Zorla Evlendirilmeye Kalksanız Ne Yaparsınız..?

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
arkadaşlar size bir soru. aklıma geldi birden :saskin

şuan bunun devri biraz daha ilerledi ama olur ya hani.. aileniz veya başka bir sebeple zorla evlendirilmeye kalksanız ne yaparsınız..???

hade buyrun :sigara:

walla öle bişey basıma gelmeyeceği için bi sıkıntım yok ama Allah korusun olursada heralde terkederdim bu diyarları...

aile baskısı sonucu doğuda evlenen çok benim başımıda yakmak istediler ama şans yanımda olduda kurtuldum bu durum gerçekten çok zor

sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir.
Hiç bir zorlamaya gelemem terk-i diyar eylerdim.

valla ben sevdigimi allem eder kallem eder yine alırım:D

Walla Büyük Konuşmamak Lazım Bu Konularda Hayırlısı Deilim

kimse bana zorla bişey yaptıramaz.ilk önce ***onları ikna etmeye çalışırım***(gençler bunu yapmadan kaçma olayı falan yapmayın).yok inat ederlerse hadi eyvallah der alır başımı giderim öle aileyle işim olmaz.

walla öle bişi yapmaslar:D
ama eer öle bişi olursa ben ewlenmess kaçardım ewden :D

Ba$ım ALır Çıkarım Bir Yüce Daqa ... =)

Allaha şükür bu konuda baskı yapacak bi aileye sahip deilim..öle bi durum olursa (Allah korusun) ailede hatrı sayılı büyükleri araya sokarım heralde konuşarak herşey halledilir ;)

malesf her ailenin yaklaşımı farklı bu olaylara.bugün hala bu işler zorla olabiliyo.öyle ailelerin çocuklarına Allah yardım etsin.Bana gelince büyük konuşmaktan hep korkarım korktuğum başıma gelir.ama böyle bişey imkansızz...

Geri