Galatasaray 0 - 0 Leverkusen (((TEKBAŞLIK)))

V.ManisaspoR

PLãyß0y





Lincoln ve Nonda hazır
Takımımızda Leverkusen maçı öncesinde beklenenin üstünde olumlu gelişmeler yaşanıyor

Takımımız son iki lig maçında yedek kulübesini PAF takımından gençlerle takviye ederken, şimdi ise kulübe zenginliğini yaşamaya başladı. Galatasarayımızın yabancı yıldızları Lincoln ve Nonda sakatlıklarını tamamen atlatıp, Leverkusen maçında oynayacak duruma geldiler. Bu iki isme yine sakatlıkları düzelen Ayhan ve Hakan Balta'nın eklenmesi ve affedilen Sabri'nin kadroya girecek durumda olması sarı kırmızılı takımda bu kez de forma savaşını başlattı. Teknik direktör Feldkamp'ın zorunluluktan şans verdiği gençler şanslarını çok iyi kullanınca, sakatlıkları düzelen asların forma giyip giyemeyecekleri sadece Feldkamp'a bağlı. Kurt hoca ülkesinin takımı Bayer Leverkusun'i çok iyi tanıdığı için takımımızın UEFA mücadelesindeki onbirini belki de yeniden şekillendirecek.

BARUSSO YARIN GELİYOR

Galatasarayımızın yeni transferi Ahmed Barusso ise salı günü İstanbul'a gelecek ve büyük bir ihtimalle Bayer Leverkusen maçını tribünden izleyecek. Afrika Kupası'nda ülkesi Gana ile üçüncülük kazanan Ahmed Baruso'nun eşyalarını toparlamak için Gana'dan Roma'ya geçtiği ve İtalya üzerinden İstanbul'a geleceği açıklandı. Afrika Kupası'nda final oynayan Rigobert Song'un ise 2 ya da 3 gün içerisinde İstanbul'da olması bekleniyor. Doğal olarak bu iki oyuncunun da gelmesiyle Galatasaray'da forma savaşı daha da kızışacak.

Kaynak: DHA
 

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
manışa kardesım bu tekbaslıgı yazan ??? daha macın onbırı bellı degıl daha ıdmanı bıle yapılmamıs daha yenı manısa macından cıktı takım sırf konuyu bır an once kapmak için... bende yazardım 1 hafta once tekbaslık galatasaray leverkusen dıye ...:)
Uefa Kupası 3. turunda 13 Şubat Çarşamba günü saat 19:45'de Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Bayer Leverkusen karşılaşmasını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Lucilio Cardoso Cortez Batista yönetecek.

Batista'nın yardımcılıklarını Joao Ferreira ve Sergio Lacroix yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Elmano Carlos Fernandes Santos.
 

V.ManisaspoR

PLãyß0y
manışa kardesım bu tekbaslıgı yazan ??? daha macın onbırı bellı degıl daha ıdmanı bıle yapılmamıs daha yenı manısa macından cıktı takım sırf konuyu bır an once kapmak için... bende yazardım 1 hafta once tekbaslık galatasaray leverkusen dıye ...:)
GerginLikk yaratmaa bakk işinee dicemi derdim sana ama hadi boswerrr:saskin
 

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
GALATASARAY_B.LEVERKUSEN (tek başlık)

Tarih: 13 Şubat Çarşamba
Saat: 19:45
Yer: Ali Sami Yen
Uefa Kupası: Medya Programı

Galatasaray - Bayer 04 Leverkusen UEFA Kupası 3. Tur ilk karşılaşması öncesi medya programı

Galatasaray
12 Şubat 2008 Salı
16.00 Basın toplantısı: Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda
17.00 Antrenman: İlk onbeş dakikası yalnızca basına açık, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall antrenman sahası



Bayer 04 Leverkusen
12 Şubat 2008 Salı
14.05 Yeşilköy Havalimanı’na geliş,
18.15 Basın Toplantısı: Michael Skibbe, Ali Sami Yen Stadı Basın Odası,
18.30 Antrenman İlk onbeş dakikası yalnızca basına açık, Ali Sami Yen Stadı. kaynak :galatasaray org​
 

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
9 golde 9 farkı bulunuz!(leverkusen macında hersey belli olacak)

10.02.2008
Gol rekoru kırılan maçta Galatasaray 21. hafta sonunda yine lider. Hem de keyifle…
AntiKalliciler konuşun bakalım…
Konuşabiliyorsanız!

Dokuz golün üçü Galatasaray kalesinde derseniz;
Ömür boyu; 1-0 gibi tek farklı kısır galibiyetlere asla sevinmeyin derim…
Galatasaray ezdi geçti.

Dokuz farkın 1.si Kalli
1- Kalli’yi fark edin. Ligde böylesi yok. Zico ve Sağlam önce oyunu kontrol ediyor, Kalli rakibi doğrudan esir alıyor. Örnek; Fenerbahçe maçıdır. Örnek Beşiktaş’ın ilk golleri yiyip altından kalkamamasıdır. Dün de uzun süre Vestel diye bir takım yoktu sahada…

2- Vestel Manisa’nın hocası eski bir yorumcu… Daha saha içine pek alışamadı. Sanıyor ki yorumlarıyla uyutacak milleti. Vural’ın karşısındaki Kalli’den farkı elindeki gücü bilmemesi. Bu Manisa mesir de yese Galatasaray’la baş edemez Yılmaz Vural bu farkı bilmiyor. Takımını darmadağın oynatıyor!

3- Diğer takımlara oranla Galatasaray’ın yaş ortalamasını fark edin. Rakipleri amca! Galatasaray bebeler takımı… Arda, Serkan, Barış, Mehmet Topal, Uğur, Emre takımın yarısından fazlası… Tam 6 kişi. Tabii ki rakip pes diyor. Bu önemli bir fark!

4- Kim ne derse desin takım; 4-6-0 oynuyor. Bu maçtaki fark; Ümit Karan’ın kenar ortaları ve gol atışı, Hakan’ın ilk goldeki Barış’a asisti… Barış’a penaltı yapılması… Penaltıyı Arda’nın atması… Nonda’nın olmaması… Ve 6 gol!... Bunlar Galatasaray’ın diğer takımlardan farkları… Örnek; Fenerbahçe hala bana penaltı verilmiyor diye yırtınıyor. Galatasaray’ın bütün forvetleri 18’i ziyaret edince penaltı da oluyor. Zico hala tek santrfor Semih mi yoksa çift santrfor Semih-Kezman mı, aranıyor! Fark bütün takımı on sekize sokabilmek!

5- Hakan Şükür takım içindeki dedikoduyu kesti mükafatı ‘3 gol’ oldu…Geçende yazdım; ‘Hakan Kalli’nin en büyük yardımcısı, o yüzden ben de Hakancıyım dedim. Hakan h işi bıraktı Kalli’ye biad etti dün hat-trick yaptı. Takıma birlik beraberlik geldi.Geçimsiz denen Hakan ve Ümit Karan’dan bir maçta 4 gol geldi. Bu farkı da görün lütfen.

6- Arda ne kadar çok koşuyor. Gol atıyor attırıyor… Arda, Kalli’yi dinledi başardı. Barış da öyle… Takımı için oynuyor. Mehmet Topal da öyle; net ve bol bereket… Serkan uzun süre oynatılmadı! Kalli onu da hazırladı ve muhaliflere rağmen kazandı, şimdi Galatasaray kazanıyor. Neymiş Serkan kısa boyluymuş!... Uzunundan sanki iki futbolcu çıkacak! Serkan görünmez adam…Süperman… Her yerde o var. Gol atmada da, attırmamada da Serkan var. Rakibi müthiş rahatsız ediyor. Başka takımda bir Serkan var mı? Fark edin biraz.

7- Serkan çıktı Lincoln girdi 64’te…Galatasaray’ın çivisi çıktı! Çivi; Serkan… O ana kadar Galatasaray Selçuk’un şık ama tutulmaz vuruşuyla yediği golün dışında tam beş gol atmış… 5-1 galip. Serkan 64’te çıkıyor, Galatasaray 65 ve 68’de iki gol yiyor. Farkı fark edin. Lincoln Serkan’ın yerini tutmuyor bunu geçen haftaki tv söylemlerimde dile getirmiştim. Belki yazdım da…

<Kalli de bu farkı not etmeli…
Asların sakatlıkları geçerse en büyük tehlike odur.
Lincoln, Ayhan ve Nonda takıma girerse acaba bu agresivite biter mi? Kimler çıkar? Kalli bunun hesabını iyi yapmalı!
Üç dakikada yenen 2 gol bir işarettir!

8- Galatasaray, golü bireysel beklenti ile değil takım halinde atıyor…. Yani; duran top beklemiyor… Bir illüzyonist aramıyor… Koşmayan yetenekle fırsat kollamıyor… Öyle bir şey yok!
Kimse 5-1’den 6-3’ü merak etmesin. Galatasaray 6 golü de takım halinde attı, 3 golü de takım halinde yedi. Enerjisini 90 dakikaya yayamadı! Bunu da fark edin. Çok koşan tez yorulur. Bu ülkede durarak oynayanlar ‘ilah’ olur! Galatasaray’da bu yok. Bunu da fark edin…

9- Kaleci Orkun’un gollerde hatası yok! Hata mimiklerinde var… Derhal arkadaşlarına pislik atıyor, onlara kızıyor, demek Orkun takımın bir parçası değil! Kendini onlardan ayrı tutuyor. Kalli de buna kızıyordu hep! Bunu da fark edin.
Ne diyor Kalli; ‘Transfer kapandı! Kaleci mevzuu da kapanmıştır’ o kadar!...
Martinez farkına da bakın tam 6 gol yedi neden? Karşısında ‘takım’ var da ondan. Galatasaray kolektif oynuyor. Martinez Galatasaray’a gelseydi n’olurdu? 3 yerdi! Demek neymiş golü takım yer, takım atarmış. O kadar da kızma Orkun kardeş!
Sen de Yılmaz hocam…

Bu farkları sizler de bir düşünün bakalım! 6-3 nasıl ve neden oldu?
Daha ekleyecekleriniz de olabilir.

10. ve sonuncu fark nedir?
En büyük fark Leverkusen maçıyla ortaya çıkacak!
Galatasaray’ı içerde 21 haftadır zaten durduran yok!
Bakalım Avrupa’da ne olacak?
10. ve sonuncu fark orada ortaya çıkacak!
Ne dersiniz?
 

V.ManisaspoR

PLãyß0y
Bu Tür Maçlarda TecrübeLi FutboLcuLarla Skora gidiLir.Nonda,Lincoln,Hakan Şükür,Sabri, vb..Eğerr genç kadroyla Cıkarsa Leverkusen dagıtır..Avrupa Tecrübesi Olan Oyuncular Lazım Şuan


+LEVERKUSENDE ÇOK FORMDA
 

GebzeLi

Altın Üye
Leverkusen Ligde umduğu yerde oLmasada Avrupa tecrübesi hat safhaLarda oLan kendini kanıtLamı$ istikrarLı bir takım.Kadrosuna baktığımızda Dünya çapında bir yıLdızLarı oLmasa da iyi bir kadroya sahipLer ve GaLatasaray gibi genç ve dinamik bir kadroya sahipLer...
Çok dikkatLi oLmaLıyız burada yeniLecek 1 goL tüm i$Leri aLtüst edeßiLir.ALi Samiyende taraftarında desteğiyLe tek yürek oLup Leverkusen i net bir skorLar yenip evLerine yoLLamak en büyük temennimiz =)
Zaten ALMan kökenLi oyuncuLarımızLa Leverkusen in ALman tarzı futboLunu kırabiLeceğimizi dü$ünüyorum..
En hayırLısı oLsun Gs ye ba$arıLar
 

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
BİR MARŞ BULDUM arkadaslar tam leverkusen macına gore Haydi bastır Cim Bom Bom sahayı titret
Avrupada taraftarın kupaya hasret
Yedi senelik bu çile,bitsin bu sene
UEFA Kupasını getirin bizeee..​
 

Kaçan Aşık

Yönetmen


"Her takımı yeneriz"

Galatasaray'ın teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, her Türk takımını yenebilecek durumda olduklarını söyledi. Feldkamp, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, Lincoln, Linderoth, Ayhan ya da Okan gibi oyuncuların sakatlanmasından doğan boşluğu dolduracak iki, üç genç oyuncunun bulunduğunu belirterek, ''Her Türk takımını yenebilecek durumdayız'' dedi.

Lincoln'un sakatlığının kendisini formsuz bıraktığını belirten Feldkamp, Lincoln'dan 20 maç oynamasını beklediğini, Ayhan ve Lincoln'un 3 ay boyunca hazır olmadıklarını ve şimdi takımla yeniden çalışmaya başladıklarını ifade etti.

UEFA Kupası'nda turu geçmeyi hesapladıklarını ifade eden tecrübeli teknik direktör, ''Ancak Türklere gerçek bir şekilde yabancı futbolu anlatmak zor. Çevrede ve takım yönetiminde büyük bir heves var. Rakip takımın adını duyduklarında bir tur atlamış gibi oluyorlar. Bunu yönlendiremiyorsunuz. Teknik adam olarak, 'rakip iyi, zor duruma düşebiliriz' demek bile zayıflık anlamına geliyor'' şeklinde konuştu.
Feldkamp, Galatasaray'ın 1992 yılında Eintracht Frankfurt'u elediği gibi bir sürpriz yapıp yapamayacağı sorusuna karşılık da ''Bu her antrenörün isteği. O dönemde haftalardan bu yana aynı şekilde oynayan bir takımımız vardı. Şimdi durum farklı. Son haftalarda 4, 5 oyuncumuz yoktu. Yine de takım bir gelişme sağladı'' dedi.

''Sekiz yıllık bir aradan sonra 73 yaşında tekrar göreve geldiniz. Bunu kendinize neden yapıyorsunuz'' şeklindeki soruya karşılık da Feldkamp, bunun yanlış olduğunu düşünmediğini, bunu bir kez daha yapabileceğini, Türkiye'de çok mutlu olduğunu belirtti. Feldkamp, en güzel şeyin de özgürce istediği kararı verebilmek olduğunu ifade ederek, işler iyi gitmediği takdirde Galatasaray'la yollarını ayırabileceğini, bu duygunun kendisine şımarıklığa kapılmadan bir güven hissi verdiğini kaydetti.

Adnan Sezgin'in ''kendisini cennet bekliyor'' şeklindeki sözlerini değerlendiren Feldkamp, ''Bu doğru olsaydı gelmezdim. Cennette olmak işin olmaması ve her şeyin sefasını sürmek demek, ancak benim çok çalışmam gerekiyordu ve bir şeyleri harekete geçirmek için taktik açıdan hassasiyet gerektiriyordu. Bu bir dağdı, cennet değil'' şeklinde konuştu. Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir beklenti içinde olduğunu da ifade eden Feldkamp, Türkiye'de de Almanya'da olduğu gibi, çeyrek finalden başka her şeyin hayal kırıklığı yaratacağını belirtti.
Kaynak: AA
 

cetric

New member
İnşallah alıcaz bu macı başka yolu yok zaten avrupa fatihi aslan yine kükricek
 

HTML

Üst