Ziline basıp kaçan genci öldürdü

Kaçan Aşık

Yönetmen
Altın Üye
Reaction score
0
İzmir Karşıyaka'da bir kişi evinin önünde gürültü yaptığını, kapı zilini çalıp kaçtığını iddia ettiği lise öğrencisini öldürdü.

24.04.2007 17:40

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hakan Konuk (34), evinin önünde oyun oynayıp gürültü yaptığını, kapı ziline basıp kaçarak kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü lise öğrencisi Oğuz Yalçin'ı (16) otomatik av tüfeği ile vurarak öldürdü. Konuk, olayın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, önceki gün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Havva Özişbakan Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Yalçin ve aynı yaştaki sınıf arkadaşı Ahmet Pembe ile ismi belirlenemeyen birkaç arakadaşı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı tatilini de fırsat bilerek sokakta toplanıp oyun oynamaya başladı.

Eşinden bir yıl önce ayrılan ve yalnız yaşayan inşaat işçisi Konuk'un evinin önünde gürültü yapan çocuklar, kapısının da zilini çaldı. Dışarı çıkan Konuk çocukları uyardı. Çoçukların gürültü yaparak oyun oynamaya devam etmesi ve kapı zilini çalarak kaçmaları üzerine sinirlenen Konuk, evindeki ruhsatlı otomatik av tüfeğini alarak peşlerinden koştu. Elindeki tüfekle rastgele ateş açan Konuk, Yalçin'ı boynundan vurdu.

"Korkutmak istedim"

Yalçin arkadaşlarının gözü önünde kanlar içinde yere yığıldı. Arkadaşları şok geçirirken, çevredekiler polise haber verip ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yalçin kurtarılamadı.

Olayın ardından tüfeği ile yakalanan Konuk, ifadesinde, “Çoçuklar kapının önüde gürültü yaparak oyun oynuyorlardı. Dışarı çıkıp kaç defa uyardım. Bunun üzerine tartıştık. Çoçuklar, gürültü yapmanın yanı sıra evimin kapı zilini çalarak kaçtılar. Bir anlık sinirle evdeki tüfekle arkalarından koşarak korkutmak amaçlı üç el ateş açtım. Oğuz Yalçin'i öldürmek istememiştim'' dedi.

Yalçin'in kahvecilik yapan babası Fikret Yalçin, acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Oğlunun öldüğü annesi Hülya Yalçin'a söylenemedi. Mahalle sakinleri Yalçin ve arkadaşlarının öğrenci ve kötü alışkanlıkları bulunmayan gençler olduğunu belirterek tepki gösterdi.

MİLLİYET

yuh ya bu millet walla manyak ....yazık günah ya :(

YAzık OLmuş..
Adam da Adam değil...
Gürültü yapıyor diye ADamı illa av tüfeği vurup öldürecek misin ?

Yok daha neler.Millet iyice çıldırdı.

o adam kücük oLmami$ herhaLd herkesin yapdıqı $eydir o ya zevki nerde $imdi ßiLmiom ama küccükken qüseLDi :(

Geri