...:::Zıt Kişiler AmA aYnı HiSleR::...(TARTIŞMA:D)

ossea

New member
Reaction score
0
ixtweb.jpg

Herkese slm
Şarkı dinlerken aklıma geldi insanlar neden birbielerinden tamamen uzak zıt kişilikleri
daha çok seviyorlar diye bu genellikle farklı cinsler arasında oluyor sizce cevabı olan ver mı?

Ben kendimce bir kaç şey düşündüm tabi sizinde görüşlerinizi almak için konuyu açtım.
BENCE:
Görüş ve kişilikleri tamamen farklı olan iki insan birbirlerine daima çekici gelir. Zaten aynı karakteli insanlar zamanlarının çoğunu yatakta geçirirler. Bunun sebebi şu olmalıdır herhalde zıt kişilikli insanların birbirine kazandırdıkları farklı farklı özelliklerin olmasıdır. Her konuda aynı düşünceyi savunan iki insan arasında kavgadan öte bir tartışma yaşanamaz. Çünkü zaten iki insanda birbirlerine anlatılanları gayet iyi bilmektedirler. Bu farklılıklar insanşarın birbirlerine olan görüş farklılıkları ve saygıları kavgadan daha sakin bir boyutta tartışmaya götürecektir fikir alışverişi olacaktır sebep budur bence

zıt kişilikler derken ; insanlar kadın ve erkek olarak başlıca zıt kişiliktedirler,
ne kadınlar erkekler gibi bakabilir, nede erkekler kadınlar gibi bakabilir olaylara..
iki karekterinde görüş açıları farklıdır.. "biz benziyoruz" diğen bile aslında benzemez.

Vede aynı cinsten olan insanlarda bence birbirinle güzel vakit geçirebilmek için
benzemek isterler, aynı şeylerden hoşlandıkları insanlarla vakit geçirmek isterler!

ayrıca konunun yeri burası değil...;)

zıt kiişilik derken zevk manasından kimi jazz dinler kimi arabesk misali ama arabesk dinleyene jazz dinletmek jazz dinleyene arabesk dinletmek dsaha farklı bir tattır her ikisi içinde ben böyle düşündüm.

ayrıca bana en uygun yer burası gibi geldi ondan buraya açtım.

Geri