Zaman Gazetesinin adamları!

İçinde gerçek bilgiler olan gazeteler derken CHP nin baş yayın yayın organı Cumhuriyeti(asıl adı çamuriyet işi gücü çamur atmak) kasdetmedin sanırım.

Sana tavsiyem biraz araştırma yap bakalım senin o aklınsıra küçümsemeye çalıştığın o gazetelerin mi haberleri daha çok tekzip edilmiş yoksa CHP nin gazetelerinin mi.

Vatan'ın ve Hürriyet'in gün geçmiyorki haberleri yalanlanmasın

araştırın araştırın

cumhuriyet gazetesi hiçbir kurum veya kuruluşun yayın rganı değildir bilmeni istedim

hepside aynı herkes kendi amaçları için gazete çıkarıyor tek birini suçlamak yanlış hepsi aynı

Cevap

Bay ihsan Dağı ve Zaman'e Horozları, evet, Bizler Farklıyız !

Siz, Haçlı'nın uşakları; Biz Hilal'in aşıkları

Siz hesabi, biz hasbani; Siz o taraf, biz bu taraf!

Siz Papa'nın piyonları; Biz Peygamber bağlıları

Siz Haccac'i, biz Haydari; siz o taraf, biz bu taraf!

Siz diyalog davulcusu; Biz Adil Düzen yolcusu

Siz nefsani, biz Rabbani; Siz o taraf, biz bu taraf!

Siz gavurun puştlarısız; Biz mağdurun dostlarıyız

Siz küfrani, biz şükrani; Siz o taraf, biz bu taraf!

Sizler kuyruk, biz öncüyüz; Sizler kukla biz yöncüyüz

Siz kitabi, biz Kur'ani; Siz o taraf, biz bu taraf!

Siz Amerkan hizmetkârı; Biz Erbakan hürmetkârı

Siz hasmani, biz vicdani; Siz o taraf, biz bu taraf!

Şu Hahamlar, Fetullah'tan ve Zamancılardan ve AKP İktidarından Daha İnsaflıdır ve Daha İnsancıldır

Peygambere bağlılığını dile getiren, Kurani olduğunu söyleyen elhamdülillah Müslümandır veya münafık olup öyle görünmeye çalışıyordur.
Anlayamadığım nokta neden kendi vatandaşına saldırıp gayri müslimleri savunuyor onları iyi birileri gibi göstermeye çalışıyorlararkadaşlar.
Böyle tavır takınanlar acaba ömürleri boyunca bir seferlik dahi olsa Kuran'ı Kerim'i açıp okumaya ve anlamaya çalıştılar mı?
Şu haham dediğin adamlar binlerce Müslüman kardeşini öldürdü, öldürüyor ve öldürmeye devam ediyorlar...

İçinde gerçek bilgiler olan gazeteler derken CHP nin baş yayın yayın organı Cumhuriyeti(asıl adı çamuriyet işi gücü çamur atmak) kasdetmedin sanırım.

Sana tavsiyem biraz araştırma yap bakalım senin o aklınsıra küçümsemeye çalıştığın o gazetelerin mi haberleri daha çok tekzip edilmiş yoksa CHP nin gazetelerinin mi.

Vatan'ın ve Hürriyet'in gün geçmiyorki haberleri yalanlanmasın

araştırın araştırın

İyi gene vatanla hürriyetin haberleri yalanlanıyor zamanla vakitin nerdeyse bütün gazete yalanlancak hatta isimleri bile yalan olabilir:clap
Neyse ben herşeye allah din diyen gazeteleri okumuyorum zaten hatta apartmanada sokturmuyorum ayrı konu

bencede kıskanmayalım yoksa ergenokoncu cumhuriyetimi okuyalım...

Ergenekonun yalan oldugu bellide bi cıkcak ergenekon davası duscek yalan oldugu ortaya cıkcak ve senin gibi camur atanlar burda hala ergenekoncu diye dolasabilecekmi?

İyi gene vatanla hürriyetin haberleri yalanlanıyor zamanla vakitin nerdeyse bütün gazete yalanlancak hatta isimleri bile yalan olabilir:clap
Neyse ben herşeye allah din diyen gazeteleri okumuyorum zaten hatta apartmanada sokturmuyorum ayrı konu

Ergenekonun yalan oldugu bellide bi cıkcak ergenekon davası duscek yalan oldugu ortaya cıkcak ve senin gibi camur atanlar burda hala ergenekoncu diye dolasabilecekmi?

merek etme dolaşırım hatamı kabul edip ozrumu dileyip o olgunlukta bir insanım...ama ergenokn davası düşse bile ben nie inanım ki buna?oyuzden boyle birşy olmucak...asıl siz kendi attığınız çamurların hesabını zamanı gelince nasıl vericeksiniz çok merak ediyorum nese....:goz:

zaman gazetesi bayiden satış olarak 70 bin satan ama fettocu işadamları sayesinde onbinlercesi satın alınıp insanlara bedava dagıtılan bir gazetedir.

fettocuların cumhuriyet gazetesi gibi saygın bir gazete olmak istemişlerdir hep ama entellektüel kalite olarak yazarlarının hepsini toplasanız Mustafa Balbayın onda biri etmez.

Bu yüzdende paçavra olmaya devam etmektedir...

bi insana lakap takmanın günah olduğu bilmiyorsun galiba

Kullandığınız kelimeler kaç kuruşluk adam (denmez,neyseniz)olduğunuzu belli ediyor.
Ama ben MEVLANA DEĞİLİM,ADAM OLUNDA GELİN.
saygıyada değmezsiniz.

forumda çocuklar da var idare et abisi :durdurun

Arkadaslar çamur atmayı bırakın artık siz okumuyosanız okumayın okuyanlara neden karısıyosunuz biz bişey diyo muyuz posta 620 bin satarken? neden satıyo? bilimum bir takım resimlreden dolayı 0 haber 0 gerçek.. "gerçekler zamanla anlaşılır"
not: "bir problemi olan bana mesaj atabilir,alıntı yapmayalım lütfen gerçekten uğraşamayacağım..."

:vur

cumhuriyet, cumhuriyetin ve demokrasinin tarafındadır.Atatürk ilkelerinin tarafındadır.

sahtekarlık yapanlar zaman vakit gibi şeriatcı, gerici, yobaz, amerikan usagı, satılık gazetelerdir.

onları okuyanlarda bellidir, şeriat isteyen ya da ılımlı gericilik :D yapan tipler..

Demokrasi mi güldürme beni :D kim kimin uşağı belli ayrıca onları okuyanlar senden daha zeki eminim neden dersen onların kim zeki kim aptal tartışması yok çünkü öle bir dertleri yok yurdumun insanı benim insanım diyebiliyorlar sizler ise ayrımcalıkdan başka çamur atmakdan başka ne hizmet yaptınız bu ülke için bir saysana ? gericilik demişsin senin şu anki genel başkanın zamanında millet karne ile benzin alıyordu canım şimdi bir daha düşün kim gerici :D

bu arada yorum yaparken neden genelleme yaparak hakaret ediyorsunuz ki bunu da anlamış değilim İki dakika İnsana yakışır Efendiğile yakışır bir yorum yapılamıyor mu tartışmalarda bunu yapan bir grup insanlar var arkadaşlar sizleri uyarmaktan bıktık siz uyarılmaktan bıkmadınız Kısacası Bir Türk gencine yakışır edep adap içinde Karşındaki İnsanı kırmadan kendi düşüncelerinizi paylaşamıyorsanız yazık o zaman sizler için ayrı Bir Kreş Bölümü Yetiştirme bölümü açmamız gerekecek

desenize bu belli kesim baya büyük ve antidemokrat ve laikci malum cumhuriyet gazetesi laikliğin ve bu ülkenin değerlerinin koruyucusuydu ondan okadar az satılyor...yada bunada cevap bulunur şimdi oncesinde ben tahmin edim aynı chp ye oy verenler gibi cumhuriyet gazetesi alanlarda okumuş bilgili kültürlü vatanına milletine sadık insanlar:durdurun

1- burasının forum oldugunu unutmayın
2-kahvehane agzıyla yorumlar yapmayın
3-kişisel çekişmelrden uzak durup konuyla alakalı yorum yapın
4-hakaret vari konusmalardan uzak durun(özellikle kendi tarafındakilere hakaret edilince ortalıgı ayaga kaldıranlar baska kişileri eleştiriken neden buna dikkat etmez oda ayrı bir soru işareti sonra sağa sola konu acarlar modlar taraf tutyo diye çelişkiler zinciri)

konuyla alakalı Türkiye yalan haberden en cok ceza alan gazeteler sıralamasına zahmet edip bakarsanız hangi gazete saygın hangisi bedava dagıtıyo görürsünüz..

ayrıca dünyanın en önemli kuruluslarından tirajları kontrol için gelen yetkililer arastırmaları sonucunda zaman gazetesinin bazıların dediği gibi bedava dagıtıyo alan yok bir kişi 100 tane alıyo gibi sallamalarının ne kadar gercekçi oldugunu görürsünüz.

Demokrasi mi güldürme beni :D kim kimin uşağı belli ayrıca onları okuyanlar senden daha zeki eminim neden dersen onların kim zeki kim aptal tartışması yok çünkü öle bir dertleri yok yurdumun insanı benim insanım diyebiliyorlar sizler ise ayrımcalıkdan başka çamur atmakdan başka ne hizmet yaptınız bu ülke için bir saysana ? gericilik demişsin senin şu anki genel başkanın zamanında millet karne ile benzin alıyordu canım şimdi bir daha düşün kim gerici :D

bu arada yorum yaparken neden genelleme yaparak hakaret ediyorsunuz ki bunu da anlamış değilim İki dakika İnsana yakışır Efendiğile yakışır bir yorum yapılamıyor mu tartışmalarda bunu yapan bir grup insanlar var arkadaşlar sizleri uyarmaktan bıktık siz uyarılmaktan bıkmadınız Kısacası Bir Türk gencine yakışır edep adap içinde Karşındaki İnsanı kırmadan kendi düşüncelerinizi paylaşamıyorsanız yazık o zaman sizler için ayrı Bir Kreş Bölümü Yetiştirme bölümü açmamız gerekecek

kimmiş benim genel başkanım? sen beni chp li olarak gosterip uzerinden oyun mu oynayacaksın aklın sıra? ha ha ha

o kucuk planını seviyim senin.

ayrımcılıgı yapanlar kim ortada, ülkenin hali perişan halkın onune kediye yumak atar gibi türban meselesini atıp oyalıyorlar.ekonomi berbat ciftci bitmiş her yer satılmış ama bazılarının hala gozu kapalı.

neyse, laf anlatmaya calısmak karsındaki anlamayınca tatsız bir durum haline geliyor.

iyi forumlar

ArkadaşLAr neden yazarken ille görüşümüzün dışındakine hakaret ediyoruzz.yaa nasıl böle yapabiliyorsunuz bunu..sonrada diyorlar ki türkiye bölünüyor bölünnür tabi....yapmayın arkadaşlar allahtan korkun..bir gün herkes toprak olacak..hep dünya hep dünya hani öteki dünyaa..

bütün gazeteler nerdeyse belli kesimindir ArKadaşım

Kardeşim Bu Işlerle çok Ugraşmayın...size Ne Kimin Yaptığından Size Mi Düştü Bu Işler..

Geri