Zenit : 4 B.Münih : 0

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Zenit, 'Panzer'i dağıttı!

UEFA Kupası nda Bayern Münih i farklı yenen Zenit finale yükseldi.

Alman devi Bayern Münih'i sahasında konuk eden Zenit St.Petersburg, güçlü rakbini 4-0 gibi farklı bir skorla devirerek UEFA Kupası'nda finale yükselmeyi başardı.

Almanya'da 1-1 biten ilk maçın rövanşında Bayern Münih'i konuk eden Rus temsilcisi hızlı başladığı maçta henüz 8. dakikada golü buldu. Pogrebnyak ile 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 39. dakikada dakikada Zyrianov ile farkı ikiye çıkarttı. İlk yarı bu skorla tamalanırken ikinci yarıda da hız kesmeyen Zenit 54. dakikada Fayzulin'in golüyle skor 3-0'a getirdi. 8. dakikada gol perdesini açan Pogrebnyak 72. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak perdeyi kapatan golü attı ve Zenit, güçlü rakibi Bayern Münh'i 4-0 gibi farklı bir skorla devirerek UEFa Kupası'nda adını finale yazdıran taraf oldu. Temsilcimiz Fartih Tekke bu maçta forma şansı bulamadı.

UEFA Kupası'nın sahibi 14 Mayıs'ta İngiltere'de oynanacak final maçının ardından belli olacak.

Haberturk

Kupanın kimin olucagı belli oldu .

Ohh beter olsun bayern... riberyede iyi kapak olmuştur artık...

zenıte bak yaw ne yapmıs erıfler..helal walla..

Zenitin rakibi az önce belli oldu. Penaltılarla rakibi Fiorentinayı eleyen Glasgow Rangers, Zenitin rakibi olmayı basardı arkadaslar...

gerçekten ilginç bir skor..hatırladıgım kadarıyla 3 oyuncusu da kart cezalısıydı Zenitin bu maçta.. Bayerni Getafe sallandırdı Zenit yıktı desek daha dogru olur heralde..

ßayern ßuraya kadar iyi biLe geLmişti.. yazık mazık olmadı hakettiğini aldı..

Gıcık oLuyorm Bayern'e..
HeLaL Zenit'e..
Bizi 5Leyen bir diğer aLman takımını da (ismi Lazım değiL :melek) perişan etmişti geçen turda..

iddaadan kimleri yatırdıki acaba : ))

ѕσηυη¢υ;2842775' Alıntı:
gerçekten ilginç bir skor..hatırladıgım kadarıyla 3 oyuncusu da kart cezalısıydı Zenitin bu maçta.. Bayerni Getafe sallandırdı Zenit yıktı desek daha dogru olur heralde..

Evet Bencede Oyle Oldu Kardes Ben Bayern in Elencegini Sezdim Valla İddaa da Zenite Basmıştım :D

resmen dağılmış bayern.. helal olsun zenit e :D

Geri