Aragones Transferi [Tek Başlık]

hellboy_17

New member
Aragones'in 'Semih' aşkı


Büyük bir aksilik yaşanmadığı takdirde önümüzdeki sezon Fenerbahçemizde teknik direktörlük koltuğuna oturacak olan Luis Aragones, yıldız oyuncumuz Semih Şentürk'e övgüler yağdırdı.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya Milli Takımı'nı yarı finale çıkaran ve oyuncularını Rusya ile yapacakları önemli karşılaşmaya hazırlayan Aragones, EURO 2008'de ay-yıldızlı formayla şimdiye kadar iki gol kaydeden Semih'in 'gerçek bir santrfor' olduğunu dile getirdi.

"VURUŞLARI ÖLDÜRÜCÜ"
Semih'in soğukkanlı yapısının ve son vuruşlardaki yeteneğinin hemen fark edildiğini belirten İspanyol teknik adam, "Semih Şentürk iyi bir golcü. Genç yaşına rağmen tecrübeli ve sorumluluk sahibi. İki ayağını da mükemmel kullanıyor. Son vuruşları gerçekten de öldürücü. Özellikle Hırvatistan ile gerçekleştirdikleri karşılaşmada attığı gol, onun ne denli etkili bir santrfor olduğunu gösteriyor. Her teknik direktör, onun gibi bir futbolcuyla çalışmak ister" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sabah
 

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
hayırlısı olsun
 

ALoNe DiAbLo

ŦĦĔ ŚĦĄĐΘŴ ŴĄŔŔİΘŖ
Aragones çok iyi bir taktisyendir.Forumda Zico kalsaydı diyenleri ibretle okuyorum.İnsan olarak çok iyi bir insan.Ama hocalığını isteyen kişiyle sabaha kadar tartışırım...
 

MONTANO

New member
Tabi canım kesinde aşıktırlar atmasyon haber yine çıkıp rezil edecek sizi adamın haberi yok atmasyoncular.
 

V.ManisaspoR

PLãyß0y
Birden Fazla Brezilyalısı Olmadı!..




Fenerbahçe'nin yeni hocası, 30 yılı aşan kariyerinde sadece 8 Brezilyalı futbolcuyla çalıştı. Kanarya'nın kadrosunda 6 'sambacı'nın olması, kafaları karıştırıyor...

Sambaya alerjisi var

TAKVİM'in haberine göre, Brezilyalı futbolculara hiçbir zaman sıcak bakmayan İspanyol hoca, 34 yıllık kariyeri boyunca sadece 8 Sambacı'yla çalıştı. Aragones'in, kadrosunda tam 6 Brezilyalı bulunan Fenerbahçe'de ne yapacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Ne yaşı, ne ırkçı açıklamaları ne de futbolcularıyla sorunları... Fenerbahçe'yi Luis Aragones konusunda bekleyen en büyük tehlikeyi TAKVİM ortaya çıkarıyor. Kariyeri boyunca Brezilyalı futbolculara hiç sıcak bakmayan 70 yaşındaki kurt hoca, 34 yılda sadece Sambacı'yla çalıştı. Son 24 yılda bu rakam ise, şu anda Fenerbahçe'nin kadrosundaki Brezilyalı futbolcu sayısıyla aynı. Yani 6...

1'DEN FAZLA BREZİLYALISI OLMADI
Teknik adamlığa 1974 yılında A.Madrid'de başlayan Aragones, görev yaptığı 13 takımın 6'sının kadrosunda Brezilyalı futbolculara yer vermedi. Tecrübeli hocanın takımlarında bir sezonda yer alan Sambacı sayısı da hiçbir zaman 1'i geçmedi. Şu anda Milli Takım'da Aragones'in oynattığı Brezilyalı Senna ise federasyonun baskısıyla kadroya alınmıştı.

ŞİMDİ 6 SAMBACI'YLA NE YAPACAK
F.Bahçe'nin gündemine geldiği ilk günden beri tartışılan Aragones'in Carlos, Aurelio, Vederson, Alex, Edu ve Deivid'li bir takımda ne yapacağı merak ediliyor. Carlos'un perşembe günü TAKVİM'de yer alan Aragones ile ilgili sözleri de, Fener'i hareketli günlerin beklediğini gösteriyordu.

Maraton
 

PompishkA

gєвzєтєαм
34 yılda sadece Sambacı'yla çalıştı bu nedemek şimdi anlamadım:)
 

de_fans

New member
yani aragonez sözleşmeyi imzalamadan önce kadroya bakmıştır heralde
bakıpta gormüşse görüpte gelmişse sorun yok demektir:D
 

klavuz13

Banned
gazeteler işiniz gücünüz yok şimdiden birazilyalı dorunu çıkartmaya başladınız...

hemde ortad hiçbirşey yokken....

ne kadarda objektif bir haberclik anlayışı....
 

KaRma

Moderatör
Moderatör
Hayret ya Fenerbahçe yanLısı takvim böyLe bir haberi nasıL yapar şaştım doğrusu.. Her zaman Fenerbahçe'nin iyi yanlarını cıkarır kötüye hiçbişeyi yormazdı.. hayırdır inş diyeLim :D
 

oLdness_07

The Darkness
Hayırlısı oLsun artık adam kadroyu biLmeden geLmemiştir herHalde en azından Roßerto CarLos'un ßizde oLdunu biLiyordur =)​
 

Pax_deorum

cursum perficio
Aragones’in büyük yemini


Fenerbahçe’nin yeni hocası, Avrupa Şampiyonası öncesinde katıldığı bir TV programında, “Şampiyon olursak, Madrid-Santiago de Compestela yolunu yürüyerek gidip, hacı olacağım” demişti. İspanya bugün kupayı alır, “Dede” sözünü tutarsa, sarı-lacivertliler 20 gün Aragones’i beklemek zorunda kalacak

Fenerbahçe’nin çiçeği burnundaki teknik direktörü Luis Aragones’in, Euro 2008 öncesinde verdiği söz, sarı-lacivertlilerin canını sıkacak.
İspanya Milli Takımı’nın başında, bugün Almanya ile oynanacak final maçına çıkacak olan tecrübeli çalıştırıcı, şampiyona öncesinde televizyondan ilginç bir söz verdi. İspanyol resmi televizyonu TVE1’in popüler programı “Sana bir sorum var” programına katılan Aragones, “Eğer İspanya şampiyon olursa, Madrid-Santiago de Compestela (Corunia) yolunu yürüyerek gidip, hacı olacağım” dedi. Spikerin, “Bu gerçek mi?” sorusuna, İspanyol hoca, “Buradan, 40 milyon İspanyol önünde söz veriyorum, şampiyon olur olmaz bunu gerçekleştireceğim” yanıtını verdi.
Yaklaşık 600 kilometrelik yolu yürüyerek gideceğini belirten Luis Aragones’in, bunu gerçekleştirmesi halinde, Fenerbahçe’nin çalışmasına en az 15-20 gün geç katılacağı, bunun da Fenerbahçe’yi güç durumda bırakacağı belirtildi.
Hıristiyan dünyasının en kutsal yerlerinden biri olarak olarak kabul edilen Santiago de Compestela Katedrali’ne her yıl yüz binlerce kişinin yürüyerek gittiği, bu şekilde hacı oldukları ifade edildi.


MEHMET ÇİFTÇİ

Türkiye'nin en iyisi Semih Şentürk


İtalya'nın ünlü spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, milli takımımızı Avrupa Şampiyonası'nın en iyi üçüncü takımı ilan etti. "Turnuvada Türkiye ve Rusya devrim yarattı, Fransa ise hayal kırıklığı" başlıklı yazıda İspanya'nın dokuz puanla birinci, Almanya'nın ise sekiz puanla ikinci sırada yeraldığı listede Türkiye 7.5 puanla üçüncü sırayı elde etti.

Değerlendirmede"Türkiye, 2002 Dünya Kupası üçüncülüğünün ardından bu turnuvada da zorlukların üzerinden gelmesini bildi. Şu anda Rusya ile birlikte yarı finale kadar geldi, ancak oynadığı rakipler, Almanya karşısında son dakikaya kadar gösterdiği çaba ve şanssız bir şekilde elenmesinin ardından üçüncülüğü Rusya'dan çok daha fazla hak edi-yor" yorumu yapıldı. Türkiye'nin en iyisi olarak Semih Şentürk'ü seçen ga-zete, hayal kırıklığı yaratan isim olarak ise Emre Belözoğlu'nu gösterdi.
 

EmRaH34

New member
Hoca yaşlı ama burda önemli olan hocanın oyunu ii okumasıdır ondan sonrası tırışka oyuncuları doğru yerde ii motivasyonla oynatırsa bence semih de üstüne düşeni en ii şekilde yapıcaktır.
 

HTML

Üst