Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Wydad Casablanca [Tek BaşLık]

Takım Ciddi Ciddi GeLiyor, Bizim İçin GüzeL Bir HazırLık Kamp OLduğu Açık Ve Net BeLLi OLuyor Bu Turnuvanın, Son Maçı Da LeverkusenLe Oynayıp O Maçtada AsLarı GörebiLirsek Herşey Tamam OLacak, Takım ToboL Maçına Tam OLarak Hazır Bir ŞekiLde Çıkacaktır Buna İnanıyorum...

Maç Sonu: Frank Rijkaard

Wydad Athletic Club Casablanca karşılaşması sonrasında bir basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Frank Rijkaard, iyi bir hazırlık maçı olduğunu belirterek, "Güçlü bir takıma karşı oynadık. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Genç oyuncularımızla mücadele ettik. Bazı milli oyuncularımız da aramıza katıldı. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu maçta takımımı turnuvanın ilk maçından daha iyi buldum. Milli futbolcuların da takıma katılmasıyla beraber performansımız daha iyiye gidecek. Takımın savunmasından memnunum. Diri bir takıma karşı mücadele ettik, hataların olması normal" ifadelerini kullandı.

Hollandalı teknik adam, bir soru üzerine, Galatasaray'da çalışmanın kendisi için onur olduğunu belirterek, Galatasaray'da çok başarılı olacağına inandığını söyledi. Rijkaard, transferle ilgili soru üzerine de, şu anda transfer konuşmanın bir anlamı olmadığını ifade ederek, futbolcularının şu ana kadar tüm beklentilerine cevap verdiğini kaydetti.

Emre ÇoLak, Yeni Genç Yeteneğimiz YoLda, Fırından Yeni Çıktı, BekLeyin GeLiyor =)

Tipi, Fiziği, Uzaktan ŞutLarı, HareketLeri Bana - DanieLe De Rossi - yi Andırıyor =)

İnşaLLah Bu Sene Takımda Şans BuLur, Gerçi Rijkaard Varken Şans BuLacağına OLan İnancım Tam Ve Bu Sene İnşaLLah Onun Senesi OLacak, Kendisini GeLiştirecek =)

Bence adamları çok yükseklere çıkarmayalım. (Emre Çolak)

Çünkü düşerse çok daha yüksekten düştüğü için hepimiz çok üzülücez.

Ama biraz beklentimiz düşük olursa onun ne kadar üzerinde oynarsasevineceğiz.

İnşallah dediğiniz gibi geleceğin Messi'si olur. Ama şimdilik erken... =)

Geri