ZAMAN'ın büyük yalanı

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
Zaman'ın büyük yalanı

Zaman Gazetesi’nin manşetten verdiği “Hayır” diyen ülkücülere hakkımı helal etmem” başlığıyla yer alan haberin yalan olduğu ortaya çıktı.

17 Ağustos 2010 Salı günü Zaman Gazetesi’nin manşetten verdiği “Hayır” diyen ülkücülere hakkımı helal etmem” başlığıyla yer alan haberle ilgili olarak, Ülkücü Şehit Selçuk Duracık’ın annesi Birsen Duracık, “Yalan yanlış söyledikleri yazdıkları için, bu gazeteyi basanlara helal etmiyorum hakkımı. Ben yalnız Kenan Evren’e de hakkımı helal etmiyorum. Bütün Ülkücülere hakkımı helal ediyorum” diyerek yanlış haber yazanlara tepki gösterdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu İlçe Başkanı İbrahim İlerler ise “17.08.2010 tarihli ZAMAN gazetesi ise asılsız olarak % 100 yalan “HAYIR DİYEN ÜLKÜCÜLERE HAKKIMI HELAL ETMEM” başlığı ile haber yapıyor. Çekinmeden, utanmadan ülkücülere her türlü hakareti yapan zihniyet, Referandumda “Evet” pahasına hakaretler yağdırdığı ülkücülere sığınıyor” diyerek serzenişte bulundu.

Ülkücü Şehit Selçuk Duracık’ın annesi Birsen Duracık konuyla ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamasında; “Benim çocuğum bu partiden öldü, biz de bu partiden öleceğiz. Yalan yanlış söyledikleri yazdıkları için, bu gazeteyi basanlara helal etmiyorum hakkımı. Ben yalnız Kenan Evren’e de hakkımı helal etmiyorum. Bütün Ülkücülere hakkımı helal ediyorum. 12 Eylül seçiminde “Hayır” “Hayır” sandık başına da geçtiğim zaman yine “Hayır” “Hayır” vatanını seven insan “Hayır”a atsın” diye konuştu.

haberin video linki:Dailymotion - Ülkücülere Hakkımı Helal Ediyorum!.. - Haber Kanalı
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeri gelince İslamı, müslümanlığı dilinden düşürmeyen ZAMAN gazetesinin bir "evet" propogandası uğruna nasıl kolayca yalan söyleyebildiğinin ispatıdır...

Sırf referandumun kaderini belirleyecek ülkücülerin "evet " vermesi uğruna bugüne değin soğuk baktığı, sallamadığı, sevmediği ülkücü camiayı nasıl kullanmaya ve duygularını istismar etmeye çalıştığının bir başka kanıtıdır...

"evet vermeyen ülkücüye hakkımı helal etmem" diye manşet atarak şehid Selçuk Duracık'ın muhterem validesini iğrenç yandaşlığına alet eden münafık, alçakların maskelerinin düşüşüdür...

Bu aziz mübarek ramazan ayında yalan söylemeyi ve bir şehid anasının kul hakkına girmeyi pervasızca yapabilen bir yayın grubu hangi müslümanlıktan bahsetmektedir? Selçuk Duracık 12 eylül kafirlerinin zulmü altında "la ilahe illallah" diyerek ipe giderken, 12 eylül zalimlerinin başı kenan evrene methiyeler dizen fethullah gülen bugün çıkmış ülkücülere yaranmak uğruna kendi basın yayın organlarına her türlü gayri ahlaki ve gayri islami yöntemle referandumda "evet" çıkması için elinizden geleni yapın diyebilmektedir.

Hucurat Suresi 6. ayet:

Yâ eyyuhellezîne âmenû in câekum fâsikun bi nebein fe tebeyyenû en tusîbû kavmen bi cehâletin fe tusbihû alâ mâ fealtum nâdimîn(nâdimîne).

Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın.

ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...

MÜSLÜMANLIK NERDE BIZDEN INSANLIK GECMIS BILE
ALEM ALDATMAKSA MAKSAT ALDANAN YOK NAFILE
KAC HAKIKI MÜSLÜMAN GÖRDÜMSE HEP MAKBERDEDIR
MÜSLÜMANLIK BILMEM AMA GALIBA GÖKLERDEDIR

MEHMET AKİF ERSOY

K:Selçuk Duracık'ın annesi Birsen Duracık Zaman'ı yalanladı 19 ağustos 2010 19 Ağustos 2010 Perşembe 11:25

Her gün yeni yeni haberlerle bizleri şaşırtıyorsun güzel kardeşim.Tabii mutlu oluyorum şahsım adına ayrı bir konu.

Şimdi geçen günlerde bir din kardeşine !!! yazdığın mesaj vardı.O mesajını yeniden ve yeniden ve yeniden okumanı,
sonrasında bu konunda dahil olmak üzere gelecek eleştrileri değerlendirmeni rica edeceğim.

Herkes senin kadar saf ve temiz bir kalbe sahip değil,unutma :)

sen din kardeşim nidaları ile hitab ederken,çooook uzaklardan gelen kumanda sinyalleri yakında din kardeşlerin ile ayran içirmeye götürecektir :)

kızma ama gerçekler böyle,

bu arada;
Ayasofya meselesine tamamen katılıyorum,ancak
bu işin kanun ve nizamlar çerçevesinde şova dönüşmeden,milliyetçilere yakışır vaziyette istemek gerekir ki birinci adımı bbp bu şekilde atmış,gayet güzel.
Allah bizede nasip eder inşallah ata yadigarında 2 rekat namaz kılmayı.

Ağabey inan hangi mesajdan bahsettiğini anlayamadım, üstelik şaşırmanı da anlayamadım. Rahmetli Muhsin Başkan şöyle demişti: Bugüne kadar ne yaptıysam inancımın gereği olduğuna inandığım için yaptım, yanlış yaptığım şeylerde oldu ancak ne yaptırysam samimiyetle ve doğruluğuna inandığım için yaptım.

Şİmdi değerli ağabeyim ben burada ne yazdıysam samimiyetle yazdım insanlarıda öyle sevdim, bugün arkamdan iş çeviren dün kardeşim bildiğim insanlar çıkabilir ki burnuma bu tip pis kokular gelmiyor değil. Hayırlısı olsun. Doğruyu kim derse yanında yanlışı kim yaparsa karşısındayım. Bu ravrımdan dolayıda Allahtan başka kimseye verecek hesabım yoktur.

Beni bağlayan ne bir cemaat lideri ne şeyh nede tartışılmaz lider sultaları vardır. Fikrim liderimdir. Bugüne değin asla takiyye yapmadım kıvırmadım yalpalamadım doğruların üstünü örtmedim, yanlışa taraf olmadım. Bundan sonrada değişecek birşey yoktur Allahın izniyle. Ayasofya konusunda istanbul il başkanının tavrını doğru ama eksik buluyorum esarete bir günlük izin istemiyoruz. Gene de kültürsüz kültür bakanının tavrını merak etmekteyim, hoş kafaları akp dumanıyla sarhoş mümin kardeşlerimi çokta enteres edeceğini sanmam.

bugün ve çoğu zaman böyle yapan bu insanlar (son sekiz yıldır alıştık bu tip durumlara) sonra da çıkıp kendilerine karşı olanlara din, Allah düşmanı, islamiyet düşmanı gibi yakıştırmalarda bulunurlar; sanki bunları yozlaştırmaya ve basitleştirmeye çalışan kendileri değilmiş gibi, İslamiyetin itibarını tüm dünyada zayıflatan bu zihniyet değilmiş gibi.

Haberlerin babası 2006 yılında Kanaltürk televizyonunda yayınlandı. Yapımcı programı Ulusal kanal'a vermiş. Bugünlerde Ulusal Kanal hemen hemen hergün aynı programı koyuyor. Yaklaşık 2.5 saat. Fehtullah Gülen'in 30 yıl bir numaralı adamı Nurettin Veren herşeyi anlatıyor. Akıllara ziyan belge, fotograf ve itiraflar. Hala bir savcı bile harekete geçmedi. Geçemedi. Akp, gidince ne fethullah ne oryantel ekibi kalacak. Bütün yalan, dolan bu yüzden.

ağabey inan hangi mesajdan bahsettiğini anlayamadım, üstelik şaşırmanı da anlayamadım. Rahmetli muhsin başkan şöyle demişti: Bugüne kadar ne yaptıysam inancımın gereği olduğuna inandığım için yaptım, yanlış yaptığım şeylerde oldu ancak ne yaptırysam samimiyetle ve doğruluğuna inandığım için yaptım.

şimdi değerli ağabeyim ben burada ne yazdıysam samimiyetle yazdım insanlarıda öyle sevdim, bugün arkamdan iş çeviren dün kardeşim bildiğim insanlar çıkabilir ki burnuma bu tip pis kokular gelmiyor değil. Hayırlısı olsun. Doğruyu kim derse yanında yanlışı kim yaparsa karşısındayım. Bu ravrımdan dolayıda allahtan başka kimseye verecek hesabım yoktur.

Beni bağlayan ne bir cemaat lideri ne şeyh nede tartışılmaz lider sultaları vardır. Fikrim liderimdir. Bugüne değin asla takiyye yapmadım kıvırmadım yalpalamadım doğruların üstünü örtmedim, yanlışa taraf olmadım. Bundan sonrada değişecek birşey yoktur allahın izniyle. Ayasofya konusunda istanbul il başkanının tavrını doğru ama eksik buluyorum esarete bir günlük izin istemiyoruz. Gene de kültürsüz kültür bakanının tavrını merak etmekteyim, hoş kafaları akp dumanıyla sarhoş mümin kardeşlerimi çokta enteres edeceğini sanmam.

duymak istediğimi yazmşsın,mesajı boşver,
telefonda antatıveririm.:)

allah yolunuz açık etsin,
ne dediydik,
bizim zaten sözümüz belliydi.
Sizin gazanız da mübarek ola

yalan haber onların işi zaten....

Fethullah sorun olursa günahlarını çıkarır bunların sorun değil bunlar için

Ben anlamadım, hem diyorsunuzki zamanın büyük yalanı sonrada kendiniz aynı haberi değiştirip veriyorsunuz. Peki sizin yalan olmadığınız nasıl anlaşılacak??
Hem başka bir konu daha var. Ben kesinlikle bir partiye bağlı yada sempatizanı değilim sadece aklımla hareket ediyorum(genelde bazıları bana açıklamalarımdan dolayı AKP li diyo ama) (mesela ben bu hükümetin bir magduruyum:eşim sakaryada ben maraşta görev yapıyorum ve bir yıldır ayrıyım hala da birleşemedik) Gel gelelim konumuza. Benim MHP lilere sormak istediğim bir soru var: Yıllarca sol partilerle mücadele vermiş ve pkk yanlısı bir zihniyete sahip partiyle %100 zıt olan MHP nasıl oluyorda bu partilerle aynı düşüncelere sahip olabiliyor?
12 Eylül döneminde türlü işkenceleri gördüğü halde neden hala hayır diyor?
Diyorlarki bu değişiklik AKP yi kurtarma referandumudur. Hangi maddesi bunu kanıtlıyo?
Bu konuları aydınlatır mısınız??

zaman basın dünyasında ne olursa olsun en güvendiğim yayın organıdır. belki yanlış bir haber olabilir bu bilmiyorum. satılmış kartel grubunun yaptıklarını kimse görmez bu ülkede...

başka gazetelerin YALAN haberlerini neden gündeme getir miyorsunuz?? sorabilir miyim acaba? diğer gazeteler YALAN haberle dolu...!!! sadece bir tarafa bakmayın...at gözlüğünüzü de çıkarın bu arada

Ses kaydı iftirayı yalanladı
Zaman Gazetesi geçtiğimiz salı 12 Eylül döneminde Ülkücülük davasından yargılanan ve idam edilen Selçuk Duracık'ın annesi Birsen Duracık'ın Anayasa değişikliğine yönelik düşüncülerini sayfalarına taşımıştı.

Oğlunun acısını halen yüreğinde taşıyan anne referandumda evet oyu vereceğini açıklamıştı. Bugün bazı internet sitelerinde Birsen Duracık'ın referandumda 'Hayır' diyeceği, Zaman'ın haberinin yalan olduğuna dair tek taraflı haberler yer aldı. Oysa Zaman muhabirinin ses kayıtlarında Duracık'ın "Referandum bugün olsa evet veririm, vermem mi çocuğum, benim burama geldi artık" gibi sözleri net bir şekilde yer alıyor. Birsen Duracık'ın kızı Gülşen Aydınlı da röportaj sırasında annesinin yanında ve görüşmenin şahidiydi. Röportaj sonrası Duracık ailesine yapılan ağır baskılar sonrasında mizansen bir röportaj kurgulanmış. Kaydedilen görüntülerde Birsen Duracık'a referandum için hayır oyu kullanacağı söyletiliyor ve sonrasında MHP'nin 'referandum için hayır' kampanyasının sözleri kağıttan okunuyor. Medyada yer alan bu görüntülerden sonra Zaman muhabiri Selçuk Kapuci röportajın gerçekleşme hikâyesini şöyle anlattı:

"1 ay önce Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Selçuk Duracık'ın annesi ile referanduma ilişkin bir röportaj yapmak için evlerine gittim. Duracık'la yaklaşık 1 saat görüşme yaptım. Bu esnada yanımızda kızı Gülşen Aydınlı ile çeşitli baskılardan korktuğu için ismini açıklamak istemediğim bir kişi daha vardı. Birsel Duracık konuşmanın ilk dakikalarında bize oğlu Selçuk Duracık'ın 12 Eylül döneminde idamına giden süreci anlattı. Kendisine referanduma ilişkin sorular sordum. '12 Eylül döneminde oğlunuzu kaybettiniz, referanduma evet der misiniz' diye sorunca yanıtı şu oldu: 'Referandum bugün olsa evet veririm, vermem mi çocuğum, benim burama geldi artık'. Birsel Duracık, konuşmamız sırasında özellikle Kenan Evren'e tepkisini açık bir şekilde belirtti. Konuşma sırasında ses kaydı da aldım. Ve habere çevirerek, görüşmenin üzerinden 2 gün geçtikten sonra yazı işlerine teslim ettim. Aile ile görüşmemin üzerinden 3 gün geçmişti ki Birsel Duracık ile görüşmeye giderken yanımda bulunan kişi beni aradı. Kaynağım, görüşmemizde, bir partiye mensup şahısların Duracık ailesinin evine giderek aileye baskı yaptıklarını belirtti. Bu şahısların daha sonra, iş yerine de gelerek 'Haber yayınlanırsa olacaklardan sen sorumlusun.' diye tehdit aldığını açıkladı. Bunları öğrendikten sonra, ben Duracık ailesini aradım. Telefona, Birsel Duracık'ın kızı Gülşen Aydınlı çıktı. Kendilerine son günlerde birilerinin gelip, yapacağımız haberle ilgili bir baskı yapıp yapmadığını sordum. Gülşen Aydınlı sorularıma cevap vermedi. Birsen Duracık'la görüşmemizle ilgili haber geçtiğimiz Salı günü yayınlandı. Bugün bir yerel gazetede ve bazı internet sitelerinde haberimin yalan olduğunu iddia eden haberler çıkınca şaşırdım. Birsel Duracık'ın referandumda 'Evet' demediği 'Hayır' dediği, güya Zaman'ın yalan haber yayınlandığı öne sürülüyordu. Manidar olan bu iddiayı öne sürenlerin haberi yapan kişi olarak bana hiçbir şey sormamalarıydı. Sorsalardı Birsel Duracık'ın 'Evet' dediği ses kayıtlarını onlara da dinletebilirdim. İşin bir başka ilginç yönü de Turgutlu MHP ilçe başkanının Birsel Duracık'ın evinde birlikte çekilmiş fotoğrafıydı. MHP'li Başkan'da bizim haberimizi eleştiriyor, Birsel hanımın Hayır diyeceğini söylüyordu. Bu fotoğrafı görünce benim Birsel Duracık'la görüşmemden sonra evlerine giderek kimlerin baskı yaptığına dair sorularım cevabını buldu. Ben haberimin arkasındayım, ses kayıtları elimde ve bunlarla yargıya başvuracağım. Maalesef Birsel Hanım ve kızı bana söyledikleri sözleri muhtemelen baskı sonucu 'Hayır'a çevirmişler."

KAYNAK ZAMAN

Gündem - Ses kaydı iftirayı yalanladı - ZAMAN GAZETESİ [İnternetin İlk Türk Gazetesi]

Ben anlamadım, hem diyorsunuzki zamanın büyük yalanı sonrada kendiniz aynı haberi değiştirip veriyorsunuz. Peki sizin yalan olmadığınız nasıl anlaşılacak??
Hem başka bir konu daha var. Ben kesinlikle bir partiye bağlı yada sempatizanı değilim sadece aklımla hareket ediyorum(genelde bazıları bana açıklamalarımdan dolayı AKP li diyo ama) (mesela ben bu hükümetin bir magduruyum:eşim sakaryada ben maraşta görev yapıyorum ve bir yıldır ayrıyım hala da birleşemedik) Gel gelelim konumuza. Benim MHP lilere sormak istediğim bir soru var: Yıllarca sol partilerle mücadele vermiş ve pkk yanlısı bir zihniyete sahip partiyle %100 zıt olan MHP nasıl oluyorda bu partilerle aynı düşüncelere sahip olabiliyor?
12 Eylül döneminde türlü işkenceleri gördüğü halde neden hala hayır diyor?
Diyorlarki bu değişiklik AKP yi kurtarma referandumudur. Hangi maddesi bunu kanıtlıyo?
Bu konuları aydınlatır mısınız??

Düz mantıkla gidersen sonuca varamazsın arkadaşım... Sol derken chpyi kastediyorsan şimdi senin mantığınla chp kalkıp Allah birdir dese karşımı çıkıcan.. Düz mantık düşününce bu çıkıyor işte karşımıza...Bırakın bu sol sağ işini.. Yüzde yüz pkklı derkende bdpyi kastediyorsan onlar hayır demiyorlar boykot ediyorlar.. Hatta bdpli vekiller eğer oy kullanmaya gidersem evete basarım diyor.. Ve son günlerde nasıl olduysa yumuşayan bdp anlaşırsak evet oyu kullanabiliriz dedi.. Artık arkadan gizli olarak nasıl bir anlaşma yaptılar sen düşün artık... Pkk nın açıklamaları belli hadi o itleri boşver cumhurbaşkanının açıklamaları ortada. Sen düşün kim kimin yanında artık...

Akpyi kurtarma maddelerine gelelim. Anayasa mahkemesi ve hsyk üye seçimleri ile ilgili bir maddeleri oku.. Hsyk başkanı kim oluyor oku.. Bir adamın ağzına bakan (oda başbakan oluyor) bir yargı mı olsun istiyorsun?

Ses kaydı iftirayı yalanladı
Zaman Gazetesi geçtiğimiz salı 12 Eylül döneminde Ülkücülük davasından yargılanan ve idam edilen Selçuk Duracık'ın annesi Birsen Duracık'ın Anayasa değişikliğine yönelik düşüncülerini sayfalarına taşımıştı.

Oğlunun acısını halen yüreğinde taşıyan anne referandumda evet oyu vereceğini açıklamıştı. Bugün bazı internet sitelerinde Birsen Duracık'ın referandumda 'Hayır' diyeceği, Zaman'ın haberinin yalan olduğuna dair tek taraflı haberler yer aldı. Oysa Zaman muhabirinin ses kayıtlarında Duracık'ın "Referandum bugün olsa evet veririm, vermem mi çocuğum, benim burama geldi artık" gibi sözleri net bir şekilde yer alıyor. Birsen Duracık'ın kızı Gülşen Aydınlı da röportaj sırasında annesinin yanında ve görüşmenin şahidiydi. Röportaj sonrası Duracık ailesine yapılan ağır baskılar sonrasında mizansen bir röportaj kurgulanmış. Kaydedilen görüntülerde Birsen Duracık'a referandum için hayır oyu kullanacağı söyletiliyor ve sonrasında MHP'nin 'referandum için hayır' kampanyasının sözleri kağıttan okunuyor. Medyada yer alan bu görüntülerden sonra Zaman muhabiri Selçuk Kapuci röportajın gerçekleşme hikâyesini şöyle anlattı:

"1 ay önce Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Selçuk Duracık'ın annesi ile referanduma ilişkin bir röportaj yapmak için evlerine gittim. Duracık'la yaklaşık 1 saat görüşme yaptım. Bu esnada yanımızda kızı Gülşen Aydınlı ile çeşitli baskılardan korktuğu için ismini açıklamak istemediğim bir kişi daha vardı. Birsel Duracık konuşmanın ilk dakikalarında bize oğlu Selçuk Duracık'ın 12 Eylül döneminde idamına giden süreci anlattı. Kendisine referanduma ilişkin sorular sordum. '12 Eylül döneminde oğlunuzu kaybettiniz, referanduma evet der misiniz' diye sorunca yanıtı şu oldu: 'Referandum bugün olsa evet veririm, vermem mi çocuğum, benim burama geldi artık'. Birsel Duracık, konuşmamız sırasında özellikle Kenan Evren'e tepkisini açık bir şekilde belirtti. Konuşma sırasında ses kaydı da aldım. Ve habere çevirerek, görüşmenin üzerinden 2 gün geçtikten sonra yazı işlerine teslim ettim. Aile ile görüşmemin üzerinden 3 gün geçmişti ki Birsel Duracık ile görüşmeye giderken yanımda bulunan kişi beni aradı. Kaynağım, görüşmemizde, bir partiye mensup şahısların Duracık ailesinin evine giderek aileye baskı yaptıklarını belirtti. Bu şahısların daha sonra, iş yerine de gelerek 'Haber yayınlanırsa olacaklardan sen sorumlusun.' diye tehdit aldığını açıkladı. Bunları öğrendikten sonra, ben Duracık ailesini aradım. Telefona, Birsel Duracık'ın kızı Gülşen Aydınlı çıktı. Kendilerine son günlerde birilerinin gelip, yapacağımız haberle ilgili bir baskı yapıp yapmadığını sordum. Gülşen Aydınlı sorularıma cevap vermedi. Birsen Duracık'la görüşmemizle ilgili haber geçtiğimiz Salı günü yayınlandı. Bugün bir yerel gazetede ve bazı internet sitelerinde haberimin yalan olduğunu iddia eden haberler çıkınca şaşırdım. Birsel Duracık'ın referandumda 'Evet' demediği 'Hayır' dediği, güya Zaman'ın yalan haber yayınlandığı öne sürülüyordu. Manidar olan bu iddiayı öne sürenlerin haberi yapan kişi olarak bana hiçbir şey sormamalarıydı. Sorsalardı Birsel Duracık'ın 'Evet' dediği ses kayıtlarını onlara da dinletebilirdim. İşin bir başka ilginç yönü de Turgutlu MHP ilçe başkanının Birsel Duracık'ın evinde birlikte çekilmiş fotoğrafıydı. MHP'li Başkan'da bizim haberimizi eleştiriyor, Birsel hanımın Hayır diyeceğini söylüyordu. Bu fotoğrafı görünce benim Birsel Duracık'la görüşmemden sonra evlerine giderek kimlerin baskı yaptığına dair sorularım cevabını buldu. Ben haberimin arkasındayım, ses kayıtları elimde ve bunlarla yargıya başvuracağım. Maalesef Birsel Hanım ve kızı bana söyledikleri sözleri muhtemelen baskı sonucu 'Hayır'a çevirmişler."

KAYNAK ZAMAN

Gündem - Ses kaydı iftirayı yalanladı - ZAMAN GAZETESİ [İnternetin İlk Türk Gazetesi]

aklanmak istiyorlarsa ses kaydını yayınlarlar.öyle bıdı bıdı yapmayla aklanılmaz.hani ses kaydı nerde ?

aklanmak istiyorlarsa ses kaydını yayınlarlar.öyle bıdı bıdı yapmayla aklanılmaz.hani ses kaydı nerde ?

Bravo! Ellerinde ses kaydı olsa, elli kere yayınlamışlardı. Emniyetten ve mit'ten aldıkları ses kayıtlarını bir dakika ellerinde tutmadılar. Kaldıki bu röportajı kendilerinin yaptığını iddea ediyorlar. Bunların hayatı yalan, dolan.

Akpyi kurtarma maddelerine gelelim. Anayasa mahkemesi ve hsyk üye seçimleri ile ilgili bir maddeleri oku.. Hsyk başkanı kim oluyor oku.. Bir adamın ağzına bakan (oda başbakan oluyor) bir yargı mı olsun istiyorsun?

Madem başbakana kalıyor iş, şu anda R.Tayyip Erdoğan başbakan. İlerleyen seçimlerde yine onun olacağını kim garanti ediyor peki? O zaman bu demek oluyorki bu referandum geçerse AKP iktidarı tek başına devam edecek ve artık onun zihniyetinde üyeler seçilecek.
Ayrıca çıkan başka bir sonuçta; BU zamana kadar demekki bizi belli çevrelerin üyeleri yönetiyodu kii şu anda bu referandumdan dolayı rahatsızlar.
Ayrıca yalan haber konusuna değinilmemiş. Ben şu ana kadar en az 7-8 gazete takip ediyorum,bunların içinde en doğru haber veren gazete ZAMAN dır. Belki belli çevrelerin diyebilirsiniz ama beni haberleri ilgilendirir. Kendini bile yalanlayan (MİLLİYET)gazeteler dahi gördüm.Dediğim gibi içlerinde yine en güvenilir olanı ZAMAN gazetesi.

Madem başbakana kalıyor iş, şu anda R.Tayyip Erdoğan başbakan. İlerleyen seçimlerde yine onun olacağını kim garanti ediyor peki? O zaman bu demek oluyorki bu referandum geçerse AKP iktidarı tek başına devam edecek ve artık onun zihniyetinde üyeler seçilecek.
Ayrıca çıkan başka bir sonuçta; BU zamana kadar demekki bizi belli çevrelerin üyeleri yönetiyodu kii şu anda bu referandumdan dolayı rahatsızlar.
Ayrıca yalan haber konusuna değinilmemiş. Ben şu ana kadar en az 7-8 gazete takip ediyorum,bunların içinde en doğru haber veren gazete ZAMAN dır. Belki belli çevrelerin diyebilirsiniz ama beni haberleri ilgilendirir. Kendini bile yalanlayan (MİLLİYET)gazeteler dahi gördüm.Dediğim gibi içlerinde yine en güvenilir olanı ZAMAN gazetesi.

Ben tayyipin kontrolüne geçicek yargıdan rahatsızım bunu saklayacak değilim.. Ama olurda başka biri başbakan olursa fikirlerim değişmeyecektir.. Ben yasamaya bağlı bir yargıya karşıyım..

Şu anki referandumdan kimse rahatsız değil rahatsız oldukları nokta ise bize zorla içinde çürük olan meyvelere yedirmeleri.. Bıraksınlarda halk çürükleri ayırsın... İnsanları aptal yerine koyarak siz anlamazsınız biz size paket hazırladık komple alcaksanız alın, almıcaksınız darbeci olursunuz diyorlar.. Hani insanlar özgür iradesiyle karar vericekti.. Benle hayatında bir kere olsun karşılaşmayan adamlar hayır diyorum diye beni darbeci yaptılar... Darbe anayasasını ilk kez değiştirdik diyorlar. Yine bizi aptal yerine koyuyorlar.. 16 kere değişti bu anayasa üstelik bir kısmınıda bu hükümet yaptı.. DAha nice yalanlar...

VAlla zamana ne kadar güvenilir tartışılır ama ben olsam en azından internetten bir kaç gazeteyi ya da köşe yazarlarını takip ederdim...

Geri