar bi bebe öldü...

senin gibi terbiyesize söyleyecek sözüm yok. Allah bunu yapanların TEZ GÜNDE BELASINI VERSİN!!! Hani kendi elimle gebertesem bunu yapanları gene de içime bi damla bile serinlik vermez...
kardeşim ağzına sağlık
senin dediklerinin üstüne daha da fazla bir şey söylemeye gerek yok zaten
çok sağol
 

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
dai bu senin kızın olur - benim kızım olur. insanların için yanıyor arkadaş burada dalga geçiyor...
bu dünyada söylenecek sözler bitti. öteki dünya hepimizi bekliyor ama. tek - tek hesaplar sorulacak. bakalım o zaman böyle espiri yapabilecek mi arkadaşımız.

daha da bu konuya yorum yazmam. yazacak bişey kalmadı zaten.
 

HTML

Üst