Zamanının cogunu HH de geçirenler mulaka bakmalı....!(bir yarısma onerisi)

Technical@Hack

O Şimdi Asker
Reaction score
0
Arkadaslar benim aklıma bir sey geldi ve bunu buraya yazıp yazmama 2 gunde kara verdim ve sonuda yazmaya karar verdim .... !

Şimdi onerim su ben diyorumki haftada bir defa bir yarısma yapalım ve uyelerimiz dahada eglensin paylasım yaparken...

* En iyi konu Anlatım
* En iyi konu Başlığı
* En cok bakılan konu
* En acık anlatılımlı konu
* En komik konu
* En igrenc konu

ve bunlar gibi kriterler duzenleyelim ve her hafta bu yarısmanın 1. sine hediye verelim tabiki HH alilesiden ben bir uye olarak maddi bir hediye beklemiyorum (para , esya , kont felan yani.) su olabilir bir yıldız verelim ismine veya soyle bir kriter belirleryelim inzamızın altında ozel bir yıldız belirleyelim herkazanan o yıldızda 1 adet alsın.....

Bunu kimler belirlesin diyecek olursak soyle yapabiliriz ya modlarımız belirlesin yada uyelerimiz arasında gunun yarısını HH de geciren bir cok uyemiz var bunlarda olabilir..

Sizcede ii olmazmı bu fikir bence cok ii olur hem konularımız daha acık daha duzgun daha zevkli olur ve herkez biraz daha dikkatli konu acar.....

Ya siz ce..........

bence güzel bir uygulama olur... ilgilenebilecek arkdaşa varsa tabi..

ßeNCêDê GüzeL..ßuNu $öyLe YaPaßi£îRîZ..ForuM oYuNLaRiNa aÇaßi£îRSîN.

bencede mantıklı olabilir :eek:

En ıyı konu baslıgı sanırım adulttan cıkar ;)

yarışma düzenlemek emek ve zaman istiyor, bide haksızlık olmaması dikkatli bi seçim sistemi,
ilgilenicekler varsa ii olur bence :}

fırsat varken benide en çok online olan ve bazı alışkanlıklardan zarar görmüş biri olarak
seçebilirsiniz, eheheu :}

aynı konu gibi bunun bi değişi verildi ama bence üstüne gidilmeli konu bide benim şöle bi tavsiyem var siteye girişte ayın elemanı diye bi yer olsun o ay şeçilen elemanın adı yazsın yada isminin altında bu ayın elemanı gibi olsa güzel olur:)

ii olur bencede ama ayın elemanı gibi olsa daha mantıklı çunku yıldız almak bukadar kolay olmamalı diye düşünüyorum

çok iyi bi fikir oke derim hatta jüri bile olmak isterim günüm burda geçio !!

Geri