Zayiflamak Isteyenlere 5 Tüyo...

demilles

New member
Reaction score
0
Ayakta Sohbet
Telefonla konuşmanız gerektiğinde mutlaka ayağa kalkın. Araştırmalar, telefonla ayakta konuşan kadınların saatte 50 kalori yakabileceğini gösteriyor.

Okumadan Yeme!..
Hazır gıda alacağınız zaman paketin üzerinde bakıp, yağ oranını muhakkak kontrol edin. İçinde yüzde üçten fazla yağ varsa, uzak durun.

Hemen Fırçalayın
Yemekten hemen sonra dişlerinizi dilinizi uzun uzun fırçalayın. Bu sayede canınız tatlı yemek istemeyecek.

Kemerleri Sıkın!
İster kahvaltı ister akşam yemeği için olsun; masaya oturmadan önce kemerinizi sıkın. Böylece yemek yerken kendinizi rahatsız hissedip, sofradan erken kalkarsınız.

Gökten Üç Elma
Canınız çikolata mı yemek istiyor? Hemen üç elma yiyin. Bu, haftada 700 kalori daha az almanızı sağlayacaktır

Bende birşeyler ekliyim...
Sabah uyanınca kahvaltıdan önce; elma, şeftaleli, kayısı vs... bu türden meyvalar yiyin. Bir bardak soğuk su için. Kahvaltıda zaten canınız fazla şey istemiyecek, az yemiş olacaksınız. Tabi birde çırçır olacağınız için yediklerinizin bir faydası dokunmayacak.
Ben böyle yapıyorum :) yaş 25 kilo 15 yaşımdan beri 55... rüzgar esse uçacağım...

kilo almak için ne yapacaz peki doktor bey??

uyKuCuPianisT' Alıntı:

hemen söyleyeyim yamek yedikten sonra uyuyacaksın yatarken gaz çıkarmmaya dikkat edeceksin ok anladınmı.:D.:D

not(uykucu için gecerlidir)

uyKuCuPianisT' Alıntı:

Katılıyorum benimde kilo almam lazım şöyle bi 7-8 kilo daha alsam yeterli benim için :)

Geri