Hackhell Adult İçerik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pasa_1

New member
falla alexorenin dediğide doğru ama şimdiye kadr bişi olmadığına göre yarında olmıcak diyemem burası türkiye ne olcağı belli olmuyo burda
hmmm ben hala karr sızım karr moderatörün
 

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
İsteyen, istediği bölümde gezer, istediği materyali indirir, istediğini de inceler. Bu çok saçma bir konudur, tartışılması yersizdir. Daha önce de defalarca böyle konular açıldı. Kapatılması çok anlamsızdır.
 

Cree

Murat
bu tartışmalar formun ilk kurulduğu günde vardı biraz üye çekelim kapatırız deniliyordu ama kapanmadı hala hatta bir ara star tv deşifre programına konu bile oldu adult formumuz... Sitenin erişiminin engelleneceğini sanmıyorum ama bellide olmaz..
 

| PoSeiDoN |

gσd σŦ тнє &#1109
kapanmamalıdır...
 

MYHmehmet

New member
ama cidden bu aralar şunu söyleyeyim ki adult forumlar kapatılmakta inşallah bu forumun başına gelmez şu da bir gerçekki olmaz diyede bir şey yok
 

VİOLENCE

New member
Erishim engellemesinden önce saqıncalı görülen bölüm ve qısımların uyarılması gercheqleshirse ( yasılı olaraq gereq samanında müyap ve film shirqetlerinin yapdıqları gby ) emin olun gereqen yapılacaqdr.. sanrm bu qadarını yaparlar.. yada yapmalılar :)
arkadaş bu hangi dil?
 

alexore

New member
Ben de istemezdim adult bölümünün kaldırılmasını ancak mesajımda belirttiğim gibi forumun tümden kapanması, bunca emeğin boşa gitmesi ve forum sahibi arkadaşların yüz kızartıcı bir suçtan hüküm giymeleri an meselesi. Takdir sizin.
 

JackSoneS

~// кяσηiк м&#11
Aslında hit yapabilmek için adult güzel bir secenek. Bu sekilde iyi aslında ama bakalım altından birsey cıkmaz=)

Bizim işler kesat o zmn:):)


Eger adult kapatılırsa online saysı %70 civarında azalır die düşünüyorum!!!
 

Øguz

Altın Üye
Ya Telekominikasyon kurumu ne kadar da komik ve gereksiz bir kurum. Türkiyede'ki bütün adult siteleri diyelimki kapattılar. Yurt dışı çıkışlı siteler için ne yapacaklar. Bazılarına erişimi engellemişler. Sanki ulaşmak isteyen ulaşamıyor. Teknolojiyi yasakla engelleyemezler.

Türk'ün biri çıkar Çin'den host kiralar. (Çinde ucuzmuş öyle duydum) ve Türkçe fakat Çinden yayın yapan site olmuş olur. Sonuçta bunların sayısı artar. Bu host kiralama işindenden Türkler değil de Çinliler para kazanmış olur.
 

Newwave

Altın Üye
Her şeyi sansürleyerek kapatarak hiç bir yere varılamaz adult içerik kontrolünün etkin bir biçimde yapılması sağlanmalı fikrimce.
 

KeRti

Forum Kertenkelesi
ilk günde vardı bu tartışma son günde olur. yahu madem o bölümü görmek istemiyosunuz forum sayfasından spor bölümünden aşağıya inmeyin o zaman.anasayfada zaten çıkmıyo.ayrıca yasaklama geleceksede öncelikle bi uyarı kesinlikle gelir.
 

Sh0ck

∂σğαℓ αƒяσ∂ιzуαк
Bazı arkadaşlara söylüyorum : Birtakım şeylerin kapatmakla önüne geçilemeyeciğini söylemişler doğrudur katılıyorum fakat alexore arkadaşımız samimi bir uyarı yapmak istemiş.Yani forumun kapanması yöneticilerin ceza almasından bahsediyor.Bilmiyorum süreç nasıl işler ama biraz beklemede kalınmalı..
 

AIKON

New member
bencede bölüm kapatılmalı güzel bi site hackhell böyle bi sebepten dolayı kapatılmak kötü olur site için
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HTML

Üst