Zirvenin Adı R.Madrid

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
İspanya La Liga’da Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçta Sevilla’yı 3-2 mağlup ederek averajla liderliğe yükseldi.

Real_Madrid.png

Real Madrid, La Liga’nın 25. haftasında zirveyi Barcelona’dan devraldı.

Sevilla’yı Santiago Barnabeu’da ağırlayan Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçı son yarım saate sergilediği performansla 3-2 kazandı.

Real Madrid, Barnabeu’daki galibiyet serisini 13 maça çıkarırken, 62 puana yükseldi ve Barcelona’yı averajla geride bırakarak zirvenin yeni sahibi oldu.

İlk dakikalarda oyunu kontrol eden konuk ekip, 10. dakikada Xabi Alonso’nun kendi kalesine attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

İlk yarıda başka gol olmazken, soyunma odasına Sevilla 1-0 üstün gitti. İkinci yarıya da beklenen başlangıcı yapamayan Real, Dragutinovic’in 52. dakikada kaydettiği golle kendi sahasında 2-0 yenik duruma düştü.

Bu dakikadan sonra çok daha etkili bir oyun sergilemeye başlayan Real Madrid, Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile 59. dakikada farkı 1’e indirdi: 1-2.

Bu golden 4 dakika sonra Sevilla ağlarını bir kez daha havalandıran Sergio Ramos, skora 2-2 eşitlik getirdi.

Bu dakikadan sonra rakip kalede büyük bir baskı kuran Real Madrid’de 90’ıncı dakikada sahne alan Van Der Vaart, takımını 3-2 öne geçirdi.

Karşılaşmada başka gol olmazken, Real Madrid sahadan 3-2 galip ayrıldı.

NtvSpor

İngiLtere'de LiverpooL,İspanya'da ReaL Madrid.. Avrupada gönüL verdiğim iki kuLüp..
Dün akşamki maç çok zevkLiydi ve sanki G.Sarayın LiderLik maçı gibi sevindim goL oLunca.. =)

☼«InfernaL»☼;4941462' Alıntı:
Avrupa klüplerinde benim gözümde;
1. Barcelona (Tartışılmaz)
2. Liverpool

Tartışılır çünkü adamların Ligte bilmem kaç yılından beri şampiyonluğu yok
:durdurun

Real Madrid , Çok hızlı oynuyor fakat çok gol yiyor .
Sezon başından beri buna çözüm bulamadılar .

Bu senenin İyi görünene Kötü Takımlarından biride Sevilla , Her takımdan gol yiyorlar , 2-0'dan yenildiler .
Savunma inanılmaz hatalar yapıyor .
Real Madrid ile oynarken sanki Xerez'le oynuyor gibi rahattılar , yenilme sebepleride bunlardan biri .

Çok övülen Real Lyon'a elenir .

Sevilla'da bir sonraki Turda Şampiyonlar Ligine Veda Eder .
:001_cool:

BarceLona Uzay Takımı DeğiL, Ne Demek Uzay Takımı DeğiL??? Önümüzdeki 100 Sene Ligde Tek Şampiyon, ŞampiyonLar Ligi'nin Tek Hakimi OLacak Diye Bir Kaide Yok...

Her Zaman Bir KLişe Vardır, Bir Takımın YükseLiş Evresi OLacağı Gibi İniş Evresi De OLacaktır...

Bundan 6-7 Sene Önceki Barca'ya Bakın BakaLım, Ne HaLdeydi, Şu RivaLdo'nun Son DönemLerindeki Barca'dan Bahsediyorum...

DöküLüyorLardı, ŞampiyonLar Ligi'nde GrupLarda ELenip, Uefa Kupası'nda Da Küçük TakımLara ELeniyorLardı Komik ŞekiLde...

Şimdi Barca İşte Bu Durumda...

Zirve Noktaya ULaştıLar Geçen Sene 6 Kupa Birden KazandıLar 1 Sezonda...

Bunu Kim YapabiLir...

BeLkide Bundan Sonra Hiçbir Takım Bu Başarıya ULaşamayacak...

Çünkü GuardioLa'da Yaptığı AçıkLamada, Aynı Başarıyı Bir GörebiLmeye Ömrüm Yeter Mi? BiLmiyorum Demişti...

Yani Barca Zirve Noktasındaydı, Geçen Sene...

Bu Seneden İtibarende Düşüşe GeçecekLeri Aşikardı...

Çünkü Çok Az Takım Bu Başarıyı Uzun YıLLar SürdürebiLir...

Barca Bu Sene Şampiyon OLamaz Demiyorum Veya ŞampiyonLar Ligini ALamazda Demiyorum Ama MutLaka Düşüşe GeçecekLer...

Bunda Bir AnormaL Durum Aramanın AnLamı Da Yok...

O Kadar Başarı KazandıLar, Bırakında 2-3 Sene Ense YapsınLar...

Real Madrid'İn bu liderliğe yükselişi bir başarı değil bence. En azından Real Madrid gibi bir kulüp için. Barcelona iki sene iyi oynadı diye kimse aldanmasın. Barcelona'yı dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımı sanmasın. İki sene sonra Barcelona'yı da unuturlar. Liverpool'a, Milan'a, bir zamanlar Real'e olduğu gibi. İspanya'da tek kral vardır o da Real Madrid'dir. Ötesini bilmem. Tarihine bakılırsa dünyada ondan daha büyük kulüp yoktur.

Real Madrid Avrupa ' da Chelsea ile Birlikte Tuttuğum iki Takımdan Biri Barcelona'yı Sevmiyorum nedense İnşallah R. Madrid Şampiyon oLur

Geri