Ergenekon'un Kasası Bağkur Borcunu ödeyemezmi?

OrHUN_BEY

New member

Bağ-kur borcu ile vefat etti!
Kuddusi Okkır emekli olamadan 35 bin YTL Bağ-Kur borcu ile vefat ettiği ortaya çıktı.
Soruşturma kapsamında yaklaşık bir yıl önce gözaltına alınan ve daha neyle suçlandığı resmi olarak belli olmayan ama bazı gazetelere göre “kasa” olduğu için tutuklandı denilen Kuddusi Okkır emekli olamadan 35 bin YTL Bağ-Kur borcu ile vefat ettiği ortaya çıktı.

Akşam gazetesinden Ali Tezel'in haberine göre, cenazesi pazar günü Yalova’da defnedilen 02.11.1948 Adana doğumlu Okkır, 0841166563 Bağ-No’lu Bağ-Kur sigortalısıydı ve 20.04.1982 gününden beridir de Bağ-Kur’luydu... 1-2005 yılında emekliliği hak etti, ama borçluydu.

15.03.1973 günü SSK’lı olarak çalışmaya başlayan Cemal ve Şükriye oğlu Kuddusi Okkır,1973 yılında 180 gün, 1974 yılında 356 gün, 1975 yılında 268 gün, 1977 yılında 90 gün kadar SSK sigortalısı oldu. Okkır, 20.04.1982 günü Bağ-Kur’lu sayılmış. Normal şartlarda borcu olmasaydı SSK ve Bağ-Kur sürelerine göre 25 tam yılı yani 9.000 günü tamamladığı 01.01.2005 günü Bağ-Kur’dan emekli olabilecek olan Okkır, Bağ-Kur borçlusu olduğu için emekli olamamış.

2-Borcunu ödemek için prim affından yararlandı ama geçen yıl içeri girdi

Bağ-Kur borçlarını ödemek ve bir an önce emekli olabilmek için 5458 sayılı Kanun ile getirilen 2006 yılındaki prim affından faydalanmak için Bağ-Kur’a müracaat etti. Ancak Okkır’ın borç ödemeleri de düzenli olarak sadece 4 ay devam edebilmiş ve aylık normal prim ile borç taksitlerinden oluşan 424 YTL’leri dört ay ödedikten sonra iki ay normal primlerini ödeyip, borç taksitlerini ödemiş. Ve, en son ödemesini 31.08.2007 günü yani tutuklandığı ay 275 YTL olarak yapıp bir daha ödeme yapamamış...

Ödeme tarihleri Miktar (YTL)

31.07.2006 424

01.09.2006 424

02.10.2006 424

04.12.2006 424

02.07.2007 265

30.07.2007 265

30.07.2007 10

31.08.2007 275

Ölüm aylığı şartları

Mirası reddeden hak sahibi sosyal güvenlik hukuku yönünden Bağ-Kur prim borcundan kurtulabilir. Hatta mirasın reddedilmesine bile gerek yoktur. Ölen kişinin hak sahipleri ödemek istemedikleri sürece Bağ-Kur borcun ödenmesini talep etmez. Ancak, Bağ-Kur prim borcu ödenmediği sürece de kurumdan hak talebinde bulunulmaz. Eğer hak sahibi mirası reddetmemiş ise Kurumdan ölüm aylığı vs. gibi herhangi bir hak talebinde bulunurlarsa ölen kişinin borçlarını ödemek zorunda kalır.

3-Mirasçılar borcu ödeyecek ya da mirası reddedecek!

2006 yılında Bağ-Kur prim yapılandırmasına müracaat eden ve 424 YTL aylık taksitleri düzenli ödeyemediği için taksitlendirmesi iptal edilen Kuddusi Okkır’ın şu an 35 bin YTL kadar borcu var. İşte bu borç şu an mirasçılarına kaldı. Ailesi kalan mal varlığına (terekeye) göre değerlendirme yapıp 3 ay içinde mirası toptan reddederse Bağ-Kur borcunu da reddetmiş olurlar.

4-Eşi, borçları reddetse de ölene kadar aylık alacak

Mirasın reddedilmesi hak sahiplerinin ölüm aylığı almasına mani değildir. Sosyal güvenlik hukuku ölüm aylığı gibi birçok sosyal güvenlik hakkını medeni hukuk miras ilişkisi dışında değerlendirmiştir. Bu nedenle mirasın reddedilmiş olması halinde vefat edenin tüm mal varlığı (borçları ve alacakları) Hazine’ye geçer. Bu şekilde miras reddedilmiş olsa da Okkır’ın geride kalan eşi evlenmediği sürece Bağ-Kur’dan ölene dek dul aylığı alabilir.

kaynak: http://www.gencturkhaber.com/haber.html,05bb5
 

Kara Kartal

Banned
demokrasi şampiyonları adamı kahrından kanser edip ,ölmesine vesile oldular

herşeyleri yalan iftiraaaaaaa
 

OrHUN_BEY

New member
Hayır Armin sen hala olayı anlamamışsın. Ya dostum bu adam girdiğinde 80 kilomuymuş... çıktığında? 40

İnsan ölür. Eceldir kimler ölüyor tamam. Ama sen birisini eğer kasa olmakla suçluyorsan o adamın en azından cenazesini kaldıracak kadar parası olur.. Veya Bağkur'a borcu olmaz. Ama yok tabiki dayanak lazım iddialara. Masum insanlar ölsün. Ölsün anasını satiim. KALAN SAĞLAR BİZİMDİR.

Hem bu ne tip bir mantıktır ki o zaman onlar öldü bugünde bunlar ölsün diyebilecek kadar düştün?. O halde ermenileri kürtleri kesiverelim. Onlar çok öldürdü bizi..
 

OrHUN_BEY

New member
arkadaşım bu ülkede binlerce gözaltında işkence ile öldü kimseden kastım kartel medyaydı. forum kişilerini kastetmedim..yazdıklarıma küçük pencerenden bakmışsın

eğer adam 80 kilodan 40lara düşmüşse ortada ters giden birşey olmuş.
bugun okuduğum gazetelerde de vardı bu haber ve inceleme başlatılmış konu hakkında.
tabi eğer ortada bi suç varsa cezalandırılmalı ve tabiki bu ergenekon teröristleride mutlaka hak ettikleri cezaya çarptırılmalılar
TERÖR nedir? Terörist kimdir?

Terör belli bir amaç için sivil halka karşı yapılan saldırıdır.terörist bu saldırıları düzenleyen.

İddianame henüz hazır değilken (ki olsa bile bu insanlara terörist diyebilmek için kanıtlanmış ve cezalarının verilmiş olması gerekiyor) senin bu insanlara terörist dememen gerekir. Çünkü onlar Sivas'ta veya Başbağlar'da insanları yakmadılar veya öldürmediler. Veya AÇIK SEÇİK terörist örgütün başkanına SAYIN demediler. Onlar terörist başını tutuklayan veya sorgulayanlardı. Yani bu sözlerin direk suçtur. Eğer onlardan birisi sana dava açsa emin ol kazanır.
 

OrHUN_BEY

New member
yineliyorum tamamı gözümde karanlık işlere bulaşmış masum sivilleri katletmiş katilleri azmettirmiş,adam kaçırmış.bombalama eylemlerine karışmış,uyuşturucu ticaretini bi dönem yönetmiş,silah ticareti yapmış insanlar bunlar cezalandırılacak ama BAŞLAR yakalanamayacaklar zaten Akp Hükümetinden de bu kadar olur


sen bana sunu soyle

BU İNSANLAR VATAN İÇİN NE YAPMIŞLAR DA BU KADAR VATANSEVERLER?
Emekli Tuğgeneral Veli Küçük
Emekli Kurmay Albay Mehmet Fikri Karadağ
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek
Emekli Binbaşı Zekeriya Öztürk
Emekli Astsubay Oktay Yıldırım
Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin
Emekli Astsubay Mahmut Öztürk
Emekli Binbaşı Fikret Emek
Emekli Yüzbaşı Gazi Güder
Büyük Hukukçular Birliği Başkanı Avukat Kemal Kerinçsiz
Sami Hoştan
Kuvva-i Milliye Derneği Teşkilat Başkanı Hüseyin Görüm
Kuvva-i Milliye Derneği Yöneticisi Oğuz Alpaslan Abdülkadir
Kuvay-i Milliye 1919 Derneği Pendik Şube Başkanı Hüseyin Gazi Oğuz
Türk Ortodoks Patrikhanesi Basın Danışmanı Sevgi Erenerol
Ele geçirilen 27 el bombasının bulunduğu gecekondunun sahibi Mehmet Demirtaş
Eski polis memuru Muzaffer Şenocak
Eski polis memuru Aydın Yüksek
İşadamı Kuddusi Okkır
Kuvva-i Milliye Derneği Genel Başkanı Bekir Öztürk
Araştırma kuruluşu SESAR'ın Başkanı İsmail Yıldız
Yazar Ergün Poyraz
Asuman Özdemir
Mete Yalazangil
Uzman Çavuş Muhammet Yüce
Kuvay-i Milliye Derneği Teşkilat Başkan Yardımcısı Kahraman Şahin
Erol Ölmez
Özel büro sorumlusu Erkut Ersoy
Kuvay-i Milliye Derneği üyesi Abdullah Arapoğlu
Yazar Ümit Oğuztan
Vatan Bölükbaşı
Doç. Dr. Ümit Sayın
Doç. Dr. Emin Gürses
Doç. Dr. Orhan Tunç
Kuyumcu Hayrettin Ertekin
Vedat Yenerer
Noel Baba Vakfı Başkanı Muammer Karabulut
Abdulmuttalip Tongar
Selim Akkurt
Ferit İlsever
Hayati Özcan
Adnan Akfırat
Nusret Senem
Hikmet Çiçek
Serhan Bolluk
Rasim Görüm
Ali Kutlu
Behiç Gürcihan
Murat Çağlar

Son dalga da gözaltına aldıkları aydın, bilimadamı ve askerlerimizin tam listesi ise;

Emekli Orgeneral Hurşit Tolon
ADD Genel Başkanı emekli Orgeneral Şener Eruygur
Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Mustafa Balbay
ATO Başkanı Sinan Aygün
Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi
Eski müfettiş Kemal Aydın
Kemal Aydın'ın kardeşi Neriman Aydın
Hamza Demir
Ati Teknoloji Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Şirketi Genel Müdürü Prof. Dr. Ercüment Ovalı
Yazar Erol Mütercimler
ADD Kadıköy Şubesi eski Başkanı Birol Başaran
Emekli Albay Hasan Atilla Uğur
Serbest meslek sahibi Osman Gürbüz
Emekli Tuğamiral İlker Güven
Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat eski Başkanı Tuğgeneral Levent Ersöz

Ayrıca Turhan Çömez, Levent Ersöz ve Sabih Kanadoğlu'nun da operasyon kapsamında arandığı bildiriliyor

Bakalım kim kimmiş...

Gözaltına alınan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün, Bursa'da görev yaptığı yıllarda, irticacılara göz açtırmadı. Paşa aynı zamanda PKK'nın hedeflerinden biriydi
Gözaltına alınan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün, Bursa'da görev yaptığı yıllarda, Uludağ'da izinsiz dini eğitim verilen çadırları, kaçak yapılan Kur'an Kursunun da aralarında bulunduğu villaları yıkmış, İmralı'daki Abdullah Öcalan'ın da güvenliğinden sorumluydu.

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, 2000 - 2003 yılları arasında Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı yapmıştı. Kenya'da yakalandıktan sonra getirildiği İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılan çetebaşı Abdullah Öcalan'ın güvenliğinden sorumlu olan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, kötü hava koşulları nedeniyle uzun süre İmralı'ya gidemeyen Öcalan'ın avukatları ile kardeşleri tarafından eleştirilmiş, PKK'nın yayın organları tarafından hedef gösterilmişti.

Ersöz, hava ve deniz ulaşımının zorluklarını, Öcalan'ın İmralı'ya gitmek için Gemlik'ten ayrılan kardeşleri ve avukatlarının motorda yaşadığı güçlükleri kamera ile görüntüleyerek kanıtlamıştı.

İZİNSİZ DİNİ EĞİTİM VEREN ÇADIRLARI YIKTIRDI

Görevi sırasında irticai faaliyetlere izin vermeyen Tuğgeneral Levent Ersöz, özellikle yaz aylarında Uludağ'ın eteklerinde, cemaatler tarafından kurulan ve çoğu çöcuk yüzlerce kişiye harem, selamlık uygulanarak izinsiz dini eğitim veren çadırları 150 jandarma ve 10 iş makinesi ile dağıtıp yıkmıştı.

Ele geçirilen dini yayınlar, sıralar, tahtalara el konulmuş, çadır bölgeleri halkın hizmetine açılmıştı. Ersöz, Hüseyinalan Köyü'nde izinsiz yapılan aralarında Merkez Osmangazi İlçesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Recep Altepe'nin villası, Yavuz Selim Kuran Kursu'nun da aralarında bulunduğu 17 binayı yıktırmıştı.Bursa'dan Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Dairesi Başkanlığı'na atanan Ersöz, Bilecik 2'nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı görevinin ardından emekliye ayrılmıştı.

--------------------------------------------

Gözaltılar arasında yer alan emekli albay H.Atilla Uğur’un, terörist başı Abdullah Öcalan'ı İmralı adasında sorgulayan ekibin başında yer aldığı ortaya çıktı. Türkiye bu anlamsız sorgulamayla şaşkına döndü

Gözaltına alınan Uğur, soruşturmayı yürüten İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz tarafından sorguya alındı. 1999 yılında Öcalan’ı sorgalayan Uğur, aradan 9 yıl geçtikten sonra ‘çete üyesi olmak’ suçunu işlediği iddiasıyla gözaltına alınarak sorgulanmaya başlandı.
Emekli Jandarma Kıdemli Albay Atilla Uğur daha önce Ankara ve Diyarbakır'da Jandarma İstihbarat Teşkilatı grup komutanlığı yapmış ve daha soonra Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı görevini de yürütmüştü.

---------------------------------------------

Ati Teknoloji Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Şirketi Genel Müdürü Prof. Dr. Ercüment Ovalı


Kök hücre ve nanoteknoloji alanında yaptığı araştırmalarla tanınıyordu.
----------------------------------------------
Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Mustafa Balbay

Türkiyenin en eski gazetesinden önder bir gazeteci
----------------------------------------------
ATO Başkanı Sinan Aygün

Dünyada ve Bölgesinde en etkili sivil toplum kuruluşlarının birisinin başkanı ayrıca Abbas Güçlü ile bizim mucitler isimli yarışma formatlı bilim programında jüri üyesi ve destekçisi. Bizzat konuşmuşluğğum vardır...
----------------------------------------------

Geri kalanlarla birlikte bu kişiler AKePe muhaliflerindendir...
 

OrHUN_BEY

New member
yani sonuçta bir ampül icadı büyüklüğüne erişilmemiş çalışmaları var bazılarının

ben bişey bulamadım
Hehe yanlışlıkla teşekkür ediverdim. Neyse. Bulabilmek için bakmak lazım. Zira ampülü bulan edison bile pişman bırak bunlar ampulü bulmasın.

Ayrıca nanoteknoloji, kök hücre, Pkk vs gibi konuların ampul büyüklüğü ile alakasını da anlayamadım. AMPUL taktım ben bu ampule ya :))

E tabi Risale-i Nur ampulü doldurur gerisi abestir...
 

shamur_80

New member
Yani sen diyorsun ki Devlet ve Devlet kurumları çok beceriksiz ve aciz...pkk ile mücadele bu terörislere kalmış diyorsun
egerki bu adamların suçsuz oldukları ispatlanırsa bu forumdakilere bir özür borcun olabilir dostum. su anda suçları ispatlanmadıgından dolayı terörist demek iftiradan başka birşey degildir.
 

muammer-oz

New member
Onu televizyonlardaki bir deri-bir kemik kalmış görüntüleriyle tanıdık... Ölmek üzereydi... Sonunda beklenen oldu ve Kuddusi Okkır önceki gün vefat etti!.. “Adalet peşinde koşan” savcıların bugünkü ruh halini çok merak ediyorum... Acaba “hata” yapmış olabilecekleri akıllarına geliyor mu? Masum bir insanın, maruz kaldığı haksız suçlamaların büyüklüğü karşısında kahırdan ölmüş olması ihtimali; onları da kahretmiyor mu? Bakalım Ergenekon savcısının, açıklanması yılan hikâyesine dönen iddianamesinde Kuddusi Okkır neyle suçlanacak? Ve acaba... “AKP kapatılırsa Türkiye’yle müzakereleri durduruz” diye durmadan tehdit yağdıran Avrupa Birliği, bu insanlık dramına nasıl bir tepki verecek? Ama ben yattığı yatakta, kocaman gözleriyle boşluğa bakan o bir deri-bir kemik kalmış adamı, onun çaresizlik içinde kıvranan eşini asla unutmayacağım...
 

Kara Kartal

Banned
90 larda ne gözaltı ölümleri oldu gık çıkmadı kimseden en son adı neydi o kenyalı mıydı ist. ölen

bu adam gözaltındada ölmedi eceli ile öldü

kardeş burda ne kenyalıdan bahsediyoruz ne konyalıdan konuyu neden saptırmaya çalışıyorsun

madem bu kadar duyarlısın aç kenyalının konusunuda yorumlarımız gelsin değilmi

böyle başkalarının konularını kirletme

duyarlı kardeşim solcu kardeşim diyarbekirli kardeşim aç madem kenyalının konusunu bak bakalım tepkimiz geliyormuymuş gelmiyormuymuş

varsa bir haksızlık elbette tepki verilmiştir konusunu açarak hatırlattki bu duyarlılığın art niyetli olmasın başkalarının konusunu kirletmeye yönelik olmasın...

(not:kenyalı derken kenyada yalkalanan apo köpeğini kastetmediğini varsayıyorum bu benim iyi niyetimin bir kanıtıdır)
 

Nathanael

New member
Yani sen diyorsun ki Devlet ve Devlet kurumları çok beceriksiz ve aciz...pkk ile mücadele bu terörislere kalmış diyorsun
sen karanlık işlere bulaştıklarını nerden biliyorsun? ceza almazlarsa tabiri caizse tükürdügünü yalamak zorunda kalıcaksın.

ayrıca senin o terörist dedigin adamlar dagda teröristlere karşı bizzat savaşmış paşalar.

sen bile onların vatan için yaptıklarının 1000 de 1 ini bile yapmamışken onlara laf atabiliyorsun şu asılsız ergenekon iddanamesi yüzünden vay bee :vur

ergenekon terör örgütüdür diye saçma bir zırva çıkarıp akp ye muhalif herkesi susturmaya calısıyorlar, bunu bile göremeyecek kadar kör olunması şaşırtıcı. gerçi bu cehalete bu körlük şaşırtmıyor artık.
 

OrHUN_BEY

New member
adamlar ceza alsa bu ülkenin gelişebileceğine dair umutlarım olur yok eğer ceza almazlarsa bu ülkeden adam çıkmaz derim benim gözümde hepsi karanlık işlere bulaşmış kişiler yani kimseye özür borcum olmaz
Kimsenin senin gözünde iyi olmaya ihtiyacı yok. Tıpkı başbakan ve cumhurbaşkanımızın benim gözümde en adi keneden bile daha kan emici olmasına rağmen makamına saygıdan dolayı birşey diyemediğimiz gibi. Senin gözünde adam değil mişte bilmem ne. fare dağa laf etmiş. Dağ ne diyo bu bile dememiş...
 

micro

New member
yani kısacası adam öldüğüyle kaldı neyle suclandığını bile bilemeden birsene boyunca yattığı cezaevinden ceset olarak çıktı.ee sorumlular varmı sorumlular olacakmı tabiki olmayacak bedavaya öldü burası türkiye muz cumhuriyeti nasılsa cezaevi için ağalarımız bi kılıf uyduruverirler Allah rahmet eylesin napalım türkiyede yaşıyosan böyle şeylere şaşırmıcan ölen herzaman suçludur.çünki ifade veremez.:goz:

ayrıca bir dip not düşeyim: 35 yaşındayım güneydoğuda askerlik yaptım olağanüstü hal bölgesinde ordumuzun akp iktidarındaki gibi dünya önünde rencide edildiği bi zamanı hiç bir zaman görmedim savaşarak aslan gibi ölmek bunların ordumuzu düşürdüğü durumdan daha onurludur eyy akp li şeriat savunucusu arap milliyetçisi amerikan kuklaları ilk hedefiniz tc atatürk ilkeleri inkilapları ve türk silahlı kuvvetleridir saldırın bakalım nereye kadar gidebiliceniz.cesaretinize hayranım.saldırınki dünya birkere daha türkün damarlarındaki asil kanı görsün.ve bir dünya savaşı çıkarsa bu bizim yüzümüzden olacak busefer herhalde tüm ortadoğu ya kökten yokolur 100lerce sene ot bitmez veya heryeri işgal ederiz.
 

OrHUN_BEY

New member
haddini bil terbiyesizliğe gerek yok.
ben sosyolog kimliğimle burdayim
eğer ben bir yurttaş isem herkesin gözümde olumlu ve faydalı işler yapması gerekir
adam akkılı yorum yapacaksanız yapın
Armin. Seninle seviyemi düşürüp tarışacak değilim bu bir.

Sen sosyolog isen Bir öğretmen, bilim adamı ve ekonomist olarak ayrıca gururlu bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI olarak karşında kendi görüşlerimi savunabilirim bu iki...

Haddimi senden öğrenecek değilim. Asıl sen haddini bil kendini ne zannediyorsun sen? bu üç.

Bundan sonra beğenmediğin cevaplarıma cevap yazmazsın olur biter buda dört...
 

ErtugruL

ChemisteR
90 larda ne gözaltı ölümleri oldu gık çıkmadı kimseden en son adı neydi o kenyalı mıydı ist. ölen

bu adam gözaltındada ölmedi eceli ile öldü
Madem eceli ile öldü ence tesadüf mü bıraktıktan tam 5 gün sonra ölmesi. Neden bıraktılar peki? Ellerinde kalmasından mı korktular? Tamam ecele inanırızda bu kadarı tesadüf değil...

kardeş burda ne kenyalıdan bahsediyoruz ne konyalıdan konuyu neden saptırmaya çalışıyorsun

madem bu kadar duyarlısın aç kenyalının konusunuda yorumlarımız gelsin değilmi

böyle başkalarının konularını kirletme

duyarlı kardeşim solcu kardeşim diyarbekirli kardeşim aç madem kenyalının konusunu bak bakalım tepkimiz geliyormuymuş gelmiyormuymuş

varsa bir haksızlık elbette tepki verilmiştir konusunu açarak hatırlattki bu duyarlılığın art niyetli olmasın başkalarının konusunu kirletmeye yönelik olmasın...

(not:kenyalı derken kenyada yalkalanan apo köpeğini kastetmediğini varsayıyorum bu benim iyi niyetimin bir kanıtıdır)
:clap:clap:clap Ağzına eline sağlık...
 

Leke

Altın Üye
benim vicdanımda onlar terörist ve suçludurlar mahkeme kararı benim kararımı değiştirmez ben sadece bir insan olarak düşüncemi açıklıyorum

kanaatimce bunlar her türlü kirli işe girmiş ve bunlardan rant sağlamış bu anlamdada cahil milliyetçi ve kafatasçı insanları kullanmıştırlar.
Peki senin Vicdanın bunları söylüyor .
Devlet bile Terör örgütü Kanıtı bulamazken , Sen nasıl terörist ilan ediyorsun bu insanları .
Neyle suçlandıklarını bilmiyorlar .
İddianame yok .
Ergenekon terör örgütü adı altında bir '' Safsata '' var .
Kanıt yok , delil yok .
Ama içerdeler .

Senin yazılarını takip ediyorum .
ArminOnly .
İşine gelince akp , işine gelince marksist , işine gelincede solcu oluyorsun .

Ama bana öyle geliyorki Safın Ellerinde Kızıl bayrak , Sırtlarında Keleş , dağlarda gezenlerin tarafı .
Diyerbekir diye bir ilimiz yok , Diyarbakır'dır .

Senin Savunduğun kişiler , İddiname olan ve Hatta Hapisten Fezlekesini alarak mecliste olan kişiler .
Yane suçları yasalarla verilmiş kişiler .
Ama tayyip onların vekilliklerini üşürüp tekrar hapishaneye yollayamıyor .

Neyse Allah rahmet eylesin , Kuddusi Okkır'a Adam daha neyle suçlandığını göremeden öldü .
 

neb34

Banned
Şapka kanunundan 1 sene evvel çıkan ''Frenk Mukallitliği'' kitabı sebebi ile idam edilen İskilipli Atıf Hoca yı hangi sistem idam etmiştir?Dünyanın neresinde kanundan 1 sene evvel çıkan kitap yüzünden yargılanmak var? Gerçi kanun çıktıktan sonra yargılansa bile abes olurdu eğer amaç demokrasi ise.Neden bunlara sesiniz çıkmaz da Kemalistler tutuklanınca anasını kaybetmiş danalar gibi ortalığı birbirine katarsınız?

Samimiyetten nasibini almayanlar böyle yaparlar.Metbuları bir zulm yapsa ses yok ama metbularına dokunulursa veryansın.Sizin bu iki yüzlülüğünüz olduğu müddetçe sakın birlikten kardeşlikten bahsetmeyin.Sizin amacınız kendi inançlarını,başkasına kabul ettirmek.

İskilipli Atıf Hoca yı görme ondan sonra Ergenekon a veryansın et.Ne demişler öyle saça böyle tarak.Sen öyle yaparsan sana da böyle yaparlar
 

OrHUN_BEY

New member
Şapka kanunundan 1 sene evvel çıkan ''Frenk Mukallitliği'' kitabı sebebi ile idam edilen İskilipli Atıf Hoca yı hangi sistem idam etmiştir?Dünyanın neresinde kanundan 1 sene evvel çıkan kitap yüzünden yargılanmak var? Gerçi kanun çıktıktan sonra yargılansa bile abes olurdu eğer amaç demokrasi ise.Neden bunlara sesiniz çıkmaz da Kemalistler tutuklanınca anasını kaybetmiş danalar gibi ortalığı birbirine katarsınız?

Samimiyetten nasibini almayanlar böyle yaparlar.Metbuları bir zulm yapsa ses yok ama metbularına dokunulursa veryansın.Sizin bu iki yüzlülüğünüz olduğu müddetçe sakın birlikten kardeşlikten bahsetmeyin.Sizin amacınız kendi inançlarını,başkasına kabul ettirmek.

İskilipli Atıf Hoca yı görme ondan sonra Ergenekon a veryansın et.Ne demişler öyle saça böyle tarak.Sen öyle yaparsan sana da böyle yaparlar
? Evet. İskilipli Atıf Hoca, Sarı Çizmeli Mehmet ağa, Bafralı gaffur hoca ve Cüppeli Ahmet hoca. Ne alaka?

Ne alaka ki gelip forumu kirletip onu görmezsen bunu görme bunu göreceksen onu gör diyorsun. Tamam eyvallah onu da görelim de o zamanlar sende bende portakaldaki vitaminden evvel hayvanların içiinde proteindik. Orta çağda da cadı diye suya atılıp boğulursa cadı olmadığı anlaşılan boğulmazsa cadı diye yakılan kadınlar varmış. Sende onları görsene o zaman... Ne alaka? Hangi alakaya maydanoz yoğurt? Cacık...
 

neb34

Banned
? Evet. İskilipli Atıf Hoca, Sarı Çizmeli Mehmet ağa, Bafralı gaffur hoca ve Cüppeli Ahmet hoca. Ne alaka?

Ne alaka ki gelip forumu kirletip onu görmezsen bunu görme bunu göreceksen onu gör diyorsun. Tamam eyvallah onu da görelim de o zamanlar sende bende portakaldaki vitaminden evvel hayvanların içiinde proteindik. Orta çağda da cadı diye suya atılıp boğulursa cadı olmadığı anlaşılan boğulmazsa cadı diye yakılan kadınlar varmış. Sende onları görsene o zaman... Ne alaka? Hangi alakaya maydanoz yoğurt? Cacık...
Ben yukarıdaki arkadaşa cevap verdim.Sen niye zıplıyorsun hemen?Biz zulmün her türlüsüne karşıyız.Lakin yukardaki eleman Ergenekon üzerinden AKP şöyle böyle diyor.Ben de onun savunduğu zihniyetin uygulamasını anlattım.

Benim demek istediğim buydu.Ama nerde senin gibilerde 5 hamle sonrasını anlayacak idrak.

Gelmiş bana yok cadıyı şöyle yapmış yok böyle.Ya biz zulmün her türlüsüne karşıyız.Sadece iki yüzlülük yapmayın minvalinde bir yazı bu.

Yok iddianame hazır değilmiş de yok bilmem ne.E sen öyle dersen ben de Atıf Hoca'nın idamını yüzüne vururum

Şimdi anladın mı alakayı arkadaşım
 

Newwave

Altın Üye
Adamın eceli ile öldüğü kesin lakin 80 kilodan 40 kiloya düşene kadar bu insan demokrasi aşıkları chp si mhp si akp si hepsi nerdeydi yaa.
Bu insan ergenekonun kasası ise niye prim borcunu bile ödeyemeden göçtü gitti peki nerde paralar sinan aygünün kasasında mı milletin cebindemi yoksa hazinedemi ??
Bu konu eşi tarafından Avrupa insan hakları mahkemesine götürülecek bakalım türkiye ne kadar tazminat ödeyecek veya ödemeyecek hep birlikte sonucu göreceğiz.
 

HTML

Üst