Fethullah ın korkunç yüzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kraaal

New member
[{TuC€Du}];3057538' Alıntı:
Sayın arkadaşlarım ...

M.Fetullah GÜLEN hoca efendinin varlığından neden rahatsızlık duyuyorsunuz buna anlam veremedim bunu kopyala yapıştır yapmadan izah edin onun buun ağzından çıkan karalamalar ile deil bunu izaah edecek bir kişi şuraya yazsınki boyle boyle yaptı..


Adama vatansız diyosunuz adam yurtdışında devamlı TÜRK okulu açıyo dış ulkedeki milletlere TÜRKÇE öğrettiriyo bunun neresinde vatansızlık gorunuyosunuz !!

Adama amerikada yaşıyo diyosunuz adamın yeğeni orda orda yaşıyo çokta iyi yapıyo orda olduğu halde adamı çekemeyenler var burda olsa acaba ne olur .. ? !!

Onun gibi muhterem şahısların zaadların elleri opulecek kişilerdir ..

Kime ne zararı dokunmuş kimin ekmeğini ağzından almış kimin ekmeğiyle işiyle oynamış tam aksine devamlı MÜSLÜMAN TÜRK !! lere iş imkanı tanımış '' VATAN,MİLLET,BAYRAK '' sevgisini aşılamaya çalışmış ..!!

Siz burdan konuşabiliyosunuzda ilk once okuyun adam olun sonra bi kademelere gelin sonra konuşun ki dedikleriniz dinlensin bu şekilde kimse sizi tınlamaz bile ...!!! ;)

Şunu unutmayın ki ALLAH yolundan kimse dönmez eğer VATANSIZ MİLLETSİZ insan arıyosanız ALLAH yolunu bilmeyen kişilere bu tanımları yapın ...!!!

HEDEF TURAN,
REHBER KUR-AN ..'DIR bunu unutmayın ..!!









Fazla söze gerek yok gerekeni söylemişsin...
 

gencfbb

New member
adamın tek amacı türkiye yi şeriat düzeni ile yönetmek çevrenize iii bakın onların ekiplerine bir bakın ve sadece düşünün bu adamlar ne için hizmet ediyorlar
 

7fox

New member
demı davulun sesı uzaktan hos gelır lan adamı karalamadan once bı dusunun hangı mılyarderın bızım ulkemızı bırakın dıs ulkede okulu warlan soylesene adamlar turkıye ve turkce ıcın calısıyo karalamayın bende cok bılgı mevzut feto ıle ıstersen kapısalım her zaman ***ederim
 

musedip45

New member
bu gibi konuları açanlar sanıyorlar ki çok matah iş yapıyoruz. yeter artık. bu konulardan nemalanamazsınız. geçti o günler...
 

olmazkilan

New member
America değil Amerika!
Amerika'da yaşayan tüm Türk'ler hain mi oluyo???
iyide ojinali zaten america dır...orayı bulan adamın adıda o şekildedir..şimdi sen kültür bilgisimi veriyosun american ingilizcesimi ingiliz ingilizcesimi nedemek nasıl yani ne istiyosun? anlamadım? yurtdışında yaşayanlar tabiki korkaktır...ben burda doğdum yaşarım ve ölürüm dışardan konuşanlarıda haklı bulmam konuşmaya hakkınız yok bu memleket için...gel burda yaşa ondan sonra konuş...dışarda maçda bayrak sallamakla olmuyo bu işler...
 

hasavci

New member
Ne kadar söylersen söyle karşındakiler müslümanlık (nurculuk) adına akıl tutulmasına uğramışlarsa onların beyni herşeye kapanmış demektir.Beyin kapandığı zaman ne aklın üretgenliği nede duyular faaliyetlerini yavaşlatırlar.Duymazlar hissetmezler görmezler dolayısıyla yapılacak fazla bir şey yok,ama söylenecek tek söz var ALLAH ıslah etsin.
 

[{TuC€Du}]

New member
adamın tek amacı türkiye yi şeriat düzeni ile yönetmek çevrenize iii bakın onların ekiplerine bir bakın ve sadece düşünün bu adamlar ne için hizmet ediyorlar
Keşke şeriat duzeni olsa şeriat duzeni olan ülkelerde LAİKLİğin sozu bile geçmiyor ne kadar saçma bi durumdayız farkanda deilsiniz her halde ..!!

Çevreme bakmama gerek yok bende oyleyim amacım ne biliyomusun sen ve senin gibi olmamak davamdan vaz geçmem kimseyide davasından vaz geçirtmem her kezin bu davaya ayak uydurmasını sağlamak ama bir gün elbet anlıyıcaksınız bu kadar küçülmeyin..!!


'' TÜRKİYE' DE YAŞAYAN YA TÜRK'E İTAAT EDİCEK YADA BU ÜLKEDEN ....... OLUP GİDECEK ''


Hedef TURAN
Rehber KUR-AN ...!!
 

efecan31

New member
kardeş kardeşi mi kıracak yine bacılar kardeşler yapmayın bunu hem merak etmeyin ALLAH dinini yani müslümanlığı koruyacak kıyamete kadar bunu hepimiz biliyoruz bırakın kim peygamber olacaksa olsun önemli olan sizin içinizde ki iman değilmi son PEYGAMBERİ gerisi boş
 

emrah1607

Banned
ne kadar fethullah gülenin hain olduğuna dair kanıt dahi göstersekde fetocular anlamazlar.

fethullahçıların genel tarifi ;

"Allahın kendisine akıl vermesine rağmen onu çalıştırmazlar hoca efendi ne diyorsa doğrudur mantığıyla hareket eder ve dolayısı ile koyundan pek farkı kalmayan birer canlıdırlar fethullahcılar "


fetocuların ortaya attığı iddialar ;

1- türk okulları . rusyada ve kazakistanda amerikan ajanlarının çalıştığının tespit edilmesinin ardından kapatılan okullar.bu okulların neden özellikle ağırlıklı olarak avrasya bölgesinde kurulduğunun yanıtı da zaten bu okulların kime hizmet ettiği gayet net anlaşılmaktadır.amerikanın bölgeye sokulma projelerinden sadece bir tanesidir bu okullar.

bu okullardan mezun olan öğrencilerin zihniyetinde fethullah gülenin de dediği gibi amerikanın izni olmadan hiç bir şey olmaz.yani abd nin güdümünde olmayı bizzat hocaefendi denilen fethullah gülen söylemiştir ve cemaatine tembihlemiştir.evet aynen bu sözü fetoda söylemiştir.isteyen varsa özelden mesaj atsın videoyu yollayım

türk bayrağını dalgalandırıyormuş dışarda.doğru dışarda kalkan olarak türk bayrağı içeride amerikan servisinin gizli faaliyetleri.

2-dini yönüne gelince;
kimsenin dinini yargılamak değil niyetimiz .bana sadece fetocu arkadaşlar 2000 yılında harranda yapılan dinler düğünü nü izah etsinler.müslüman kadın hristiyan erkeğe haram olmasına rağmen fethullahın adamları tarafından gerçekleştirilen Hz İbrahim sempozyumu ve dinler düğünü sapıklığı ile müslüman kadın hristiyan erkekle evlendirilmiştir.eğer fethullahçılardan biri bana bunu izah edebilirse fikrim bir nebzede olsa değişir fethullaha karşı ateşli savunuculardan ateşini söndürüp insan gibi yanıt vermesini bekliyorum.
 

kvb

New member
Zaten imam

kill4u adlı kullanıcıdan alıntı
Bahaîler, camiye girmez, cemaatle namaz kılmaz. Sadece cenaze namazı kılarlar. Gülaltay’a göre, Fethullah Gülen’in de cenaze namazı dışında camiye girip namaz kıldığını şu ana kadar kimse görmemiştir.
Fethullah Gülen Vaaz verirken


AL SANA AL SANA kill4u

1959 yılında Erzurum’dan Edirne’ye giden Fethullah Gülen, girdiği sınavları kazanarak 6 Ağustos 1959’da Üçşerefeli Camii imamlığına getirildi.
ADAM ZATEN İMAM NASIL OLUYORDA CEMAATLE NAMAZ KILMAMIŞ..

BAŞKALARINI ELEŞTİRMEK YERİNE KENDİMİZE BAKALIM.....

Emrah1607 "türk okulları . rusyada ve kazakistanda amerikan ajanlarının çalıştığının tespit edilmesinin ardından kapatılan okullar" demişsin.
Daha geçenlerde Abdullah Gül Kazakistandaki okulu ziyaret etmeya gitmedimi?
 

Vtnsvr

New member
Arkadaşlar aynı gemide bulunmak zorunlulugumuz var ve başka Türkiye maalesef yok.O nedenle laf kalabalığı yapmadan emek verip araştırıranlara saygı gösterelim ve dinimizin ilk emri gereği okuyalım ve bizlerde araştırıp doğruyu bulmaya çalışalım.Bir zahmet bana göre emperyalistler tarafından içimize sokulan bir Truva atı olarak gördüğüm bu zatı savunurken ,bir zahmet aşagıdaki soruları kendimize yöneltelim ve samimi cevaplarla doğrulara ulaşmaya çalışalım.
1.Saidi Nursi Kürt mü?
2.Kürt teali cemiyeti ile ilgisi varmı?
3.İngiliz muhipleri cemiyetinin üyesimiydi?
4.Kuva-i Milliye’ye neden katılmadı?
5.İttihat ve terakkiye üyemiydi?
6.Şeyh Sait isyanını gönülden destekledi mi?
7.Akıl hastanesinde yattımı?
8.Atatürk size göre din düşmanıydı da size göre din düşmanıysa, Saidi Kürdi neden astırmadı?
9.Saidi Kürdi’den sonra nurcu örgütlenme neden 20 ye yakın fraksiyona ayrıldı da, AKP iktidara geliverince birleş iliverdi?
10.Fetulah neden İran değil,Japonya’ya değil,Arabistana değil de,en büyük kafir devlet olan ABD’ye kaçtı?Pardon hicret etti?
11.Fethullah Türkiye’deki çok özel olan misyoner ve millici,hemde dinci okullarında ana sınıfındaki Türk bebelere neden sadece İngilizceyi öğretmeye çalışır?
12.Fethulah İngiliz dili ve edebiyatına katkılarından dolayı,İngiliz avam kamarasından ödül aldı mı?
13.Fetulah ve Kürt Saidin İngiliz sevdasının nedeni nedir?
14.Fethulah’ın yazdığı söylenen makale ve bilimsel yazıları gerçekten kendisinin yazdığına yemin edebilirmisiniz?
15.İsrail çocuklara salya sümük ağlayan Fetulah,Filistinli,Iraklı çocuklar için gözyaşı dökmez?
16.Irak’taki ABD işgalini ve tecavüzlerini,Fetulah neden kınayamıyor?
17. Türkiye’nin büyükelçiliği bile olmayan ülkelere okul açarken ,fetullaha “Yürü ya Feto,arkandayım” diyen güç nedir?
18.Anayasamızdaki 301. Maddede bulunan “Türk”kelimesine kafayı takan kaldırılması için kıçlarını yırtan dünyanın bütün şer güçleri,Fetulah’ın güya Türk okullarına neden ses çıkartmazlar? 19.Fetulah şeriatla yönetilen İran’a neden okul açamıyor?İranın Amerikan ajanlarına karşı affı olmamasının bunda etkisi olabilir mi?
20.Putin Fetullah okullarını neden kapattırdı?Bu okulların Amerikan ajanlıgıyla suçlamaları kuruntu mu?
21.Türk okullarında eğitim dili neden İngilizce?
22.20 Yıldır eğitimin içinde olan Fetulah,dünya fizik,Kimya,Matematik olimpiyatlarında ödül üzerine ödül alıyor da şimdiye kadar bu ülke için ne icat ettiler?
23.Türkiye’deki Fetulah okularından mezun edilen zeki Türk gençleri hangi ülkelere beyin olarak pazarlanıyor?
24.Fetulah neden askeri okullara şakirt öğrenci sokmaya çalışıyor?
25.AKP ile ayyuka çıkan kamudaki nurcu kadrolaşma Fetulah’ın ne işine yarayacak?
26.Vatikan tarafından açıklanmayan üç tane gizli kardinalden birinin Fetulah olma ihtimali sizce nedir?
27. Son soru: Efendiniz (ABD),ilerde sizden ne isteyecek?Hiç düşündünüz mü? Nereye kadar “İtaat et,Rahat et” anlayışını sürdüreceksiniz? İhanet varsa “ne unuturuz,nede unuttururuz”
yok kardeşim yok fethullahçıların hepsi bedavadan fethullahçı,konu açılmış bir sürü soru sorulmuş hep kıvırıp konuyu sabote etmeler çarpıtmalar.Generalim sormuş bir sürü soru yine aynı.I ıh bu fethulahçılara sadece polemiği,kıvırmayı ögretmişler.Gerçi yok ki bir ideolojileri öğretsinler.truva atı olmakta orta yerde tartışılmaz ki.
 

omfarka

New member
yav kardeşim adama hain diyorsunuz da madem o kadar iddialısınız onun açtığı okulların bir benzerini yapılmasını teşvik ettiği TÜRKÇE olmpiyatlarını yapan bi başka insan var mı ? Dünya Müslümanlığı ve Türklüğü en iyi şekilde tanıyorsa bunun büyük çoğunluğunu onun dünyadaki her yere gönderdiği öğrencilerine borçludur.

yazar onun hakkında ne düşünür onu bilmem ama bildiğim bir şey var bu adamın tek hedefi(senelerdir dershanesinde eğitim aldığım için iyi bilirim) dünyaya Müslümanlığı yaymak Türklerin ne olduğunu iyi bir şekilde göstermek

Osmanlının zamanında cihatla İslamiyet'i yayması gibi(burdaki cihattan zorla İslam'ın benimsetilmesi anlaşılmasın ) bu adam da günümüzde savaşın bilgi ve teknolojiyle olduğu bir çağda bunu Türk Okullarını açarak yapıyor

Bir konuda eğer bilgi sahibi olmak istiyorsanız bunun için o ortamda bulunan insanlarla muhatap olun
bir iki sitede yayınlanan saçma sapan yazılarla değil
 

Vtnsvr

New member
yav kardeşim adama hain diyorsunuz da madem o kadar iddialısınız onun açtığı okulların bir benzerini yapılmasını teşvik ettiği TÜRKÇE olmpiyatlarını yapan bi başka insan var mı ? Dünya Müslümanlığı ve Türklüğü en iyi şekilde tanıyorsa bunun büyük çoğunluğunu onun dünyadaki her yere gönderdiği öğrencilerine borçludur.

yazar onun hakkında ne düşünür onu bilmem ama bildiğim bir şey var bu adamın tek hedefi(senelerdir dershanesinde eğitim aldığım için iyi bilirim) dünyaya Müslümanlığı yaymak Türklerin ne olduğunu iyi bir şekilde göstermek

Osmanlının zamanında cihatla İslamiyet'i yayması gibi(burdaki cihattan zorla İslam'ın benimsetilmesi anlaşılmasın ) bu adam da günümüzde savaşın bilgi ve teknolojiyle olduğu bir çağda bunu Türk Okullarını açarak yapıyor

Bir konuda eğer bilgi sahibi olmak istiyorsanız bunun için o ortamda bulunan insanlarla muhatap olun
bir iki sitede yayınlanan saçma sapan yazılarla değil

Kardeş kusura kalmada,vizyon çok dar.Örneğin santrançta en ileriyi gören oyuncu kazanır.Fakat malesef sizleri kandırmak çok kolay.Adamlar bir hamle yapıyor veya bir imaj sergiliyor ve sizler onun göründüğü gibi olduğuna öyle bir inanıyorsunuz ki kamuflajın altına bakmayı akıl etmiyorsunuz.Yukarıda cevap bekleyen bir sürü soru var ama hala sizler ne yazık ki.Okul da okul başkada hiç bir şey bilmiyorsunuz.Birazcık kafalarınızı çalıştırın Allah aşkına yasalarımızdan "Türk " kelimesine takan ve çıkartmaya çalışan bu emperyalistler,neden Fethulah okullarına büyük destek verip,finansal destek verirler?Neden İngiltere,Fethulah okullarını kastederek şu kadar okulumuz var deyip bu okullar için fetulaha ödül üzerine ödüller verir?Bu kadar Türk ve Müslüman olan bu şahıs neden bütün dünyada müslümanlar birer birer yurtları işgal edilirken,Müslümanlardan olmazda,emperyalistlerin yanında olur.Sizlerinde aklınız başınıza gelecekte,Umarım Irak,Afganistan,Filistin vb gibi olmadan önce akıllanırsınız.
 

legolas53

New member
bilmem farkındamısınız? ama ben şunu gayet çok iyi anladım internetin de yaygınlaşması ile sürekli her alanda bir kutuplaşmaya sürükleniyoruz demicem tamamen kendi kendimizi tıktığımız bir darboğaz...rap alanında son 3 yıldır sagocular cezanın annesine cezacılar sagoya yada kaç fenerli youtubede gslilere yada gsliler fblilere..küfretti.siyaset alanında da maalesef aynı dar görüş hakim !! birileri yıllardır fetullah gülen'i suçlucak ondan taraf olanlar ondan yana ondan olmayanlar ya takma isimler takıcak yada ekstra iftiralar..peki bu yapılırken bir de öteki tarafı düşünmek lazımdı!! buna da en uygun kişi GANİ GANİ RAHMET EYLESİN Atatürk'tü...gereksiz kişiler sürekli bir sevmiyorum diyecek yada yaptıklarını eleştirdiler...


PEKİ BİZ GENÇLİK TARAF OLAN HERKES ? ne yaptı..sadece tartışmak...birbirimize düşmek daha saymak isteyen varsa buyursun...benim en büyük dostlarım solculardı ama nedense ben onlarla aynı görüşte olmama rağmen bir çok şey öğrendim...yani isimleri tartışmak illaki gerekli ama tartışırken öğrenmeyi seçmek gerekli...tartışırken suçlamak değil!! bir düşünün kaç artı eksi var oldu da biz kendimize düşman olduk!!! bence bu ülkede söz sahibi olmak ! bir şeyleri düzeltmek ! kim mason kim emperyalist uşağı bunu belirlemek için doğru tartışmalar ve icraatler ister....

ve artık şu kutuplaşmaya bir son versek güzel olur........haddimi aştıysam affola...
 

MONTANO

New member
İftira ettiğiniz adama dikkat edin.eminim çoğunuz ondan daha çok ülkesine zarar veriyordur.En azından adam america gibi bir ülkede dinini yaymakla mükellef olmuş,ya iftira atanların var yada yalan iddialarda bulunan arkadaşlar sizin gibi 50 bin kişiye iş imkanı açmış sizde onun yarısı kadar dininizi ülkenizi düşünseydiniz keşke
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HTML

Üst