ZevZek olmanın belirtileri.....

Madness

Banned
Reaction score
0
Artık bir ZevZek olduğumuzu nasıl anlarız, semptomları nelerdir?

*Alışveriş listesi yazarken büyük harfle yazdığınızda panikle silip küçük harf yazıyorsanız

*Kızkardeşinize doğum günü hediyesi bakarken "acaba böyle mavi bi t-shirtü var mıydı" diye diye düşünürken etrafta "arama" butonu arıyorsanız

*Gülümsemek, ya da suratınızı buruşturmak istediğinizde yanınızda taşıdığınız smiley kartlarını çıkarıp gösteriyoranız

*Bankada doldurduğunuz formda "isminiz" yerine yanlışlıkla nick'inizi yazdıysanız

*Biriyle sohbet ederken anlamsız hareketlerle "alıntı" yapıp onu "quote"lamaya çalışıyorsanız

*Ve üstüste cevap vermiyor, arada 30 saniye bekliyorsanız

*Artık gerçekten "muhahaha" diye gülmeye başladıysanız

*Sinirlendiğiniz birinin üstünde başında "karma" linki arıyor, tıklamak için çıldırıyorsanız

*Akşam babanız eve geldiğinde "hoşgeldin babacım" yerine "ojgeldin bab" demeye başladıysanız

*Arkadaşınızla tavla oynayacağınız zaman yanınıza bol bol çikolata alıp gidiyorsanız (eh tezahürat bedavaya olmuyo di mi )

*En az bir kere yanlışlıkla annenize "banu apla" ya da babanıza "raton abi" dediyseniz

*Ve artık biri size "zevzeklik yapma" dediğinde alınmıyor, tersine gurur duyarak gülümsüyorsanız..

Bunlardan en az birini yaşadıysanız siz artık bir ZevZeksiniz

güzeldi eline sağlık:)

sanırım zeVzeK oldum ben OHh My got :)

buzdolabındas sık sık arama motoru ararım. Kalemimi kaybettiğimde çaldırmayı umarım D:

arkadasım bişi anlattığında yaralı bişiyse orasında burasında teşekkür butonu arıyorum yeterlimidir xD:D:D

allahıma şükür hiç birini yapmıyorum hehehehe

bu direk zevzek.com dan alıntı sanıırm

Geri