Tüm Fırçalar [brushes] Buraya !!!

sumeylann

New member
filter-liquify 'e girin orada istediğiniz yeri inceltebilirsiniz ,değiştirebilirsiniz

samsung monitörde bu var film seyrederken karanlık bölgeler net görünsün diye böyle yapmışlar .photoshopta sadece belli renk ve tonları değiştirmek için image-edjustment-selective tıklayıp değişiklikleri yapın.
 

snıper

New member
arkadaşlar ben internetten çektiğim fotoların boyutlarını büyütmek istiyorum tabii çözürürlüğü bozulmadan. bunu photoshopla nasıl yapabilirim? photoshopla yapılmıyorsa yapan program var mı?
çok teşekkür ediyorum.
arkadaşım al bunu dene çözünürlüğü bozulmas reklamda yok gerçekten iyi program herkese tavsiye ederim tabe ""High Quality Photo Resizer""
:victory:victory
 

sigurd

New member
cs3 yüklerken internet bağlantını kesipte dene ve başka açık programlar varsa onlarıda kapat...
 

ademyasar

New member
gönderin işleyip size geri göndereyim

ne uğraşıyorsunuz istediğiniz fotoğrafları gönderin ne hayal ediyorsunuz onuda söyleyin ben işleyip size atayım okadar basit değil kullanmakda öğrenmekte öğretmekte zaman istiyor o yüzden photoshoplatmak istediğiniz fotoları gönderin işleyip göndereyim isteyene istemeyene bişey yookk
 

sigurd

New member
benim bildiğim mail adresi vermek yasak ama iyi niyetli olduğunu düşünüyorum..ama sonuçta herkes kendi hayalini gerçekleştirmek ister...sen en iyisi istekleriniz bölümündekilere yardımcı ol ;) yanlış anlama sadece iyi niyetle söylüyorum
 

HTML

Üst