Zeki Çatlı ağabeyini anlatıyor..

Ispatla mı ?

Uyuşturucu satıyor diyenler tamamen yalan söylüyor.Kolaysa ispatlasın da görelim!!!

Onlara göre bizim her yaptığımız yanlış yok sayın boşverin :goz:
Ruhun şad mekanın Cennet olsun Çatlı Reis.

Yani sen inandığın dava uğruna okuyup öğrenmediysen araştırmadıysan.Bizler burda oturup sana uyuşturucu satışını mı belgeliyelim ıspatlıyalım?1986-1987'de tüm dünya duydu yakalanış öyküsünü.Fransa da bir zencinin evine uyuşturucu teslim etmeye giderken suç üstü yapıldı.Sonuçta yakalandı.Kendi itiriraflarında bile var "Mete abinin istegi üzerine yapıyordum" diye.Hangisi isptat senin için onu bilmiyorum ki.İnançlarınızın hepsine saygım sonsuz.Ama böle bilinçsiz konuşunca ıspatla görelim diye.İnsan kitleniyor.Hiç mi okumadı ki nasıl ıspatlıyım oluyor.Sadece asalaya karşı mücadele etti diye bukadar yüceltilmez ki bir suçlu.Devlet kullandı diyerek devlet adamı yapılmaz ki bir suçlu.Neyse sonuç olarak kaynak göster de göstereyim ama okuyacaksan.Fakat körü körüne çocuk gibi ıspatla da göreyim olmuyor...:vur

ölmüşün arkasından konuşmak istemezdim ama Çatlı 'nın yaptıklarını bir teraziye koyun bakalım

asala ya karşı mücadele +1
pkk ya karşı mücadele +1
uyuşturucu sattığı iddiası (acaba doğru mu?)
komünizmle mücadele -1
mafya örgütlenmesindeki konumu ve yaptıkları(misal Bahçelievler Katliamı emrini veren kişi olmak) -1

bence bu niteliklere sahip ve gizli kapaklı çevirdiği işlerler ünlenmiş birisine kahraman demek pek doğru olmaz

komunizmle mücadele niye -1

kızılbayrak altında yasamayı ıstemedıgını bılıorum senın...

komunizmle mücadele niye -1

kızılbayrak altında yasamayı ıstemedıgını bılıorum senın...

tabii ki yaşamak istemem.kızılbayrağın nesini sevebilir ki insan?

ama bu öyle yaşamak isteyenin kafasını kesenleri onaylayacağım onları kahraman yapacağım anlamına gelemez.

Türkiye'deki düzen belli, kominizm gelmeyeceği çok açık ve net (o yıllarda da öyleydi hiç bir şey olmazdı karşılıklı abarttılar durumu, Türkiye'nin çizgisi belli)

örnek: bir grup şerefsiz dağa çıktı 20 yıldır milletimize askerimize kurşun attı şehit verdik
ama Türkiye bölündü mü?hayır

bir grup komünistte Türkiye'deki ne yaparlarsa yapsınlar düzeni değiştiremez.Teröristin kurşun ile değiştiremediği düzeni kominist fikriyle mi değiştirecek?hiç sanmıyorum.(koministlerin terörist olduklarını ima etmiyorum, teşbihte hata olmaz)

Eğer;
hukuk devletinden, insan haklarından ve demokrasiden söz ediyorsak elbette farklı fikirlerde olanlara saygı duyulacak, onların vatandaş olarak sahip oldukları hakları ve özellikle de fikirlerini beyan etme hakları savunulacak

o zamanlar komünist öldürdü, ülkücü öldürdü bunun ayrımı bile yapılmaz.ne farkeder?
iyi mi oldu?
ölenler insandı, ölenlere yazık oldu

tabi bi de şu da var, bence en önemli nokta, hiç bir tür anarşizmi desteklemiyorum.
mafyadan tutunda, ideolojik tabanı olduğunu iddia eden gruplara kadar

yanlış bir şey yapan varsa cezasını verecek olan Çatlı değil devlettir.Devletin polis ve jandarması, gerekirse ordusu askerleriyle müdahele eder bu tür olaylara
Ama eninde sonunda sorunbir şekilde aşılır.Vatandaş devlete değil Çatlı ve onun gibilere güveniyorsa asıl orda bir sorun vardır ve anarşizm yandaşlığı yapılıyordur

herkes kendine görev biçip , kendi kanunu uygulayacaksa
yani anarşizm yaygınlaşacaksa bu ülke bir devlet olamaz zaten

unutmayın Allah-u Teala bir daha Abdullah Çatlı yollamayacaktır bu dünyaya...

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2538083' Alıntı:
ölmüşün arkasından konuşmak istemezdim ama Çatlı 'nın yaptıklarını bir teraziye koyun bakalım

asala ya karşı mücadele +1
pkk ya karşı mücadele +1
uyuşturucu sattığı iddiası (acaba doğru mu?)
komünizmle mücadele -1
mafya örgütlenmesindeki konumu ve yaptıkları(misal Bahçelievler Katliamı emrini veren kişi olmak) -1

bence bu niteliklere sahip ve gizli kapaklı çevirdiği işlerler ünlenmiş birisine kahraman demek pek doğru olmaz

o adam olmasaydı suanda nasıl bir yerde yasadığını tahmin bile edemesdin pkk ya karsı en büyük mücadele veren bir insan catlı reis.. kahramnımı saygı ve hütmetle anıyorum ruhu şad olsun

Geri