Sivasspor 3 - 5 Galatasaray (TEK BAŞLIK)

Sivasspor-Galatasaray ?


  • Kullanılan toplam oy
    111
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xcharmingx

New member
sivasın pozisyonu bile yok yedigimiz 3 golde bireysel hatadan
şuan ligtv halen açık futbolcularımız sevinçi görülmeye deger
hakem evlere şenlik mac yönetti sivasın sertligine göz yumdu
herşeye ragmen geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
 

Diatu

WarZone
Daı Fener Yenilseydi Keşke

Ben BJK'li olmama Rağmen Kesinlikle Fenerin Şampiyon Olma Taraftı Değilim..
 

ErdemLiyiZ

Altın Üye
Sivasspor :3-5:Galatasaray



Sivasspor ile Galatasaray arasındaki maçın ilk yarısı başladı.
Sivas karşılaşmaya başladı. İlk tac atışını Sivasspor kullanıyor. Kullanılan tac atışında Sivasspor adına MehmetYııldız topa hamle yapmak isterken, Servet topu kontrolüne alarak taca çıkmasını sağladı.

Dakika 4. Galatasaray kaleci Aykut ile oyunu başlattı. Arda sol kanattan aldığı topla gitmek isterken düşürüldü. Nonda bu maçta tek forvet olarak sahaya çıktı. Ayhan ise takımın kaptanı olarak ilk 11'de sahaya çıktı.

Sivasspor maça hızlı başladı. İlk iki atak vermedi. Barış Mehmet Topal paslaşmasında Ayhan araya girdi. Sabri'ye kadar gelen top Nonda'ya pas olarak verildi. Kafa vuruşu, ancak top auta çıktı.

Diallo bu maça iğne ile çıktı. Servet Diallo kapışmasında Servet galip geldi ve top taca çıktı. Barış'a yapılan faule itiraz edildi ancak hakem oralı olmadı. Sivasspor tac aatışı kullandı. Sabri yere düşürüldü. Maçın hakemi oyunu durdurdu.

Ayhan ile Arda arasındaki paslamşmada kaptırılan topa Sivasspor atak düzenledi. Galatasaray yarı alanına kadar gelen topu son anda Servet müdahale etti ve top kornere çıktı. Muhammet korneri kullandı.

Başlayan Sivasspor atağı Galatasaray kalesinde tehlikeye döndü. Ancak Song'un zamanında müdahalesi bu tehlikeyi önledi.

Galatasaray şimdi tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanıyor. Sivas defansı araya girdi ve topu uzaklaştırdı. Ayhan ile Sivaslı oyuncunun mücadelesi kornerle sonuçlandı. Galatasaray korner atışı kullanıyor.

Kullanılan korner atışı sonuç vermeyince, bu kez Sivasspor korner atışı kullandı. Havalanan topa Song kafa vuruşu ile topu kendi kalesine yolladı.

Bu dakikadan sonra Galatasaray atak üstüne atak düzenledi. Ve bir topu direkten döndü.

Arda, Barış paslaşmasında, Galatasaray bu kez sol kanattan atak düzenledi. Ancak Sivas defansı araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

Galatasaray yediği golden sonra, oyun kontrolünü iyice eline aldı ancak, gol yollarında şu ana kadar gülmedi.

Maçın 33. dakikası Maçta sivasspor'un üstünlüğü devam ediyor.

Galatasaray Arda ile coştu. Arda maçın 41. dakikasında beraberlik golünü attı.

Sol kanattan gelen atakta Ayhan topla cezasahasına kadar inerek, Topu direğin dibinden çıkarıp Arda'ya attı. Arda topu ağlara gönderdi.

Maçın 44. dakikası bu kez Sabri topu aldı ve cezasahasına kadar gönderdi. Servet kafayla topu Arda'ya kadar gönderdi. Arda topu ağlara gönderdi

Ve karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısı Galatasaray'ın vuruşu ile başladı.

İlk tehlikeli atak Sivasspor adına geldi. Hayrettin Galatasaray ceza sahasına girmeden topa sert vurdu ancak top az farkla auta çıktı.
Sabri topu aldı sol kanatta Nonda'ya gönderilen top.. Ancak maçın hakemi ofsayt diye oyunu durdurdu.

Sivas adına başlayan atakta Ayhan topu rikibinden aldıve Sezer'e kaptırıldı top. Devran tekrar topu aldı ve rakibine faul yaptı.

Galatasaray serbet vuruşu ile oyunu yeniden başlattı. Barış topu aldı ve Ayhan'a kadar attı. Sivas bu kez Galatasaray kalesinde büyük karambol yaşanıyor.

Maçın 50. dakikası Sivasspor beraberliği yakaladı. Maçın 49. dakikasında, Mehmet Topuz topu ilerdeki arkadaşlarına attı. O anda Galatasaray cezasahası içinde karambol başladı. Yetişen Mehmet Yıldız topu ağlara gönderdi.

52. dakika.. Arda'nın attığı kafa gölünden iki dakika sonra topu orta alandan alan Ayhan rakiplerini geçerek Sivas cezasahasına girmeden topu sert vurdu. Kalecinin yakalayamadığı top Sivas ağlarına giitti.

Sivas'da ilk oyuncu değişikliği Sise oyundan alınıyor Segio oyuna girdi. Maçta kıran kırana bir mücadele sergileniyor. Top bir o kalede bir bu kalede..

Maçın ilk sarı kartı Devran'a gösterildi. Galatasaray 4. gol için tüm hatlarıyla Sivas yarı alanında mücadelesini sürdürüyor. Ancak Sivasspor'lu defans oyuncuları buna izin vermiyor.

58. dakika Galatasaray'da Servet sakaklandı. Maçın hakemi oyunu durdurdu. Galatasaray'ın 3-2'lik üstünlüğü sürüyor.

60. dakika Sivasspor korner atışı ile oyunu başlattı. Segio topu alırken, araya Ayhan girdi ve topu Songa'a kazandırdı. Sabri ve Sezer mücadelesini Sabri kazandı. Ancak hakem oyunu "faul yapıldı" diye durdurdu.

63. dakika Galatasaray Sivas yarı alanında serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest vuruştu Galatasaray Arda'nın düşürülmesinden dolayı penaltı bekledi. Ancak maçın hakemi devam kararı verdi

66. dakika Sivas adına gelişen atakta bir kez daha hata afedilmedi ve Sezer beraberlik golünü attı.

Maçın 65. dakikası. Sivasspor adına gelişen atakta Musa topu Sezer'e verdi. ve kalabalık defansı geçen Sezer topu Aykut'un solundan ağlara gönderdi.

71. dakika Bülent Uygun sürekli oyuncularını oyarıyor. Muhammet Sivas adına yeni bir tehlike oluşturdu ancak Galatasay defansı bu kez hata yapmadı ve topu uzaklaştırdı.

Hakan Şükür oyuna girmek için kenara geldi.

Son 15 dakika. Sivasspor adına yüzde yüzlük bir gol fırsatı değerlendirilimedi. Mehmet Topuz topu aldı ve defans oyuncularını aşarak Galatasaray kalesine yakın bir yere geldi. Sert şutunda top az farkla dışarı çıktı.

Ve Galatasaray'da galibiyet 75. dakikada geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen Arda 3. golünü atarak Galatasaray'ı öne geçirdi.

Maçta 78. dakika. Galatasaray'ın 4-3 üstünğü sürüyor.

Maçta son anlar.. Arda oyundan çıktı Volkan yerine girdi. Mehmet Topal, rakibe yaptığı faulden dolayı sarı kart gördü.

Son 3 dakika Galatasaray Hakan Şükür ile pres başlattı. Sivas defansı kendisin kontrol etmeye çalışırken, Top Sabri'ye geldi. Hakan'a gelen top ve Galatasaray 5-3 öne geçti.

Maçta uzatma dakikası olarak 4 dakika işaret edildi. İlk uzatma dakikası Cevat Güler saha kenarına kadar gelerek oyuncularını uyardı.

Sabri ile Sezer arasındaki mücadelede Sezer kazandı. Sivas Galatasaray yarı alanına atak başlatırken, Ayhan araya girdi ve topu Barış'a kazandırdı. :Barış bekletmeden topu Hakan'a attı. Ancak top kaybı.

Maçta son dakrika Galatasaray'ın 5-3 üstünlüğü sürüyor.

Galatasaray'ın ecel terleri dökerek oynadğı maçın son düdüğü. Galatasaray şampiyonluk için önemli bir avantaj yakaladı.


SİVASSPOR Petkovic, Abdurrahman, Diallo, Saidi, Hayrettin, Musa, Sezer, Devran, Sergio, Mohamed Ali, Mehmet Yıldız,

GALATASARAY : Aykut, Sabri, Emre, Servet, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Volkan, Arda, Nonda

Kaynak:internethaber.com
 

xonox

New member
yine oldu yine oldu!

inancın paradan üstünlüğü bir kez daha kanıtlandı!

bu ülkede galatasaray gibi bir tane daha takım yok! olmayacak ta!
 

Sn_oktay

New member
Şaşırmadık sadece şaşırttık biz biliorduk zaten şampiyon olucağımızı bu bizim için her zman yaptığımız bir şey galatasaray FİNALLERİN takımıdır bunu unutmayın.
 

SaMoo_55

DeadLythief
ne desek boş galatasaray azimle yılmadan oynadı ve hakederek kazandı bizde kazandık ama...
Fenerbahçeli arkadaşlarım kızmasınlar ama şampiyon galatasaray
Hem g.oftaş maçı alisamiyende hemde beraberlik bile yetiyo galatasaraya ne diyelim hayırlı uğurlu olsun

(BUGÜN HEM SİVAS TARAFTARLARI OLSUN HEMDE BİZ OLALIM VE CENTİLMENCE DAVRANALIM)
(EN DOĞRUSU BU HAKSIZMIYIM)
 

qxqx

New member
ne desek boş galatasaray azimle yılmadan oynadı ve hakederek kazandı bizde kazandık ama...
Fenerbahçeli arkadaşlarım kızmasınlar ama şampiyon galatasaray
Hem g.oftaş maçı alisamiyende hemde beraberlik bile yetiyo galatasaraya ne diyelim hayırlı uğurlu olsun

(BUGÜN HEM SİVAS TARAFTARLARI OLSUN HEMDE BİZ OLALIM VE CENTİLMENCE DAVRANALIM)
(EN DOĞRUSU BU HAKSIZMIYIM)
bu maç için degil ama sezon başından beri bakarsan herkesinde bildigi gibi buraya kadar hakemlerle geldiler o yüzden hiç hak etmedikleri haram bi şampiyonluk olacak eger olursa antep manisa bjk denizli ve gençler maçlarında ki haksız puanları son maçta mucize olması gerekiyor dedigin gibi beraberlik bile yetiyor bu maç içinse sivas attı ve hemen yedi hep ve çok kolay goller yedi sivasın kalecisi de defansıda çok kötü
 

dogy1

New member
bu maç için degil ama sezon başından beri bakarsan herkesinde bildigi gibi buraya kadar hakemlerle geldiler o yüzden hiç hak etmedikleri haram bi şampiyonluk olacak eger olursa antep manisa bjk denizli ve gençler maçlarında ki haksız puanları son maçta mucize olması gerekiyor dedigin gibi beraberlik bile yetiyor bu maç içinse sivas attı ve hemen yedi hep ve çok kolay goller yedi sivasın kalecisi de defansıda çok kötü
ohooo arkadaşım insan biraz delikanlılık gösterir hadi bjkli olsan ve gitsen desen asıl hak bizimdi puanlarımız çalında neysede...yani ne diyeyim ben sana gitmişin gs haksız kazandı demişin kayseri fb maçını hatırlatırız bjk fb maçlarını hatırlatırız unutma unutturma buraya gelip yakında gelecek şampiyonluğumuza laf deme kütür kütür gittik bu sene madem o kadar büyük takımsınız hocasız parasız 6 maç cezalı takıma şampiyonluk kaptırıyorsunuz bumu büyüklük ?ve önceki fenerli arkadaşı tebrik ederim işte delikanlılık bu yenilince horozlugunu kaybedincede delikanlılıgını yapacan:angry
 
S

SiR ReaLiST

Guest
Bu Saatten Sonra Ne Konuşulsa Boş Ne Oftaş Maçından Malubiyet Bekleyin Ne De Hakem Cart Curt Demeyin Bu Kadar Olanak Ve Kadro Genişliğiyle Fener'e Göre Artı Bizim Başımıza Gelen Bi Ton Badireden Sonra Bile Şampiyon Oluyorsak 2 Dk Da Susun Be Kardeşim!!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HTML

Üst