Zehir Gibi

senin yorumların kadar kalbinin de ne kadar yufka yürekli oldugunu görmek aban hala böyle insanlar warmı kaldımı bu çamur dünya da dedirtti!...hayat umarın gönlünce olur seni desteklememek elde değil duygusal insan

yorumların acıklamaların ıcın tesekkurler arkadasım. san yurekten katılıyorum. keşke herkes senın gıbı dusunebılse. bende buraya bır adaylık koydum ve mılletın gorusunu yorumlarını ıstedım. baktımkı tartısmalar baslamıs. ınsallah bundan sonra bole olaylar yasanmaz. ellerine ve yüregine sağlık acıklamalrın ıcın tekrar tekrar tesekkurler.

bim sen bu işi çözmüşsün bunu herkes biliyor çok güzel yazmışsın ama bunlar her zaman oluyo yinede ne yapalım başa gelen çekilir:eek:

seni sewioruz bim....

çok Doğru Bir Konuya Değinmişisin Sana Katiliyorum..

O kadar güzel ve gönülden şeyler yazmışsın ki.. Daha üstüne tek bir nokta bile eklemek mümkün değil..

Umarım şu 70 bin kişiden herkes kendi adına birazda olsun bir pay alır. Çünkü herkesin şu yazılandan öğreneceği o kadar çok şey varki..

Kalbine yüreğine sağlık. Umarım hayırlısıyla bir an önce Yurda dönersin...

valla bunun üstüne soylenecek laf yok.eskiden ne güzel açılan her konu geyiğe dönerdi kady de gelir konuyu kapatırdı :)

yine de beLirLi bir seviyesi oLan bir forum burası..yorumunuz çok güzeL eLinize sağLık..

t_mac' Alıntı:
valla bunun üstüne soylenecek laf yok.eskiden ne güzel açılan her konu geyiğe dönerdi kady de gelir konuyu kapatırdı :)

Ama o zamanlar konu kilitlenince geyik yüzünden kilitlenirdi.
Ve konusu kilitlenen konum neden kilitlendi diye hiç sormazdı çünkü
nedenini bilirdi ve bir sonraki konu geyik olurdu, paylaşımda olurdu tabiki
en yüksek kalitede hemde...

Şimdilerde ise bakıyorum konular tartışma yüzünden kilitleniyor amacından
sapıyor kilitleniyor herkes gergin durumda oluyor.
Konuyu kilitleyen yöneticisi herkesin hedefi oluyor o üye o yöneticiye karşı
kin besliyor yönetici ve üyeler arasında yakınlaşma değil uçurum oluşuyor.
Bir sonraki konuda eskisi gibi geyik olmasını bırakın o yöneticiye yada üyeye
karşı olan kinini kusuyor her açığında yada lafında laf sokuyor.

Arkadaşlar yapmayın böyle sizlere yakışmıyor bu forum ne zorluklare gögüs gerdi
bununda üstesinden geleceğine eminim yeterki sitede barış kardeşlik mesajları
bolca verilsin herkes sakin ve daha tutarcı yaklaşım sergilerin tamam forum geniş
yeni üyeler birbirini tanımıyor ama tanışmak için o kadar fırsat var ki.
Birde burada kalitesiz üye barınmaz bunu açıklayayım çünkü daha ilk mesajında
bazıları foruma ne amaçla geldiği belli oluyor ve forumun kuralları uygulanıyor.

Son sözüm size çamur atana siz gül atın bakalım neye benziyor... :eek:

+1905 denilecek bi konuşma...:)

Ben Hh nin eski üyelerindenim ve ilk zamanlarda çok hoş bi ortam vardı...

Şimdi nedense ortamı germek için elinden geleni yapan arkadaşlar benim tek söleyeceğim Bizi kimse durduramaz + İçten bölemezler...

sanıyorum yaklaşık iki yıldır buradayım daha geçenlerde başımdan bi olay geçti ilk ve tek umarım belki bilirsiniz
bence her mod senin gibi olmalı ayrıca fatu arkadaşımızda mod olmalı :) bi de yamakasi senin de bim den eksik kalır yanın yok sizi seviyorum işte bu yüzden problemler ne kadar çok olsa da siz burdasınız yorumlarınızı okumaktan keyif alıyorum ve ekrandan akan sevgiyi hissedebilmek çok güzel
yapıcı ve saygılı olmak nedir gayet ii anlatıyosunuz teşekkürler :hhman:

leagrace' Alıntı:
sanıyorum yaklaşık iki yıldır buradayım daha geçenlerde başımdan bi olay geçti ilk ve tek umarım belki bilirsiniz
bence her mod senin gibi olmalı ayrıca fatu arkadaşımızda mod olmalı :) bi de yamakasi senin de bim den eksik kalır yanın yok sizi seviyorum işte bu yüzden problemler ne kadar çok olsa da siz burdasınız yorumlarınızı okumaktan keyif alıyorum ve ekrandan akan sevgiyi hissedebilmek çok güzel
yapıcı ve saygılı olmak nedir gayet ii anlatıyosunuz teşekkürler :hhman:

forum 17 haziranda 1 yaşına girecek dostum sanırım yanlış yazmışsın...:D:D
bim ilk günden beri forumda dikkatlice takip ettiğim üyelerden birisisin...yazdığın her mesaja saygı duyarım...bende seninle aynı kaygıları taşıyorum ve böyle düşünen pekçok insan olduğunu da biliyorum....bunu dile getirdiğin için teşekkür ederim..

o yüzden sanırım demiştim :) logan saol

Bim ben bu bölüme pek girmem... Ama hakikatten forum huzurunu kaçırmak isteyenler war.. Bende çok eski sayılmam belki ama benim zamanımda bile bu görev istemeler de herşey kimse kırılmayacak şekilde anlatılırdı.. Kaç defa ilk msj ında mod luk,smod luk,admin lik isteyen kişiler oldu.. Şimdi olsa adamı doğduğuna pişman ederlerdi ama bizim zamanımızda ona içten ve kırılmayacağı bir tabirle olay açıklanırdı.. Forum inş. daha fazla kötüye gitmez.. Ki ben eminim gitmez bu forumu sahiplenen senin,benim gibi çok kişi war.. Saygılarımla, İyi forumlar..

Geri