Zabıta arabasından çuval çuval oy çıktı

Albayrak

Can Feda
Altın Üye
Reaction score
0
AKP’nin elinde bulunan Yenimahalle Belediyesi’ne ait zabıta aracında oy pusulaları bulunan çuvallar yakalandı

Hürriyet, zabıta aracındaki oy çuvalları ile CHP’liler ile görevliler arasındaki arbedeyi görüntüledi. Polisin müdahalesi ile zabıta aracı ve şoför karakola götürülürken, araçtan çıkan oy çuvalına da elkonuldu.

Çuvallar yerde sürüklendi

Yenimahalle İlçe Seçim Kurulu’nun bulunduğu Sarar İlköğretim Okulu’nun önünde bekleyen CHP’liler belediyeye ait resmi plakalı 06 AV 7661 araçta oy pusulalarının bulunduğu üç çuvalın getirildiğini gördüler. Bir grup, "Sahte oy getiriyorlar", bir grup da "İçerdeki oyları çalıyorlar" iddiasıyla belediye görevlilerinin üzerine yürüdüler. CHP’liler ile görevlilerin kavgasına polis müdahale etti. Araçtan çıkarılan oy çuvalları yerlerde sürüklenirken, küfürler havada uçuştu. Güvenlik güçlerinin araya girmesiyle sürüklenen üç oy çuvalı Seçim Kurulu binasına götürüldü.

Bu arada Çankaya ilçesine bağlı Dikmen semtinde, bir ilköğretim okulundan elektriklerin kesilmesiyle birlikte beraberinde 3 kişiyle birlikte çuvala doldurulan seçmen oylarını çalmaya kalkışan 3 kişi, CHP’liler tarafından yakalanarak linç edilmek istendi. Yumruk ve tekmelerle saldırıya uğrayan kişiyi polis ekipleri zor kurtardı. Partililer, konutlar yerine sayım yapılan okullardaki elektrik kesintisinin, oy pusulalarının değiştirilmek istenmesinden kaynaklandığını öne sürdü.

Kaynak

Haydaaaa,
Dün akşam dakika dakika takip ettim,
Bizim Antalya'yı kaptırdılar, heh dedim ankara ve istanbulda gidiyo
Fark yüzde 1-2 lere kadar indi.
Sonra hooooppppp kazandılar
Maşallah, sihirbaz gibiler

çankaya gibi devletin en tepesinin bulundugu bi bölgedede elektriklerin kesilmesi cok garip...

2011 seçimleri akp nin sonu olacak öle sahtekarlıkla bu işler yürümez

Haydaaaa,
Dün akşam dakika dakika takip ettim,
Bizim Antalya'yı kaptırdılar, heh dedim ankara ve istanbulda gidiyo
Fark yüzde 1-2 lere kadar indi.
Sonra hooooppppp kazandılar
Maşallah, sihirbaz gibiler

iş kutuplaşmaya gidince malasef böle oldu liderler savaştı ikiside kaybetti...
oyları yarı yarıya düştü mhp,sp oylarını ıkıye katladı millet akp ve chpye sarı kart gösterdi.

çalınan bu millletin geleceği allah sormadan bizler sorsak hesabını daha iyii olack

yazık yazık bu tür ayak oyunları olmaması gerek... dürüstlükle yapılmalı herşey... ama nerde???

Bakalım bu işi nasıl örtecekler kime yükleyecekler.

iş kutuplaşmaya gidince malasef böle oldu liderler savaştı ikiside kaybetti...
oyları yarı yarıya düştü mhp,sp oylarını ıkıye katladı millet akp ve chpye sarı kart gösterdi.

chp ye halk sarı kart göstermiş demişsin ama neden anlamadım chp istanbul ve ankarada ki oylarını baya bi katladı he kazanamadı ama özellikle istanbul oy oranında patlama oldu

Açıkcası Chpye olan halk tevazusunun asıl kaynağının Akp ye olan güven eksikliği olduğu kanaatindeyim.
Kişisel olarak da Hükümet politikalarına olan tepkim yüzünden oy verdiğimi itiraf etmek zorundayım.

Karanlıkta oyları götürmeye çalışmışlardır. Herşey beklenir.

çok Güzel Bir Yorum Yapmışsın Tebrikler

Bu ülkenin gizemi sadece telefon dinlenilmesi değil.

Sistemlere gerekli müdahaleleri yapmak üzere oluşturulan öyle birimler var ki, siz derin devleti ergenekonda orda burda ararken, bu derin yaralarımızı, devlet içindeki kontrol mekanizmasını görmezden geliyorsunuz.

Ne tasadüftür ki üstü kapalı olayların patladığı nokta da ak hükümete denk geliyor..

evet yeniden sectikleri belediyeyi görüyoruz. ankaranın dünyanın en modern sehirlerinden biri olması gerekirken bu devirde bile elektirii ve suyu kesiliyo ve melih gökcek bilmem kac senedir bu ankaranın basında. ankara halkı akıllanmıyacak...

10 milyon kişi oy kullanmamış biliyormusunuz bunların % 60 akplidir :% 38 diğer ve % 2 adamlar belki akp kaybeder diye sabahın altısında kuyruga girmişler ben akpli değilim ama chp li hiç değilim çünkü dürüst adam herzaman dürüsttür secime 3 ay kala dürüst olmaz elinde elinde evraklarla kanal kanal dolaşmaz iyi oldu ikiside kazanmış sayılmaz saygılar herkese

ergenekonda da adamlar kendi kendilerine bomba atmışlardı bu ayaklar koktu artık

Geri