V.ManisaspoR
PLãyß0y
Şampyon GALATASARAY
ohooo arkadaşım insan biraz delikanlılık gösterir hadi bjkli olsan ve gitsen desen asıl hak bizimdi puanlarımız çalında neysede...yani ne diyeyim ben sana gitmişin gs haksız kazandı demişin kayseri fb maçını hatırlatırız bjk fb maçlarını hatırlatırız unutma unutturma buraya gelip yakında gelecek şampiyonluğumuza laf deme kütür kütür gittik bu sene madem o kadar büyük takımsınız hocasız parasız 6 maç cezalı takıma şampiyonluk kaptırıyorsunuz bumu büyüklük ?ve önceki fenerli arkadaşı tebrik ederim işte delikanlılık bu yenilince horozlugunu kaybedincede delikanlılıgını yapacan:angry
bu maç için degil ama sezon başından beri bakarsan herkesinde bildigi gibi buraya kadar hakemlerle geldiler o yüzden hiç hak etmedikleri haram bi şampiyonluk olacak eger olursa antep manisa bjk denizli ve gençler maçlarında ki haksız puanları son maçta mucize olması gerekiyor dedigin gibi beraberlik bile yetiyor bu maç içinse sivas attı ve hemen yedi hep ve çok kolay goller yedi sivasın kalecisi de defansıda çok kötü
bu maç için degil ama sezon başından beri bakarsan herkesinde bildigi gibi buraya kadar hakemlerle geldiler o yüzden hiç hak etmedikleri haram bi şampiyonluk olacak eger olursa antep manisa bjk denizli ve gençler maçlarında ki haksız puanları son maçta mucize olması gerekiyor dedigin gibi beraberlik bile yetiyor bu maç içinse sivas attı ve hemen yedi hep ve çok kolay goller yedi sivasın kalecisi de defansıda çok kötü
gs bu yıl hakemlerle kazandıgı 15 puanla buralara geldi ve şampiyon olmayı hiç hak etmedi eger adalet varsa sivas gs yi yener Fb de gençleri yendiginde puanlar eşit olur bu yıl şampiyon olmayı gösterdigi oyunu ve başarısı ile en çok hak eden takım Fenerbahçe dir. gs liler çok havalandı inşallah kaybederler
Pehh çakma brezilya takımı hakketti değilmi...:durdurun:durdurun
Azize maçtan 2 gün önce neden çağırmış sivasspor başkanını ayağına sen onu bi
açıklığa kavuştur... Resmen teşvik primi vermeye çağırmıştır başka ne denir...
Azize kıçınıda yırtsa milyon dolarlar harcayıp çakma bi takım kursada ŞAMPİYONUZ !!!
saçma sapan konuşma arkadaşım sana yazdım hangi maçları hakemle aldıgınızı o maçlara diyecek bi lafın olamaz ben sana ispatlı gösterdim sen o dediklerime yorum yaz esas bize söyleyecegin bi tek kayseri maçı peki ilk kayserdi de ki maçı neden söylemiyorsun ozaman orda da bi penaltımız verilmedi edu haksız yere atıldı yada bize verilmeyen 9 penaltıyıda söyle siz hakemlerle kazanırken biz de bjk de hakemlerle kaybetti maç kere bjk nin Fb maçları hariç o maçlara laf edemezsin sen aynı maçta baki felan da atılmamıştı hatırlatırım sana ayrıca bize ilk defa hakem hatası olunca ortak konuşuyordunuz ama hemen üstüne gençleri hakemle yenince sustunuz bjk de bişey demedi bu da yanlış ve çok igrenç bi harekettir
ben nasıl şampiyon oldugunuzu yazdım kaptırıyorsunuz kısmında en büyük pay orası 2. olarakda bizim ş.ligin den dolayı yapılan gereksiz rotasyonlarda giden puanlar oldu Fenerbahçe bu yıl ş.liginde çeyrek final oynadı çok başarılıydı peki gs ne yaptı avrupa da ?? hiçbişey fark yedi bide ama bunu konuşmuyorsunuz bu mu büyüklük diye kendine sor esas sen.hocasız ve cezalı olmanız kendinizi bağlar ordan yorum yapmanız yanlış
havalandık noooooldu ??
sizi de yendik sivası da noooooldu ??
Gelecek hafta da kazanacağız olmazsa berabere bile kalsak şampiyonuz noooooldu ???
Çıldırın Çıldırın Cimbom ile Çıldırın
o penaltını vermedi yok bu faulünüzü çalmadı yok bilmem ne yok o yok bu ...
Gösterin büyüklüğünüzü de çakma brezilya takımı gibi değil de Türk takımı olarak şampiyon olun . biz varken olabilirseniz![]()
Arkadaşımız kendilerinin nasıl olduklarını unutmuş. elle gol atıp şampiyon olmadık allaha şükür. Feneri de nasıl yendiğimiz ortadadır. haluk ulusoy dediler adam gitti. yeni yönetimi kendileri seçti. şu an şikeden en son siz bahsedebilirsiniz. + bide yönetim değişince liderde oldunuz.KORUMASINI BİLSEYDİNİZ. SöyLeYEcek söz burda biter sen çok daha şeyler sölersin ama sizinde durumuzun yaptıklarınız ortadadır. ne diyim geçmiş olsun fenerbahçe seneye artık. tabi önce bizden izin almanız lazım.
ŞAMPİYON GALATASARAY