Zoom web Console Hakkında!!!"

CaLLuS_ManAgeR

New member
Reaction score
0
Beyler lütfen ilgilenin..
Son iki gündür internet indirme hızım acayip derecede yavaşladı.. 13 -14 kb ile indiriyor dosyaları (512 adsl ile)
Hız testinde normalde karşılaştığım sonuç geliyor (432/53)
telekomdan kaynaklı bir sorun diye düşündüm ANCAKKKKKKKKKK, yaklaşık 1 saat öncesine kadar msn de bağlı idim. Sonra kapattım tekrar açtım 80048820 hatası aldım. Proxy ayarlarında sorun var diyor...Üstelik Zoom web Console her zaman şıp diye açılırken artık giremiyorum da. http://10.0.0.2/..
Sizce sorun nedir? Üstatlar bi el atın lütfen...
Tahminimce ki bir başka arkadaş söylemişti modem virüsü diye bir şey geziyormuş..Bu olabilir mi?
Makinada en ufak bir problem yok...
cvplarınızı bekliyorum...

modemi resetlemeyi ve ya modemi kapatıp açmayı denedinmi

kapatıp açıyorum orda bir sorun yok. ama şüphelendiğim noktaları yazdım zaten...
dedikleri gibi modem virüsü var mıdır acaba? varsa nasıl temizlenecek?

Arkadaş valla bende de aynı alet var ve benimde aynı yavaşlıkta...Eğer sorun virüs se ne yapmak lazım acaba...Eğer öğrenirsen yazıver buraya....

modemin yeni yazılımını firmware indirmeyi dene modemi yeniden yükle. yada modemi default değerlerine al yeniden konfigüre et.. ama modemden kaynaklandığını sanmam zira TT. problem var. yurtdışı bağlantıları sorunlu..

CaLLuS_ManAgeR' Alıntı:
Beyler lütfen ilgilenin..
Son iki gündür internet indirme hızım acayip derecede yavaşladı.. 13 -14 kb ile indiriyor dosyaları (512 adsl ile)
Hız testinde normalde karşılaştığım sonuç geliyor (432/53)
telekomdan kaynaklı bir sorun diye düşündüm ANCAKKKKKKKKKK, yaklaşık 1 saat öncesine kadar msn de bağlı idim. Sonra kapattım tekrar açtım 80048820 hatası aldım. Proxy ayarlarında sorun var diyor...Üstelik Zoom web Console her zaman şıp diye açılırken artık giremiyorum da. http://10.0.0.2/..
Sizce sorun nedir? Üstatlar bi el atın lütfen...
Tahminimce ki bir başka arkadaş söylemişti modem virüsü diye bir şey geziyormuş..Bu olabilir mi?
Makinada en ufak bir problem yok...
cvplarınızı bekliyorum...

Son 1-2 gündür dediin Sorun TTelekomdan kaynaqlanıo olablr..
Modem Virus ü die bishe in olması biras sor arqadashım chünqü Modemin belleini Kullanılması imqansıs chünqü modemin chipseti üserin deqi belleq alanı icherdii dosyların boyutuna göre uretilio bosh alan olması biras imqansıs.. diebilrm.. hayd dielimqi bulashdı ( olamas bence ama ) rest attıında temislenmesi gereqir chünqü her rest attında adeta formatlanıp try quruluo modem.. bu nedenle soylediin in olması biras Hayal ürünü..

Sanrm Modeme gelen telefon qablosu 2 den fasla eq war we Telekom un werdii sinyaller bu sıralar düshdüü ichn sende sorun yashaya biliosn dur.. ama modeme yawash ulashmanın teq nedeni olablr buda qullandıın system in unix s0run u yashaması dr..

sorun hattının zayıflığıda olabilir telfon kablsunu değiştirmeyi dene belki işe yarar buyuk ihtimallae de o yuzden dir

ilk olarak bina kablolamasını değiştirebiliyosan yenile bulabildiğin en kalın kabloyu kullan, ev içinde modeme gelen hatta dahil.
ikinci ve en önemli cd driverını kullanma, git http://www.zoom.com/techsupport/adslsupport.html
indir driver'ı
mutlu ol :p

Geri