Eşi başörtülü diye otele alınmadı

C€yL!nN

New member
özgürlük dediğimiz biz kendi kendimiz başramıyoruz ki başkasından istiyoruz
verdiğiniz örneklere bi bakın
ben açık bir insanım kapalıların içine ben girince onlar beni ayıpladı
şimdi bende aynını onlara yapiim
açık yada kapalı belli bir yaş kesiminde olan insanlara şuanki açık insanların giyim tarzı göze batıyor ama ben hiç içeri alınmadığımı görmedim
olaya sadece giyim tarzı şeklinde bakmayalım lütfen
biz kabul etsekte etmesekte bu bir dinin gereği
ve o kişi dininin gereğini uyguluyor
ben saçım açık camiyede girdim
çok sıkı denilen bir cemaatede
kimse bana
bizim kapalılar filanca yere giremedi sende gelme demedi
hoşgörü nerde???
 

emrah_tr

New member
Az önce Gelen Email!!!



Sayın Ziyaretçi,

Gezisitesi.com olarak, tatillerini sitemiz aracılığıyla satın alan ve gittikleri otele kabul edilmeyen misafirlerimizin yaşadığı olaydan dolayı üzüntü duyuyoruz. Otel ve müşterileri buluşturan bir platform niteliği taşıyan Gezisitesi.com, misafirlerimizin bu tatille ilgili yaptıkları ödemeyi kendilerine iade etmiş ve yaşanan mağduriyeti giderebilmek amacıyla, aileyi 1 hafta ücretsiz misafir etme kararı almıştır.

Yaşanan tatsız olayla ilgili olarak acentemizi suçlayan ve kamuoyunu yanlış bilgilendiren bu otele ait bilgiler, bundan böyle sitemizde yer almayacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Gezisitesi.com


=============================

GEZİSİTESİ.COM dan az önce gelen email...
Bazı çok bilmişler öyle sey olmaz, yalan haber, zamanın komplosu, hede hödö diyip duruyordu..
Meğer Babacan ne kadar da haklıymış..
ALIN SİZE DİN ÖZGÜRLÜĞÜ!!! ALIN SİZE AYRIMCILIK!!!!
YAZIKLAR OLSUN ne denir ki böyle bir duruma???
 

emrah_tr

New member
ђєάVєηśįś;2994019' Alıntı:
burda reklam yapmana gerek yok asparagas haber olduğu besbelli...
ne komiksin sen yahu! Daha ne olsun, herşey ortada..
Emaile gelen mesajı aynen aktardım... Sitenin açıklamasını da..
bos bos konusup da zevzeklik etme.. varsa asparagas olduguna dair bir kanıtın sun, sunmuyorsan ötme fazla
 

emrah_tr

New member
ђєάVєηśįś;2994041' Alıntı:
Doğru konus artis artis konuşma burda sanamı sorucam ben ne yazıcamı bebe...
yaaa bu işler boyle.. cevap olmayınca :biggrin
ne yazıkki insanlar din özgürlüğünü ulkede 80000 bin camii olmaya veya insanların evinde rahatca namaz kılmasına endeksliyor, meger bunlara engelleme yokmus(bari bunları da engelleyin, bunlar dısında herşeyi engellemediniz mi zaten!)

BUNLAR NE İLK NE DE SON ARKADAŞLAR!!!

Kıbrıs gazisi, sakallı diye askerî hastaneye alınmadı

Ahmet Cankurtaran, kapıdan çevrilmenin 'onur kırıcı' olduğunu söyledi. Ankara'da, eşiyle birlikte muayene olmak için askerî hastaneye giden 54 yaşındaki Kıbrıs gazisi, sakallı diye içeriye alınmadı

"Ben, cumhuriyet ve bağımsızlık için savaştım." diyen 34 yıllık gazi Ahmet Cankurtaran, görevlilere neden alınmadığını sorması üzerine, "Yönetmelik yeni çıktı, sakalını kes de gel." cevabını almış.

Olayla ilgili açıklama yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Feridun Çelenk, "Hastanenin başhekimiyle görüştüm. Yönetmelik değişmemiş. Oradan birisinin şikâyeti üzerine alınmış bir tedbirdir." dedi.

Türkiye'nin zaferiyle sonuçlanan 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı'ndaki gazilerden biri de Ankara'da yaşayan Ahmet Cankurtaran. Kıbrıs gazisi Cankurtaran, geçtiğimiz hafta, her zaman muayene olmak için gittiği Etimesgut Hava Hastanesi'nde 'sakallı olduğu' gerekçesiyle kapıdan çevrildi. Hastaneye girmek için sırada bekleyen insanların kendilerine suçlu gözlerle baktığını ifade eden Cankurtaran, şunları söylüyor: "Her zaman Gülhane ve GATA'ya bu şekilde geliyoruz. Orada bir sorun yok. Sadece ben değil, bir sürü insan istediği gibi giriyor. Ama Etimesgut Hava Hastanesi'ne niye almıyorlar, anlayamıyorum." O sırada eşinin de yanında olduğunu anlatan gazi, "Eşimi içeri aldılar ama ben dışarıda onu bekledim. Cephede onbaşı olarak en önlerde savaştım. Bu durum benim onuruma çok dokundu." diyerek uygulamaya tepki gösteriyor.

13 şubat 2008 / nethaber.com

Hasta öldüren genelge
İstanbul Tıp Fakültesi`ne getirilen kanser hastası Medine Bircan sağlık raporunda `başörtülü fotoğrafı` olduğu için tedavi edilmedi ve önceki akşam hastane hastane gezerken vefat etti.

Rahim ve mesane kanseri tedavisi gören ve aynı zamanda böbrek yetmezliği yüzünden diyaliz makinasına bağlanması gereken 71 yaşındaki Medine Bircan , sağlık raporunda başı açık fotoğraf olmadığı için İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine kabul edilmedi ve tedavi göremeyen Bircan önceki gece vefat etti. Çanakkale gazilerinden Mustafa Çolak `ın kızı olan 71 yaşındaki Medine Bircan uzun süredir kanser ve böbrek yetmezliği tedavisi görüyordu. İÜ `den geri çevrilmişti Geçen hafta oğlu tarafından İstanbul Tıp Fakültesi Nefroloji Bölümü`ne kaldırılan Bircan , sağlık raporunda `başı açık fotoğraf` olmadığı gerekçesiyle tedavi edilmemiş ve geri çevrilmişti. Sekiz gündür annesini tedavi ettirmek için her yolu deneyen Mustafa Bircan ise herhangi bir hastanede tedaviyi devam ettirmek için sağlık raporundaki fotoğrafı bilgisayar yardımıyla tarattığını ancak başı açık bu fotoğrafın kullanıldığı sağlık karnesinin çıktığı gün annesinin vefat ettiğini belirtti. Başörtülü olduğu için tedavi göremeyen ve hayatını kaybeden Medine Bircan `ın gördüğü insanlık dışı muameleye tepki gösteren bir grup kadın ise bugün İstanbul Adliyesi önünde toplanarak Bircan `ın yaşadıklarıyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklar. Aralarında sivil toplum kuruluşları ve çeşitli siyasi partilerden kadın temsilcilerinin yer aldığı grup önümüzdeki günlerde ise yine aynı konuyla ilgili, toplu olarak Sirkeci Postanesi `nden Sağlık Bakanlığı `na mektup göndererek yaşanan insanlık dışı muameleyi kınayacaklar

2002-06-28 Yeni Şafak
 

donotclick

New member
ђєάVєηśįś;2994041' Alıntı:
Doğru konus artis artis konuşma burda sanamı sorucam ben ne yazıcamı bebe...
Artizlik yapan sensiz terbiyesizlik yapma bir kanıtın varsa sun sende ortaya bu asparagas haber de al işte kanıtı de...
Bu zamanda hangi gazete %100 doğru haber yazıyor. Daha iki gün önce Malatya da iç çamaşırı satan dükkanlara tehdit mektubu bırakıldı iddiası atıldı ortaya malum gazeteler tarafından ve esnaflarla bir haber kanalının görüşmesi sırasında esnaflardan hiçbiri bu haberi doğrulamadı zaten medya'nın amacı belli fiyasko haberler yaparak halkı birbirine düşürmek... Nükleer silahlardan bile tehlikleli bir araçtır kitle iletişim araçları ve ülkemizdeki medyaya baktığımızda hepsi satılmış...
Haberin doğru olduğuna inanmıyorum fakat her zaman bir gerçek olma ihtimali vardır bunu da göz önünde bulunduruyorum... Baksanıza sizi bile nasıl birbirine düşürdü dakikada :) baş örtüsüne karşı olanlar ve ailesinde kapalı bulunan biz siz diye bahsetmiş bir bayan arkadaşta yorumunda... İşte hepsi amacına ulaşıyor :)
Hiçkimsenin bir kimsenin giyimine ve yaşam tarzına karışma hakkı yoktur eğer ona bir zararı dokunmuyorsa demokratik bir ülkede yaşıyoruz diye söyleniyor :) ... Keyifli forumlar
 

emrah_tr

New member
============================

Danıştay, yasağı sokağa taşıdı
9 Şubat 2006 - Danıştay, okulda başı açık görev yapan bir öğretmenin okul dışında başını örtmesini “öğrencileri olumsuz etkileyeceği” gerekçesiyle “sakıncalı” buldu. Kararda başörtüsünün öğrencilere "kötü örnek" olacağı ifade edildi.

================================

Başörtülülere burs da yok!
24 Şubat 2006 - Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) burs vereceği öğrencilerde okul dışında da baş örtmeme ya da peruk takmama şartı aradığı ortaya çıktı.


=================================

Başörtülüler ödül alamaz
15 Mart 2006 – Gaziantep’te, İHL öğrencisi Hatice Kübra Bakır, il genelinde yapılan kompozisyon yarışmasında birinci oldu fakat Gaziantep Üniversitesi’ndeki törende, ödülünü almak için sahneye çıkmak isteyen Bakır, başörtülü olduğu gerekçesiyle engellendi.

=============================

Başörtülüler protokolden atıldı
19 Mayıs 2006 - Konya Beyşehir’deki 19 Mayıs kutlamalarının yapıldığı stadın protokolünde oturan başörtülü kadınlar, Garnizon Komutanı’nın tepkisi üzerine dışarı atıldı. Burdur’da ise İl Jandarma Komutanı, şeref tribününde oturan başörtülüleri görünce, törenden ayrıldı.

============================

İftar sofrasında yasak zorbalığı
10 Ekim 2006 - Kayseri halkının yardımlarıyla üniversite öğrencilerine kampus yemekhanesinde verilen iftarda, başörtülü öğrenciler, iftar vaktine beş dakika kala güvenlik görevlilileri tarafından dışarı atıldı.

==========================

“Başını örtmek istiyorsa okula gidemeyecek”

(15 Mayıs 2007)- ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan “Türbanlılar okuyamıyor da ben asker olabiliyor muyum! Başını örtmek istiyorsa okula gidemeyecek!” diye konuştu.


============================

Başörtülü öğrenci ödül kürsüsünden indirildi

(24 Kasım 2007)- 24 Kasım münasebetiyle yapılan yarışmalarda, kompozisyon dalında birincilik kazanan İHL öğrencisi Tevhide Kütük, ödülünü almak için çıktığı kürsüden garnizon komutanının emriyle indirildi.

======================================

Daha birçok dogrulugu kanıtlanmıs haber var ama bunlar ASPARAGASSS canım ASPARAGASS
yazıklar olsun diyorum
 

.aybuke.

New member
arkadaslar otel yöneimi acıklama yaptı zaten biz türbanlı tatilciler istemiyoruz diye artık onlarda tatilci seciyo kendileri bilirler karara saygı duymak lazım ama bana göre yanlıs bişey..

ђєάVєηśįś;2994019' Alıntı:
burda reklam yapmana gerek yok asparagas haber olduğu besbelli...
OHA (afedersiniz! ama)
 

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
isim veriyorum,o civarda yaşayanlar bilirler.Didim/Akbük Caprice Otel;denize girmenin haremlik selamlık olarak ayrıldıgı bir otel..bu ve bunun gibi birçok otelde insanlar bikiniyle otelde dolaşabiliyorlar mı?olaylara sadece tek pencereden bakmayın...
 

raul_evs

Banned
Klasik zırva bir fetto haberi.
Üzerinde durmaya bile gerek yok...

Zaman gazetesi üstadları ne zaman gelecek türkiyeye
onuda bi yazsalar,
son 4 ay bir daha bu kadar fettullacıyı iktidarda göremezsiniz benden söylemesi :goz:
 

.aybuke.

New member
Klasik zırva bir fetto haberi.
Üzerinde durmaya bile gerek yok...

Zaman gazetesi üstadları ne zaman gelecek türkiyeye
onuda bi yazsalar,
son 4 ay bir daha bu kadar fettullacıyı iktidarda göremezsiniz benden söylemesi :goz:
Fetullahçı ne ya şimdi o mu yaptı o mu uydurdu bu haberi hadi ordan..
 

emrah_tr

New member
ѕσηυη¢υ;2995211' Alıntı:
isim veriyorum,o civarda yaşayanlar bilirler.Didim/Akbük Caprice Otel;denize girmenin haremlik selamlık olarak ayrıldıgı bir otel..bu ve bunun gibi birçok otelde insanlar bikiniyle otelde dolaşabiliyorlar mı?olaylara sadece tek pencereden bakmayın...
Ben Aydınlıyım. Su anda da Didim/Akbükten yazıyorum size.. Hemde Caprice Thermal Palace otelin internet cafesinden...

Cevabım evet insanlar kendilerine ayrılan havuzda bkinileri ile dolasabiliyorlar.. Burada sizin bahsettiğin bir bolum oldugu gibi herkezin ayrım yapılmaksızın kullanabileceği alanlar da var. Umarım açıklayıcı olmustur.. Şimdi yürüüü baska bir tez bul kendine...
 

ThugNiggaz

Lollipop G
****İlimden irfandan bahsediosun arkadaşım başörtüyle türbanın arasında ne fark war?? ne yani başörtüyü ya da türbanı şöyle bağlarsa yasak böyle bağlarsa serbestmi.. Burda kasdedilen konu bence başı kapalılara yapılan haksızlıktır türban bahane bunu sizde biliosnunz..

Allah , kitap , peygamber aşkına.Sana birşey sorcam bakalım ne diycen?Başörtüsü neden takılır?Neden 1970(Illımlı İslam Projesinden)ten sonra çıktı?Neden benim annem türban takmıyo?



***Hemde Caprice Thermal Palace otelin internet cafesinden...

Yavaş salla güzelim..
 

Nathanael

New member
Ben Aydınlıyım. Su anda da Didim/Akbükten yazıyorum size.. Hemde Caprice Thermal Palace otelin internet cafesinden...

Cevabım evet insanlar kendilerine ayrılan havuzda bkinileri ile dolasabiliyorlar.. Burada sizin bahsettiğin bir bolum oldugu gibi herkezin ayrım yapılmaksızın kullanabileceği alanlar da var. Umarım açıklayıcı olmustur.. Şimdi yürüüü baska bir tez bul kendine...
sallaaa....
 

ThugNiggaz

Lollipop G
algoritmaA´isimli üyeden Alinti Mesaji göster
klasik raul_evs yorumu işte

Benle tartışa tartışa zekanda ilerlemeler var farkındamısın,
espri yapabiliyorsun mesela

:D:D:D
 

hulus

New member
haberde o kadar çok isim ve kuruluş var ki haber öyle hemen yalanlanacak türden değil :)
Ki bu ülkede başörtüsü takıyor diye hastaneye alınmayan insanlar var... Otel bunun yanında çok sönük bir örnek kalır, öyle değil mi? :)
Bu ülkede, hiçbir sağlık kuruluşunda başörtüsü takıyor diye geri çevrilen bir hasta olmamıştır ama....erkek hasta diye muayenesi yapılmayan , rontgeni çekilmeyen birçok hasta vardır ( haram...???)....Yanlı eleştirilerden vazgeçin ....Size ihlas gurubuna ait bir otelde alkol servisi yapılırmı....?????
 

HTML

Üst