'AKP polisle ordu kuruyor'

RockStyLe

New member
Ceviz Kabuğu'nda 68 kuşağının birbirine karşı olan iki lideri inanılmaz iddialar ortaya attı.

Hükümetin güç denemesi yaptığını ileri süren İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanı Nihat Çetinkaya ile Dev-Genç eski Başkanı Atilla Sarp'ın katıldığı programda, 1 Mayıs olayları, 68 Kuşağı, 12 Mart Muhtırası ve idamlar tartışıldı.

Polisler korunuyor
Hulki Cevizoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Ceviz Kabuğu'nun ilk bölümünde Taksim'deki 1 Mayıs olayları değerlendirildi.

Eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Nihat Çetinkaya, "Hükümet bu yıl 1 Mayıs'ta polisle bir güç denemesi yaptı" diyerek ilginç bir iddia ortaya attı. Çetinkaya, "Hükümet ordu cenahından kendilerine gelebilecek bir harekete karşılık ikinci bir orduyu organize ediyor olabilir. Görünen şeylerle değerlendirme yapmaktan imtina ediyorum her şeyin bir arka planı var."

Nihat Çetinkaya'nın bu görüşlerine ve Eski Dev-Genç Başkanı Atilla Sarp da destek verdi.

Çetinkaya'nın söylediklerinin yabana atılmaması gerektiğini söyleyen Atilla Sarp, Demokrat Parti döneminde ve Turgut Özal döneminde de "polisin gücünü artırıp askerin gücünü azaltma" gibi uygulamaların yaşandığını hatırlatarak "Yapılan operasyonlarda hedefte hep generaller, askerler var. Polisler ise koruma altında" dedi.

68 olayları
Nihat Çetinkaya, 68 olayları için de, "Kullanıldık demek istemiyorum ama etkilenerek yönlendirildik" dedi.

Cevizoğlu'nun "40 yıl sonra 68 Kuşağı hakkında gençlere hangi öğüdü vereceksiniz? Çıkardığınız sonuç nedir?" sorusuna ise Atilla Sarp şöyle cevap verdi:

"Gençler marjinallikten, etnik-mezhep tuzağına düşmekten, gerçek tarihi Mustafa Kemal gibi ulusal liderinin etrafında birleşerek kurtulabilirler. Bizler 40 yıl önce tek bir ilaçla kurtuluşu bulamadık. Kimse de bulamayacak. Kurtuluş Mustafa Kemal'de."

Arınç Siyasalı bastı
Sarp, AKP'nin eski Meclis Başkanı Bülent Arınç hakkında da ilginç bir bilgi vererek, "İlk kez burada açıklıyorum. Benim hemşehrim, Manisalı Bülent Arınç, 68 döneminde Siyasal'daki bir konferansı basarak olaylar çıkarmıştı" dedi.

Türkiye'deki sol 68'i Pentagon mu idare etti?
Nihat Çetinkaya, Azebaycan Devlet Bakanları'ndan Elçibey'e yaptığı danışmanlık sırasında önemli bir açıklamasına tanık olduğunu belirtti ve şok edici bir açıklama yaptı.

Çetinkaya, "Elçibey, KGB generallerinden birinin kendisine Türkiye'deki solu Amerikalıların, Pentagon'un idare ettiğini söylediğini söyledi" dedi. Cevizoğlu, bunun çok önemli bir iddia olduğunu ve Sarp'ın buna bir cevabı olup olmadığını sordu. Atilla Sarp ise, bu iddiayı reddetmedi ve şunları söyledi: "ABD üniversitelerinde Maoculuğu öğrenip gelenler vardı. Şimdi Tayyip Bey'e (Erdoğan) danışmanlık yapıyorlar."

Özal: Atatürk devrimlerini yok edip, Osmanlıyı canlandıracağız
Ceviz Kabuğu'nda ortaya atılan ilginç iddialardan bir diğeri de yine Eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Nihat Çetinkaya'dan geldi.

Çetinkaya, beraberinde Celal Adan olduğu halde Çankaya Köşkü'nde Özal'la yaptıkları görüşmeye dayanarak, Turgut Özal'ın Atatürk ilke ve inkılâplarını kaldırıp, Osmanlıyı canlandırmak istediğini ve bunu kendilerine söylediğini iddia etti.

Canlı yayın Ceviz Kabuğu'na telefonla bağlanan Turgut Özal'ın oğlu 21. Dönem Milletvekili Ahmet Özal'ın "Bir koyup üç alacağız gibi, Türkiye'federasyon olmalıdır ya da bu tartışılmalıdır gibi babamın ağzından çıkmayan söylemleri ona mal ettiler" demesi üzerine Nihat Çetinkaya, "Bunlardan çok daha ağır söylemleri de var" diyerek karşı çıktı.

Canlı yayında kavga
Çetinkaya, Turgut Özal'ın Cumhurbaşkanı olduğu yıllarda Köşk'te bir görüşmede şu sözleri bizzat onun ağzından duyduğunu ileri sürdü:

"Bu Cumhuriyetin getirdiği işlemeyen ilke, laiklik, devrim gibi safsataları silip atacağız ve Türkiye'de Osmanlıyı uygulayacağız." Ahmet Özal, Çetinkaya'dan Turgut Özal'ın Çankaya Köşkü'nde 3-4 Ocak 1993'te söylediğini savunduğu bu sözlerini ispatlamasını istedi ve "İspatlayamazsanız yalancısınız. Siz şerefsizsiniz" dedi.

Şahit var!
Çetinkaya ise "Şerefsiz sizsiniz. Size bunu ispatlama zorunluluğum yoktur. Bu konuşmada ben, Turgut Özal ve Celal Adan vardı. İddia değil kulaklarımla duyduğum bir şeyi söylüyorum" şeklinde karşılık verdi. Küfürleşmeler üzerine Cevizoğlu müdahale ederek, konuşmacıların devam etmelerini engelledi ve, "Ortada bir doğru varsa bunun kanıtlanması gerekir. Bu da iddia sahibine düşer. Sayın Çetinkaya tanık da var diyorsa yapacak bir şey yok. Bunları haftaya burada netleştirmeniz gerekir" dedi.

Biraz uzun biliyorum ama paylaşiim dedim :)

'AKP polisle ordu kuruyor'
 

_KeMaLiST_

New member
Akpnin polisten bir ordu yaratma pesinde oldugunu bende dusunuyorum...

Ergenekon adı altında bircok yolsuzlugun ortaya cıktıgı iddia ediliyor ama ben bir tane polisin tutuklandıgını gormedim...

Demek ki butun polisler durustce işlerini yapıyormuş...(ama nedense sadece benim bildigim 20 rusvetci polis var)

Ama bu gercekler de elbet bir gun ortaya cıkacak ve eminim ki polislerin 3/4 ü tutuklanacak...
 

64general1

New member
Programı izledim.Gerçekten ders çıkartılabilecek bir programdı.Hele zamanında birbirinin canına kasteden sol ve sağın kutupları sayılan Dev-genç ve Ülkü ocakları başkanlarının birbirlerine naziklikleri ve oyuna geldik demelerini bu ülkenin ders olarak okullarda göstermesi gerektiğini düşünüyorum.İnsanlarımız gençken toyluklarından en ufak bir dolmuşta rüzgar gibi savrulabiliyorlar.O nedenle bu tür tecrübeler ve bilgilerle içlerini önce doldurmaya çalışmalılar ki sağa sola savrulmasınlar sadece Atalarını izlesinler.
 

klavuz13

Banned
POLİS VAZİFE VE SELAHİYET KANUNU (1)
Madde 2 - (Değişik: 16/7/1965 - 694/2 md.)
Polisin genel emniyetle ilgili görevleri iki kısımdır.
A) Kanunlara, tüzüklere, yönetmeliklere, Hükümet emirlerine ve kamu düzenine
uygun olmıyan hareketlerin işlenmesinden önce bu kanun hükümleri dairesinde önünü almak,

Hükümet emrederse, polis teşkilatı uygulamak zorundadır.
 

VolkaN

Altın Üye
benim gözümde polisin ordudan farkı yok polise laf atanlar orduyada laf atmıs sayılır ordu toz kondurmayanlar polise gelince masallah aslan kesiliyolar neden acaba azcık mantıkla bunlar bulunur tabi anlayana:goz:
 

Leke

Altın Üye
Polis teşkilatlarını güçlendirmeleri güzel .
Bende gazeteden okudum bu yazıları .

Bana biraz saçma geldi .

Poliste Top varmı ?
Poliste Tank varmı ?
Poliste Uçak Varmı ?
Poliste Tarruz Helikopteri Varmı ?
Poliste Yeteri kadar Yakıt Varmı ?

Bunların hepsi evetse . Poliste en az ORDU kadar güçlüdür .
:goz:
( olduğuna inanan varsada hayalperesttir )
 

kayacanlp

New member
bu fikre şiddetle bende katılıyorum zaten yıllardan beri polisin bi tutumu vardı belli bi gruba karşı fakat son yıllarda olay engellemek degil sindirmeye döndügü için maşaallah celalettin cerrah önderliginde polis pek bi güzel dayak atıyo dayak demek de hafif kalır buna hastanelik ediyo...bide hala polislere daha geniş yetkiler veriyorlar önce teşkilat düzeltilsin hepsine adam gibi egitim verilsin polis imajı düzeltilsin sonra yapılur bunlar ve katılıyorum polisler akp nin ordusu
 

shadyyy

New member
Ya siz varya komedi de Cem Yılmazı aratmazsının inannın

Asıl sen komedyensin be hala nasıl utanmadan konuşuyorsunuz ya hangi yüzle soyguncu işbirlikçiler! Yeşil Ergenekoncularsınız!

İyi oku!










*Elhamdulillah seriatciyiz. (21.11.1994 Milliyet)
* Ben tekkeye degil dergaha gittim. (22.1.1997 Gozcu)
* Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.(12.5.1994Hurriyet)
*10 Kasim'da yaygara kopartildi.(14.11.1994 Hurriyet)
* Icki yasaklansin. (1.5.1996 Hurriyet)
* Istanbul'u Medine yapacagiz. (Akis)
* Butun okullar Imam Hatip yapilacak. (17.9.1994 Cumhuriyet)
* Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet)
* Mayo reklami sehvet somurusudur. (6.3.1996 Hurriyet)
* Milli Piyango zulumdur. (29.9.1994 Hurriyet)
*Sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 Sabah)
* Imamlar da nikah kiysin. (9.5.1995 Milliyet)
Asagida yazi, bir Hürriyet gazetesi yazarinin, 29 Ekim 2002 tarihli
köseyazisindan alintidir ;
Bugün size ülkemizi yönetmeye
talip
olan bir
sahsin imzasiyla gönderilen oglunun nikáh davetiyesini
belgeliyorum. Subat
tarih,yanindakine bakiniz!
29 Zilkade 1421

 

devil_may

New member
sabit fikirler değişmez arkadaşım boşuna çabalamayalım yani bunlar beyaz sevmiyor ille bayazdır demekmi lazım polisle çalışıyor kanun bekçisiyle ordu kurdu arabaları yakanlar milletin parasıyla alınan kaldırımları otobüslere atanlar rüşvetçiler çeteler vb. karşı bir ordu

laf gazetelerde yazan herşey gerçek olsa hepimiz çoktan ölmüştük mantık arkadaşım cımbızlama makaslama gazete manşetleri bu ülkede sadece bir işe yaradı cesetlerin üzeri kapatılsın diye kulanıldı.
habere bakın kurankursunda ettiği yemini ne hacetse bir gazeteci arşive atmış o yıllarda önemli biri bile değilken kayda değer bulup gazetede yayınlamamış ama arşive almış babababa şimdide ne hacetse yayınlama isteği duymuş yafffff gidin güldürmeyin insanı
 

shadyyy

New member
sabit fikirler değişmez arkadaşım boşuna çabalamayalım yani bunlar beyaz sevmiyor ille bayazdır demekmi lazım polisle çalışıyor kanun bekçisiyle ordu kurdu arabaları yakanlar milletin parasıyla alınan kaldırımları otobüslere atanlar rüşvetçiler çeteler vb. karşı bir ordu

Ama şöylede bir gerçek var eğer yukarıda kaynak olarak koyduğum resimlerde yazanların üzerine hala savunma yapılıyorsa hiçbir akp lide kalkıp laikliğin güvencesiyiz demokratız falan diye masal anlatmasın ozaman şeriatçıyız demeleri gerekir!
 

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
kim ne derse desin Ilıcaklar acaip alem yapıolarmış :D
ama o resmi editledim, resmin orjinali hanımefendinin göğüsleri açık olanı elimde mevcut
 

64general1

New member
benim gözümde polisin ordudan farkı yok polise laf atanlar orduyada laf atmıs sayılır ordu toz kondurmayanlar polise gelince masallah aslan kesiliyolar neden acaba azcık mantıkla bunlar bulunur tabi anlayana:goz:
AAAA Ordumuzu karalamak için en küçük fırsatı savunanlar polis dostu olmuş.Bu fethullahın polisi elegeçirmesinden olmasın.Geçen sene bir emekli komiser abimiz şöyle dedi "teşklilatın %80 ini fethullah ele geçirdi o yüzden ordumuza imreniyorum" dedi.Ah bir de orduyu elde edebilseniz methiyeler düzersiniz o zaman karalayacagınız yerde.
 

gezgin5000

New member
yorumlarınızı okudum da kimine katıldım kimine güldüm. ama beni en çok düşündüren 80 öncesi kutuplaşma ortamına çekildimizi görememek ben öle düşünüyorum. kaldı ki ceviz kabuğu programında dev-genç ve ülkücü başları bunu kabul etmişler dışarıdan yapılan oyunlarla sokakta gezemez hale gelinen ülkede darbeye mecbur bırakıldı sonuç istikrarsızlık.

şimdi ne solcular ne sağcılar hiç atıp tutmasın onlar haksız bunlar haksız diye. şimdi ise siyasi görüş işe yaramadı etnik bölme olmadı dini bölme olmadı asker - polis. yani bu gelişmeler beni güldürüyo bunu anlamamakta da bişi yok ama biz saf bir milletiz zekiyiz akıllıyız ama safız.

80 öncesi polis de faşis di askerde 1 mayıs olayları için bunlar sölenir. ama marmara otelinden ateş eden ve ortalığı karıştıranın kim olduğu hangi milletten ve neye hizmet ettiği ? işareti. arkadaşım iyi demiş polisin nesi var ki orduya alternatif olsun ben tank kullanan f16 kullananı görmedim. marşında bile diyoki sınırda ordu dahilde biz bekleriz.

amaç vatanın korunması milletin huzuru biri sınırda biri merkezde. siz kim oluyosunuz milletin huzurunu bozuyosunuz şüphe ve kuşku içinde yaşamaya itiyosunuz( medyaya sözüm) bir kere anlaşılmayan şu var bir milletin devletin ülkenin ulu önderimiz m. kemal ATATÜRK' ün söylediği seviyeye çıkabilmemiz için 1-ekonomi 2-siyaset 3 askeri gücü olmalı.

bizde ekonomi hep kötüydü, siyaset dış güçler sağ olsun istikrar yok bi elimizde 3 numara askerimiz var onuda yıpratmaya çalışmayın koruyomuş gibi konuşarak yıpratmak en kötüsü üstelik bilinçli yapılıyosa.

ha şuda var çürük yumurta her yerde vardır asker polis siyasetçi bunlar temizlenmeli......
 

HTML

Üst