Zirvede Süpriz İsim: Osman Pamukoğlu

Elçibey

New member
Reaction score
0
Zirve'de Süpriz İsim: Osman Pamukoğlu

Bir ay içinde toplam 800.000 kişinin oy kullandığı, Akparti tarafından kurulan ve finanse edilen Son Seçim – 2011 | Vekil adaylarini tani, oyunu kullan sayfasında;
AKp %41
CHP %18
MHP %13
HEPAR %11
Bağımsız %5

Yanlı-Yansız birçok ankette ilk 4 te Hepar'a rastlamak mümkün.

"Sakın oylar bölünmesin lafı, siyasi rakiplerinden korkan ve onları durdurmaya çalışanların sarıldığı bir sözdür ve yosun bağlamıştır. Aldanmayın!" -Osman Pamukoğlu-

Kumar gibi birsey, oy verip bosa gitmesi de var, oy vermeyip pisman olmakta.

Bilmiyorum cok kararsizim bu aralar..

İnşallah dediğin gibi olur ama şişirme gibi geldi. Alamaz o kadar oyu. Anket şirketleri Chp'yi 25'ten aşağı göstermiyorlar çünkü.

oyumuz hepara zaten...........

Bu baraj zaten oyları istenen partiler arasında bölme amaçlı olan bir olay.
Baraj sayesinde anket açıklayarak oyları belli partiler arasında paylaştırma işlemi yapılıyor.

arkadaslar hepar mepar karıstırmayın. barajı gecemeyen partiye verilen oylar kafadaki partiye gidicek yine. hic olmadı akpnin karsısında bi muhalefet olması lazım. bu da chp veya mhp den baskası görünmüyor.

αqqα уєкяυ;5346726' Alıntı:
arkadaslar hepar mepar karıstırmayın. barajı gecemeyen partiye verilen oylar kafadaki partiye gidicek yine. hic olmadı akpnin karsısında bi muhalefet olması lazım. bu da chp veya mhp den baskası görünmüyor.

Demekki geçtiğimiz 35 sene gibi önümüzdeki 35 seneyide bu 3 partiyle geçireceğiz öylemi ? bu mantık çook yanlış......... chp ve mhp nin iktidar olamayışlarının sebebi oyların bölünmesi değil sadece BAĞIMLILIK, bu ülke ne zaman zincirlerini kırarsa o zaman rahatlar bunu yoluda insanların fikren beğendikleri partilere oylarını vermeye devam etmelerinden geçer.

αqqα уєкяυ;5346726' Alıntı:

Katılıyorum.. Bİr partinin barajı geçebilmesi için ya tabanı ya basını olmalı.. Heparın ilk seçimi ve ikiside yok... Herkes bir anket çıkarıyor ankete göre oy vermek doğru değil.. Hepara oy sadece muhalefetten vekil sayısı azaltacaktır.. Adamların istediğide 367 zaten anayasa değiştirmek için.. 35 sene falan demişler bu hükümetle 5 senenin bile garantisini vermiyorum ben arkadaş 35 seneye kadar çıkmış.. 5 sene içinde Türkiye eyaletli bölünmüş belkide 2 başkanlı bi yer olacak.. Zaten iktidarı tehdit edecek oyları olsaydı çoktan kasetleri ses kayıtları çıkardı.. OYunlar Mhp üzerinde dönüyor ve korkulan parti Mhpdir.. Benim oyum Mhpye..

oyumuz hepara zaten...........

paşam yazısında mhp ye oy vereceğini söyledi

ikincisi

bu tip anketlerde bazı internet sitelerinin yoğun eğilimi olmaktadır :durdurun

internet anketleri yanıltabilir

şu söz size site hakkında bilgi verebilir:

adam haklı beyler,dağılın

not: yukarıdaki ankete şahsımda katılmıştır :)

İnançlı bir vatandaş korkuyla oy vermez.

- Osman PAMUKOĞLU

Katılıyorum.. Bİr partinin barajı geçebilmesi için ya tabanı ya basını olmalı.. Heparın ilk seçimi ve ikiside yok... Herkes bir anket çıkarıyor ankete göre oy vermek doğru değil.. Hepara oy sadece muhalefetten vekil sayısı azaltacaktır.. Adamların istediğide 367 zaten anayasa değiştirmek için.. 35 sene falan demişler bu hükümetle 5 senenin bile garantisini vermiyorum ben arkadaş 35 seneye kadar çıkmış.. 5 sene içinde Türkiye eyaletli bölünmüş belkide 2 başkanlı bi yer olacak.. Zaten iktidarı tehdit edecek oyları olsaydı çoktan kasetleri ses kayıtları çıkardı.. OYunlar Mhp üzerinde dönüyor ve korkulan parti Mhpdir.. Benim oyum Mhpye..

Ben Türkiyenin geçen 35 senesini yaşadığım için önümüzdeki 35 seneninde böyle olacağını yazıyorum sadece yoksa akp 35 sene daha iktidarda olacak demedim, ikincisi bu tür mantıkla şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonrada hep bu 3 parti olacak bu sizce hoşmu ? bunca zamandır chp ve mhp neden iktidar olamıyorlar ? bunu hiç düşündünüzmü yoksa 1-2 gazete okuyup yine 1-2 tv seyrederekmi ülkeyi değerlendiriyorsunuz ? okuduğunuz gazeteler ve tüm tv kuruluşlarının abd li FOX a ait olduğunu biliyormusunuz ?

Geri