Zahid Akman "İstifa Etmem Başbakan Arkamda"

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
an0pkk.jpg

Zahid Akman: İstifa etmem Başbakan arkamda

Arınç'ın "Zahid Akman'ın istifasını istedim. O da söz verdi" sözlerine birinci ağızdan yalanlama geldi.

Bülent Arınç'ın 'İstifa edecek' dediği RTÜK Başkanı Zahid Akman, Başbakan'ın arkasında olduğunu söyleyerek kimsenin istifasını istemediğini açıkladı

Söz verdi istifa edecek

Devlet Bakanı Bülent Arınç'ın Teke Tek programında Fatih Altaylı'ya "Zahid Akman'ın istifasını istedim. O da söz verdi" demişti. RTÜK Başkanı Zahid Akman ise bu konuda farkı bir açıklama yaptı.

İstifa etmem Başbakan arkamda

Habertürk'te Balçiçek Pamir'e sessizliğini bozan Zahid Akman, Bülent Arınç'a hayırlı olsun ziyaretine gittiğinde kendisine "İstifa etmeyi düşünüyor musun" diye sorduğunu kendisinin ise "Hayır" yanıtını verdiğini söyledi. RTÜK Başkanı Akman sözlerine "Başbakan arkamda. Arkamda olmasa hala bu koltukta oturuyor olabilir miyim?" diye devam etti.

Benimle uğraşanlarla tek tek hesaplaşacağım

Konuşulanları hayretle izlediğini ifade eden Akman, “Konu açıldı. 'İstifayı düşünüp düşünmediğimi' sordu. 'Hayır' dedim. Bence istifayı düşünmek, suçlu olduğuna inanmak demek.' Hayatımda hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadım. Makamlar benim için önemli değil.” diye konuştu. Akman ayrıca şunları söyledi: "Nihayetinde ben bir kamu görevlisiyim. Hepsini anlatacağım ama bir süre sonra. Anlattıklarımı öğrenince herkes şaşıracak. Ne kadar hakkımın yendiği ortaya çıkacak. Benimle uğraşanlarla tek tek hesaplaşacağım."

Kaynak

Akman, Balçiçek Pamir'i ispata çağırdı

Habertürk Gazetesi’nde Balçiçek Pamir'in 'Başbakan Arkamda' başlıklı yazısına Akman'dan yalanlama geldi. Akman Pamir'i yalan yazmakla suçladı ispata çağırdı

RTÜK Başkanı Zahid Akman'dan Habertürk Gazetesi yazarı Balçiçek Pamir'e yalanlama geldi. Pamir'in bugünkü yazısında kendisi ile yaptığı görüşmeyi aktardığı bilgilerin yalan olduğunu avukatı aracılığı ile açıklayan Akman, Pamir'i ispata davet etti.

Balçiçek Pamir bugünkü köşesinde, Zahid Akman'ın, "Başbakan arkamda. Arkamda olmasa hala bu koltukta oturuyor olabilir miyim?" dediğini yazmıştı.

Akman ise görüş verdiği Pamir'e böyle birşey söylemediğini belirterek şu açıklamayı yaptı: "Habertürk Gazetesi’nin 29 Mayıs 2009 (bugün) tarihli nüshasında yer alan gazetenin yazarı Balçiçek Pamir’e ait köşe yazısında, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Sayın Zahid Akman’ın adı geçen yazarla 27 Mayıs 2009 tarihinde yaptığı telefon görüşmesinden bazı alıntılarla yapılan bir haber yer almaktadır. Söz konusu haberde müvekkilim Sayın Akman’ın görüşme esnasında hiç söylememiş olduğu bazı ifadeler sanki söylenmiş gibi yazılmıştır. Sayın Akman, bu görüşme esnasında Sayın Başbakan’la ilgili olarak herhangi bir yorumda bulunmadığı halde “Başbakan arkamda olmasaydı, beni desteklemeseydi, ben bu koltukta oturabilir miydim?” şeklinde bir ifade yer almıştır. Kesinlikle söylenmemiş sözleri yalan ve iftirayla söylenmiş gibi göstermek çirkin bir polemiği başlatmak gayretiyle yapılmıştır. Bu gayri ahlaki yaklaşım medya etiğine yakışmadığı gibi böyle bir asılsız, ölçüsüz, iyi niyetten yoksun bir yaklaşımla iddiayı manşete taşımak Sayın Başbakan, Bakanlar ve ilgili kuruluşlar arasında çatışma varmış gibi gösterme amacı taşımaktadır. Bu tür bir habercilik anlayışı, farklı ve değişik olma iddiası taşıyan bir gazetenin, geçmiş dönem alışkanlıklarını benimseyerek sürdürdüğünün bir göstergesidir. Habertürk Gazetesi yazarı Sayın Balçiçek Pamir’i müvekkilimin Başbakan’la ilgili bu sözleri söylendiğini ispat etmeye çağırıyoruz."

KAYNAK

Valla bu açıklamadan benim anladığım ya bülent arınç yada zahit akman dan birisi gidici artık o kesin başbakan arkamda diyerekte gözdağı veriyor adam ama görücez, gerçi her halikarda ülke için hayırlı olacak birinden kurtulacaz işte...

akmanı kimse gönderemez

çünkü çok şey biliyor

bu adam faili meçhul bir trafik kazasına falan kurban giderse hiç şaşmayın

o kadar parayı taşıdığı söylenen adamın elbette arkasında birileri vardır

belki başbakandan daha da büyük birileri

ama kaza uyarımı bir yere not edin

Geri