Zekeriya Beyaz

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

Vahşi Cazibesiyle Genç Kızları Peşinde Sürükleyen Ülkemizin En Önemli İlahiyat Profesörü
:durdurun

önemli bir bilgi ...

Zekeriya Beyaz'ın otel faturasından erotik yayın yapan Pay TV'yi izlediği ortaya çıkınca, "4 kişi ne yapıyorlardı öyle, insan insanlığından çıkıyor vallahi" açıklamasıyla filmin içeriği hakkında bilgi vereli 8 yıl oldu ...

ben bu adamı bu şekilde tanıorm bazı şeylerin üzerinden prim yapan adam gibi geliyor

önemli bir bilgi ...

Zekeriya Beyaz'ın otel faturasından erotik yayın yapan Pay TV'yi izlediği ortaya çıkınca, "4 kişi ne yapıyorlardı öyle, insan insanlığından çıkıyor vallahi" açıklamasıyla filmin içeriği hakkında bilgi vereli 8 yıl oldu ...

ben bu adamı bu şekilde tanıorm bazı şeylerin üzerinden prim yapan adam gibi geliyor

hehehe çok güldüm grup mu izlemiş ne yapmış yorumum için özür dilerim ( grup kelimesi için ) yorum yapmazsam çatlardım. tekrardan özür dilerim

din ile alakası olmayıp sadece soytarılıkla uraşan şaklaban

sosyolog :)

Kârhane filminde rol almış medyatik ilahiyatçı.

Yatacak yeri olmayanlardan .....

Geçtiğimiz günlerde Esenler dörtyolda gördüğüm bir profesör. Ayrıca Kürsüde konuşurken boğazı kesilerek ölümden son anda kurtulan her konuştuğu olay olan yerel seçimlerde de DSP'den Belediye başkanlığı için aday olmuş kazanamamış birisi..

her geçen sene gençleşen ünlü bi profesörümüz

2030

cehennem horozlarından olma ihtimali yüksek bi zat..
yanlış fetva ve bilgilendirme veren din adamlarının adresi bellidir.

bilinen adı zekeriya beyaz'ın yanında bazı kesimlerce ''zekeriya kara'' olarak da nitelendirilen kişilik..

Horoz Kesen İlahiyatçı ...

Bu adamın bir lafı var işte bu;

Kadınlarımız gül gibi olacak yoksa natasha lar kapar

Ve sonra devam eder: Kapmadı mı ?

Kadınlar cevap verir : Kaptı!!

Rezalet nasıl bir din adamıdır bu anlamıyorum daha birçok örneği var ama burda yazmam uygun olmaz...

Lerzan mutLu tarafından ısıLıp meşhur oLan
ve kemaL sunaL fiLmLerindeki cami hocaLarına benzeyen bir acayip iLahiyatçı :durdurun

Geri