çelikpro IV & çatıcad 9

pyrzms

New member
Bu dosya çalışmaz çünkü arkdaşın yolladığı reg file 2004 yılında alınmış bu yüzden başka bir programın dosyası olduğu kesin uğraşmaya değmez
 

askecer

New member
çelikpro nun kırığını inceleme şansımız olsaydı çok iyi olacaktı. Para kazanmak için zaten lisansını almak zorundayız. Sitesinde 3100 YTL yazıyo, ayrıca KDV den muafmış :)

parasından ziyade benim aklıma takılan Türk Deprem Yönetmeliği 2007 ye nekadar uyumlu. sitesinde bu konu üstünkörü geçilmiş. yönetmeliğin 4.bölümü sırf çelik yapılara ayrılmış. sürüyle sınır şartları, yük artırma durumları, min max kesit şartları, birleşim detay şartları var. bunları kontrol edebiliyor mu bilemiyoruz. bunu anlamak içinde hesap ve çizim çıktılarını kontrol etmeliyiz.

umarım arkadaşların uğraşları sonuç verir. herkese kolay gelsin...
 

neoklasik2

New member
çelikpro IV için hiç kimse uğraşmıyor bence herkes hikayeden yazıyor bizde google den arayınca bu başlığı buluyoruz
 

kardesim

New member
arkadaşlar bende programın setup dosyası mevcut ama dongle nasıl kırılır nasıl yapılır anlamam. anlayan arkadaş varsa özel mesajla ulaşsın linki veririm...
 

shy_friend

New member
Celikpro veya diger programlar icin...

Merhaba arkadaşlar,

Celikpro veya diger hasp hl korumalı programlar, çözüme kavuşturulabilir. Elinde dongle olan varsa benimle irtibata geçebilir. Dumper gönderip, bilgileri alıp üzerinde uğraşabilirim. Çözüme kavuşursa, güvenlik açısından içindeki kullanıcı bilgilerini değiştirip, çözümü geri gönderebilirim. Çözülebileceğini düşünüyorum. Ama hasp srm için daha erken. Dump alma konusunda yardım edebilecek arkadaş varsa e-mail'ini yazsın veya bu mesaja karşılık versin.

Hepinize iyi çalışmalar...
 

mrzsngr

New member
Alla alla ....
Bu konuyla ilgilenenlerin hemen hemen tümünün mesajları düşük seviyede..

ve nedense konuşma tarzları da hemen hemen aynı
 

HTML

Üst