Fethullah ın korkunç yüzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

becmırze

New member
bariz hatalarla dolu olan bu yazıyı ve bahsettiğiniz kitabın yazarı ya risale-i nuru hiç okumamış yada komünizm ve markistlerin kuklası olan bir maşadan başka bir şey değildir. Bilmeniz gereken birinci mevzu Fethullah Gülen hoca efendi NUR cemaatinin lideri değildir.onu öyle göstermeye çalışmak dahi yazarın KUR-AN ,SÜNNETİ SENİYYE'ye tam ittiba eden bir cemaate kastını ortaya koyar. NUR CEMAATİ NEŞVERET kararlarıyla hareket eden demokratik, siyasetten uzak ,maddi menfaat amacı gütmeyen bir cemaattir.Fethullah Gülen hoca efendinin kendi eserleri vardır ve yaptıklarıda ancak kendini bağlar .kendi hareket ve düşüncelerimizin bizi bağladığı gibi. Bu konudan dolayı yöneticileri uyarıyor ve Risale-i nuru bile okumamış mahiyetini bile bilmeyen kendini bilmezlerin milletimiz içine fitne tohumları ekmeye çalışanlara izin vermiyeceklerini umuyorum.
 

seyyid

New member
de get be herkes neyin ne olduğunu biliyo durmak yok yola devam tüm nurculara selamlar...(herkese inattttt ben buyum kimse bana karışamaz gerekirse sıkarım ama kimse benim inancıma karışamaz)
 

nickinru

New member
Fethullah Güleni Ben Tanımıyorum Hic Oturupta Karsı Karsıya Sohbet Etmedim Yada Herhangi Bir Sekilde Televizyonda Konusmasın Yada Kitabını Okumadım.kısacası Kendisini Tanımıyorum.ama Ondan Nefrette Etmiyorum Ve Bana Herhangi Bir Zararının Olacağını Olabileceğinide Düsünmüyorum.kısacası Bu Tip Yazılar Insanların Kafalarını Karıstırmak Icin Yazılan Bi Tür Düzmece Hikayaler Gibime Geliyor.inandırıcı Degil Eğer Her Yazılana Cizilene Inanacak Olursak Halimiz Ne Olurdu Bence Dinli Olsun Dinsiz Olsun Alim Olsun Zalim Olsun Biri Hakkında Birseyler Soyleyeceksek Yada Söylenenleri Tartısmaya Acacaksak Once O Kisiyi Iyici Bir Tanımaya Calısmak Lazim Saygılar
 

VolkaN

Altın Üye
seviyesiz mesajlardan uzak durun
kahvehane agzıyla yorum yapmayın
kişisel atışmalardan uzak durun
deger verdiğiniz insanlara hakaret edilmesini istemiyosanız sizde baskalrının deger verdiği insanlara hakaret etmeyin burası forum

bunun ayrımını yapamıyosanız bu bölüme ugramanız sizin menfaatinize olmaz.

not: bu uyarı mesajından alıntı yapıp gereksiz konusanların cezasısz kalmıyacagından şüpeniz olmasın.

aynı şeylere devam ederseniz konu kapanır
 

MAJESTE

Kadim Dost
türkçe olimpiyatlarını seyrederken bir an olsun hoşunuza gittiyse bu sevmediğiniz adam sayesinde oldular
:D harika bir yorum demekki Bu insanı anlayabilmek o kadarda güç değilmiş demekki bu insanı kötüleyenlere bir soralım bu ülke için bir taş dikmişler mi dikenlere sataşmaktan başka
 

[{TuC€Du}]

New member
Sayın arkadaşlarım ...

M.Fetullah GÜLEN hoca efendinin varlığından neden rahatsızlık duyuyorsunuz buna anlam veremedim bunu kopyala yapıştır yapmadan izah edin onun buun ağzından çıkan karalamalar ile deil bunu izaah edecek bir kişi şuraya yazsınki boyle boyle yaptı..


Adama vatansız diyosunuz adam yurtdışında devamlı TÜRK okulu açıyo dış ulkedeki milletlere TÜRKÇE öğrettiriyo bunun neresinde vatansızlık gorunuyosunuz !!

Adama amerikada yaşıyo diyosunuz adamın yeğeni orda orda yaşıyo çokta iyi yapıyo orda olduğu halde adamı çekemeyenler var burda olsa acaba ne olur .. ? !!

Onun gibi muhterem şahısların zaadların elleri opulecek kişilerdir ..

Kime ne zararı dokunmuş kimin ekmeğini ağzından almış kimin ekmeğiyle işiyle oynamış tam aksine devamlı MÜSLÜMAN TÜRK !! lere iş imkanı tanımış '' VATAN,MİLLET,BAYRAK '' sevgisini aşılamaya çalışmış ..!!

Siz burdan konuşabiliyosunuzda ilk once okuyun adam olun sonra bi kademelere gelin sonra konuşun ki dedikleriniz dinlensin bu şekilde kimse sizi tınlamaz bile ...!!! ;)

Şunu unutmayın ki ALLAH yolundan kimse dönmez eğer VATANSIZ MİLLETSİZ insan arıyosanız ALLAH yolunu bilmeyen kişilere bu tanımları yapın ...!!!

HEDEF TURAN,
REHBER KUR-AN ..'DIR bunu unutmayın ..!!
 

MAJESTE

Kadim Dost
okumadım ama fetoyu da fetoyu seveni de sevmem.
işte bu çok yanlış insanı insan olduğu için allah yarattığı için sevmek gerekir din dil ırk düşünce ne olursa olsun insan insandır helede bu bir türk kardeşinse... Savaşlar böyle kazanıldı zamanında
 

huseyin34

New member
Ne bir Allah kuluna nede sayın gülen hocaya laf söyliycek hakında giricek değilim . Yalnız
: şu yazıya cevap vermek istedim

Adama vatansız diyosunuz adam yurtdışında devamlı TÜRK okulu açıyo dış ulkedeki milletlere TÜRKÇE öğrettiriyo bunun neresinde vatansızlık gorunuyosunuz !!

Para olmayan yerlerdekileri kapatıyorlar bunuda yazsaydınya .Onlar sadece para nerden gelıcek bılıyor al gülüm ver gülüm gidip parayı oıraya yatırıp paraya para katmaya çalışıyor. İnannaları hizmet ediyoruz diye kandırıp elinden arsalarını paralarını alıp kendi elleri altında çalışan personelin haklarını yemeye devam ediyor .Personellerine yok yok diyerek asgari ücrete mahkum edıyorlar.Allah ellerinden alsın çünkü gerçekden yok değil yalan söylüyorlar .tamamen menfaat ilişkileri var eğer bir ülkede para varsa oraya yatırım yapıyorlar.Naıl olsa geri gelcek .İnanmıyorsan bir garibanı alıp götür dersane yada okullarına bir dene de gör.Her türlü isbata varım Bilahare test ettim. kaç sene aldatıldım .
 

dj_muzo

New member
ne fethullah gülenimiş be hepinizi korkutmuş bu adam.

türkçe olimpiyatlarıyla gurur duymuyormusun kardeş sen
koçum eyw. türküz ama o adam döt korkusuna tr giremio ayrıca kodumun adamını[ töbe haşa]peygamber olarak gören o kadar çok zihniyetsiz kişilik warki Allah akıl fikir wersin demekten başka söylenecek söz bulamıyorum siz nasıl bu kadar zengin olduğunu sanıyorsunuz. onu bunu kendi çatısı altına topluo we kendi aralarında tarikat gibi bişe kuruolar ama onu bunu bırakın bu adamla ve yandaşlarıyla muhattap olmayın..... :mad:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HTML

Üst