Łîøŋкïŋg;3092474' Alıntı:
Hala kanun diyorsun o kanunlar yazıldığındada ben burdaydım o uyarılar zamanında bizede yapıldı. Bizde kanun dışı hiç bir içerik bulunmamakta resim ve video görüntülerininde kanun dışı olmadığını belirttim yoksa zaten bu zamana kadar kapatılırdı biz istemesekte kapatılırdı...:sigara:
ya çok şaşıyorum ben size birde millete kendi işini öğretiyorsunuz..
Sizin gibilere iyilik yapmakta suç..
Farkındamısınız siz bir hukukçuya hukuku öğretiyorsunuz.. Hayatınızda hukuk alanında ne gibi bir bilginiz var..
Meslektaşıma katılıyorum ve kendisine teşekkür ediyorum..
Ben kendi moderatör olduğum sitede adult ve trojan paylaşımını durdurdum..
Burda size iyi niyetli biri adam gibi gelmiş anlatmış.Az anlatmış ben ondan daha da eski hukukçuyum. Baştan beri vardı diyorsunuz zaten bu konu ile ilgili bir şikayet kurulu oluşturulalı daha kaç ay oldu.
Bir tane kendini bilmezin kafası atsa adam şikayet etse forumu burda sadece adultçılar değil tüm forumdaki başlıklardaki insanların emekleri yabana gidicek..
Ayrıca siz yüz kızartıcı suç ne demek bilirmisiniz? Tabi sitenin sahibi değilsiniz sorumlusu değilsiniz burdan atıp tutmak kolay.
Siteye bir kere herhangi bir uyarı dahi gönderilmez. . Uyarı gönderenler korkutmak amacı ile bunu yapanlar. Direk incelemeye alınır site siz bir bakarsınız sitenin yerinde yeller eser. Mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazısını görürsünüz..
Bununlada kalmaz sorumlular ağır şekilde ceza alırlar.
Kimbilir belli mi olur belkide site incelemede..
Egolarınızı bir tarafa bırakında bunca insanın ve böyle bir sitenin adını yazık etmeyin..
İnsanlarında kafalarını bulandırmayın..
Yabancı siteler çok ordan giriş yapın..
İnsanlarında işlerini uzmanlık alanlarını google fetvacılığı yaparak eleştirmeyin..Çok daha iyi bilen varsa hukuku buyrun benim yada meslektaşımın söylediklerine karşı bir kanıt getirsin bana..
Hukuku eleştirmekte gerçeği değiştirmez.Burda sizin dediğiniz değil o yasaların üstünlüğü söz konusu..
Łîøŋкïŋg;3092474' Alıntı:
Hala kanun diyorsun o kanunlar yazıldığındada ben burdaydım o uyarılar zamanında bizede yapıldı. Bizde kanun dışı hiç bir içerik bulunmamakta resim ve video görüntülerininde kanun dışı olmadığını belirttim yoksa zaten bu zamana kadar kapatılırdı biz istemesekte kapatılırdı...:sigara:
Peki o kanunlar yazılırken sen burdaydın da pardon ne katkın oldu sorması ayıp..?
Sen burayı bekleyince kanun koyucu korkmuyor..
Bunca hırsız, dolandırıcı ve katil işledikleri suçlardan dolayı cezalandırıldıkları kanunlardan da memnun değiller ama bu onları cezalandırılmasını değiştirmiyor..
Ayırca koskoca denetim kurulu işi gücü bıraktı sen kanun dışı değil dedin diye he kanun dışı değilmiş bak bu söyledi dedi öylemi?
Hukukçulara iş öğretiyordunuz birde denetim kuruluna öğretmişsin vay anasını..
Ne iş yapıyorsun pardon sen?
Güldürme insanı..