Zaman Ve Yeni şafak Gazetelerinde şoke Eden Reklam!.

peki coca colayı sadece zaman ve yeni şafak mı kınıyordu? diğer gazeteler abd yi mi destekliyor? sen evinde coca cola içmiyor musun? o zaman sende mi abd yi destekliyorsun? genel cevabı ben söyleyeyim: abd yi desteklemiyorum ama... nefsine de sahip olamıyorsun. burda da zaman ve yeni şafak nefsine hakim olamamış... fazla abartılmamalı

zamanın en büyük farklarından biride bu işte. her türlü görüşe yer veriliyor. posta hürriyet milliyet vakit milli gazete gibi gazetelerde olan tek düşünce sistemini yıkıp her türlü fikire açık olduklarının göstergesidir. zaten köşe yazılarının amacı yazar düşüncesini oraya yazar. sen beğenir yada beğenmezsin. onun düşündüklerini kabul eder yada etmezsin. bu senin görüş fikrine kalmış bir olay.

tabi işimize gelmeyince fazla abartmayalım dimi :goz:

hem filistin diye salya sümük ağlıcan prim yapcan hemde onları vuranlarla işbirliği öylemi ?

asıl zaman gazetesi tek düşünce sistemine tabidir .oda fethullah gülen sistemi yani nurculuk ve amerikancılık (amerikan güdümlülük) sistemidir .dinle insanları aldatma sistemidir

tabi işimize gelmeyince fazla abartmayalım dimi :goz:

hem filistin diye salya sümük ağlıcan prim yapcan hemde onları vuranlarla işbirliği öylemi ?

asıl zaman gazetesi tek düşünce sistemine tabidir .oda fethullah gülen sistemi yani nurculuk ve amerikancılık (amerikan güdümlülük) sistemidir .dinle insanları aldatma sistemidir

dinle insanları aldatarak nasıl amerika güdümüne sokabilirsin ki???.yazdıkların saçmalıktan ibaret ya. bu arada bi önceki yazımdaki sorularıma cevap bekliyorum. önce sorularımı cevapla ardından soru sor

dinle insanları aldatarak nasıl amerika güdümüne sokabilirsin ki???.yazdıkların saçmalıktan ibaret ya. bu arada bi önceki yazımdaki sorularıma cevap bekliyorum. önce sorularımı cevapla ardından soru sor

seninde şuanki ve önceki sordukların saçmalıktan ibaret...

cvp verilcek birşey yok bu sorulara 5 yasındaki çocuk bile cvp vermeye tenezül etmez .bu soruları soran insan şartlanmış insandır ne desen anlamaz kendi bildiğini okur bu haberin ve bunca yorumun ardından !!

neyse kardeş sana bolşans takıl sen:goz:

kendinizden baskasına inanmayın arkadaslar bunların hepsi yandaş medya sömürücü medya yalancı medya 3 kurus paraya analarını satacak kadar asağılık insanların toplandığı bi yer burası allah belalarını versin halkı kandıranların allah belalarını versin

ticaret bu ya eLinizdeki teLefonLara ayağınızdaki ayakkabıLara bacagınızdaki pantoLonLara bakın saçma sapan konu$up sapLa samanı karı$tırmayın converse giyen herkes ayagındaki amLemin israiL bayragı oLdugundan habersiz gezio uyumayınnn saçmaLamayın !!!!!

seninde şuanki ve önceki sordukların saçmalıktan ibaret...

cvp verilcek birşey yok bu sorulara 5 yasındaki çocuk bile cvp vermeye tenezül etmez .bu soruları soran insan şartlanmış insandır ne desen anlamaz kendi bildiğini okur bu haberin ve bunca yorumun ardından !!

neyse kardeş sana bolşans takıl sen:goz:

çok kaçamak takıldın

İşin içine para girince din iman kalmıyor bu takiyecilerde.... =)

Yakında mayo , bikini , efes vs. reklamlarda görürüz fetoşun gazetelerinde....

Arkadaşlar sizleri karşılıklı kişisel tartışmalara girmeden

içerik ile ilgili seviyeli yorumlar yapmaya davet ediyorum iyi forumlar.

Hocam ben mi yanlış görüorm yoksa siz mi? Coco Cola dan bomba yağmıyor mu orda? Burda bir kinaye war arkadaşlar safmısınız ?

ZAMAN hee gerçi bekLenir şaşırmaya gerenk yok

harika bir konuya değinmişsin süppersin millet görsün işte,görsünde ............

Geri