ZyXel modem kullananlar için rapid sorununa çözüm

engin.cil

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu modemi kullananlar için rapidden sınırsız download yapmayı anlatacağım. özellikle modemi yanında olmayan çoklu Adsl kullanıcları dikkatle takip etsinler.
1-explorer a 192.168.1.1 yazıp enterliyoruz
2-açılan sayfaya modeminizin şifresini yazıyorsunuz
3-maintance bölümünün altında Diagnostic e tıklıyoruz
4-orada general ve dsl line bölümü var. (generealden komple sisteme reset atabilirsiniz. ama biz sadece kendi hattımıza reset atacağız)
5-DSl line ı tıklıyoruz
6-reset Adsl line ı tıklıyoruz.

sadece sizin hattınıza reset atıldı.2 dk bekliyorsunuz.internett yeniden bağlanıyor. sonra istediğiniz rapid linkini tıklıyorsunuz. hazırdır. cookisleri falan silmenize gerek yok.

arkadaşlar sürekli kullanıyorum şüpheniz olmasın.

herkese kolay gelsin: biggrin

bunun yerıne modemi acıp kapamak daha basit

eet ya modeme res atmak daha kolay aç kapa yani

Benim arkadasda eski bir modem var bu markadan tek portlu ve adsl 2 destegi bile yok dandik bu deiştirecem derken bi sevheri keşfettik :D

Modem de bi özeliik var baglantıyı kes diip tekrar bagla deince res atılmıs oluyor ve ip deişiyor o kadar hızlı oluyorki msn bile kopmuyor nerdeyse :D

Şu an o modeme para vercek cok adam biliom :D

kesinlikle modemi kapapır acarım hadi diyelim modem üst katta o zman dogru olabilir ama bu durumda bunalra gerek yok. yinede sağol

Ben bir türlü bulamamıştım bu ayarı diagonistte olması aklıma bile gelmemişti sağolasın.Büyük dertten kurtardın beni.Ne kadar teşekkür etsem azdır.

adam çalısmıs paylasmıs tşk etmek lazımm

sağolasın klavyene sağlık

Geri