çelikpro IV & çatıcad 9

santiyeci

New member
arkadaşlar ben ne crack nede programı buldum bi yardımcı olablilrmisiniz arkadaslar lüttfeen bana cok lazım bu program size dualarımı esirgemem inanın ;)
 

musthy1981

New member
walla çelikpronun setup dosyası var ise eğer elinizde ben size kırmaya çalışırım onu olmadı kırdırırız siz setupını bi upload edin yeter ki :)

A.FIRAT' Alıntı:
Bulduk Da Crack Yok Dostum ArkadaŞtan Alip Yollariz Herkez Faydalanir
Sayın A.FIRAT arkadaşım upload ederseniz bizi çok sevindirirsiniz.
 

mehtapsar

New member
Arkadaşlar Çelik pro IV programı çookkk güzel va basit bir program.Ben bu programın demosunu inceleyip pek birşey anlamayınca tüyap'a yapı fuarına gittim ve programı anlatmalarını rica ettim.Yarım saatte adamlar programı anlattı yaaa...çok basit ve çok çok zevkli.ben çelik yapı hastası ve sürekli sap2000i deneme yanılma yöntemi için kurcalayan biri olarak param olsa mutlaka alırdım diyorum.bu program kırma işinde ustalaşmış olduğunu düşündüğüm arkadaşlar var aramızda.onlar biraz bahsederlerse bu işler nasıl yapılıyo diye.ben de bu işleri genel kültür olsun diye az biraz öğrenmek istiyorum.herkese iyi çalışmalar
 

shy_friend

New member
Arkadaşlar,

Celikpro IV, HASP HL sistemiyle korunuyor, yani yeni versiyon koruma sistemi. Orijinal dongle'ı olan biri, bir yazılım vasıtasıyla bilgileri aktarmadıkça, çözüm üretilemez. Yani dongle elde olmadıkça maalesef hiçbirşey yapılamaz. Dongle'ı olan birinin de bunu yapması beklenemez. Zor bir ihtimal. Yani çözüm için elinde dongle olan bir arkadaşın yardımı gerekir. İyi çalışmalar.
 

yeniceli17

New member
arkadaşım ben çelikpro IV ün dongle nı kopyaladım.ama dendiği gibi hasp killerdan dolayı heralde emulatorler bu programı algılamıyor.elimde orjinal dongle ın dump lanıp reg dosyasına çevrilmiş hali var ama programın içerisinde bir kod varki tabi ben bunu çözemiyorum o kod programın emulatörü görmesini engelliyor.eğer ben assambler bilgisine sahibim bu işi çözerim diyen varsa yardımcı olurum.
saygılar
 

shy_friend

New member
Sayın Yeniceli17, konunun çözümüyle ilgili size gerekli yolu gösterebilirim. Bana lütfen özel mesajla veya e-mail ile ulaşın.
 

cyberdyn

New member
Çatı cad hasp hl ile değil hasp 4 ile korunuyor teorik olarak kırılması mümkün. Çelik Pro yu bilmiyorum ama demo setup ı eksik demo. Eksik demolarda programı kırmak mümkün olmuyor çünkü örneğin kaydet fonksiyonu hiç yazılmamış oluyor. Yalnız çelik pro'nun eğer demosu değil de dongle olduğunda çalışan full sürümü upload edilirse kırılabileceğini düşünüyorum. Elinde olan varsa yüklerse denenebilir.
 

falconer

New member
Arkdaşlar bu programı kırmaya çalıştım henüz kıramadım ama az kaldı. Çalışmalar devam ediyor ...
 

shy_friend

New member
Sayın Falconer Arkadaşım,

Daha önce Yeniceli17 arkadaşımla Celikpro hakkında bir girişimimiz oldu. Fakat alınmış dump dosyasındaki uyumsuzluklar nedeniyle sonuca ulaşılamadı. Konuyla ilgili bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz e-mail adresinizi yazarsanız çok memnun olurum. Bu konuda ilerleme kaydedebileceğimizi düşünüyorum. Cevabınızı bekliyorum.
 

HTML

Üst