Zeyna Ablam Doğmuş Bugün :)

sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllar geçirmeni dilerim..herşey dilediğince olsun Melike'cim..

doğum günün kutlu olsun..=)

güzel kardeşim kardeşlerin kralı konuyu şimdi gördüm ...

özür diliyorum ama selinin konusuna dileklerimi, yazmıştım

KARDEŞLERİN KRALI SEN SEVMEYİ VE SEVİLMEYİ EN ÇOK HAK EDENLERDENSİN

ALLAH neyi ne olmasıını istiyorsan sana onu versin ..

adın gibi hep melek kal olurmu ...

yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin herşey gönlünce olsun ......
Aminn Canım aßim ..GüzeL DiLekLerin iÇin Çok Teşekkür Ederim..Artık ßi aßim Yok Diye üzüLmüyorum 2 Tane abim oLdu ve Çok şansLıyım ki abiLerim KraL Adam...iyiki Varsınız..

Teşekkür Ederim...SaoLun..

nice yıllara zeyna =) şiirlerin daim olsun bu sene de ve herzaman
Teşekkür Ederim Çağrı SaoLasın..Şiir aŞkım Devam Edicek Ömrüm oLduğu Müddetçe ßurdayım :)

Sevdiklerinle Nice Mutlu Senelere..
Herşey Gönlünce OLsun.
CanımSın Teşekkür Ederim SaoL ßitaneciğim..HediyeLerin iÇin Çok Teşekkür Ederim mCx ;)

mutlu yıllar ortime iyiki varsın muhteşem yaratık =)

OrtiLerin En TatLısı Çok Teşekkür Ederim SaoL Canım ßenim ..Muhteşem Yaratık Seviyo OrtißaLßöcüünü
icon10.gif

Mutlu huzurlu sağlıklı; sevdiklerinle uzun ömürler dilerim
Aminn Teşekkür Ederim QriminaL..SaoLasın..Düğün Haberini ßekLiyoruz :)

sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllar geçirmeni dilerim..herşey dilediğince olsun Melike'cim..

doğum günün kutlu olsun..=)
Aminn Canım Abim.. GüzeL DiLekLerin iÇin Teşekkür Ederim..İyiki Varsın..

Allah´im hayirli ve siirlerle dolu uzun ömürler versin.

Aminnn Teşekkür Ederim Flash Noob ...Dünden ßu Yana Çocuk Gibiyim..HatırLanmak GüzeL..Çok Teşekkür Ederim DostLarım ArkadaşLarım aßiLerim KardeşLerim..İyiki Varsınız..İyiki Tanımışım SizLeri...HackeLL Sayesinde Tanıştık Onun İçinde Webmaster'ına KurucuLarına Çok Teşekkür Ederim..Sadece Forum PayLaşım Sitesi DeğiL GüzeL DostLukLarın oLduğu ßir Site HackeLL...ßeni ßuraya Davet Eden Arkadaşa da Teşekkür Ederim..

Allah güzelliklerle dolu hayırlı yaşlar nasip etsin

Nice MutLu HuzurLu Senelere inŞaLLah ALLah Kalßine GönLüne Göre versin..

Not: HayaL GözLün..

Nice Senelere :)

dogum günün kutlu olsun ;)

Dogum gunun kutLu olsun nice senelere .. : )

Biraz gec oLdu Sorry :)
Dogum günün kutLu oLsun, nice seneLere

Gec olsun saglam olsun nice senelere hepi börd dey.

ÖnemLi oLan Gecikmek DeğiL ÖnemLi oLan Düşünüpte Yazmanız...ßu YıL Doğumgünümde Çok mutLu oLdum Ne Çok Sevenim Varmış Dedim Kendi Kendime inSan Daha Ne İsteyeßiLir ki..HackeLL'den Face'den TeLefondan Doğumgünümü kutLayan Herkese Çok Teşekkür Ederim Hayat Size Hep GüzeLLikLer Getirsin...Themetaor Sana AyrıCa Teşekkür Ederim Çok naziksin mutLu oLdum SaoLasın...

Geri