Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saLLanırda bukadar saLLanmaz...Bazı arkadaşLar yaş itibari iLe hatırLamazLar..1998 yıLında Juventus Kadiköy'e FenerbahçeyLe şampiyonLar Ligi maçı yapmak için geLicekti..O dönemLerde'de itaLya iLe Türkiye arasında Terörist başı apo krizi vardı...Zidane 3,5 atmıştı istanbuLa geLmemek için..JuventusLu yöneticiLer istanbuLa önceden geLip fenerbahçe taraftarLarına yaLakaLık yapmışLardı...Hatta o dönem Fenerbahçe M.united'i kendi ewinde 0-1 mağLup etmişti..Geçin bunLarı o dönemLer dünya bizi konusuodu kıçı kırık zidanmı duymuyacak...kaLdıki kadıköye geLip son dakikada beraberLikLe döndüLer..skor 1-2 ve o maçın ardından Zidane Uche ve högh'e övgüLer yağdırmıştı dün gibi hatırLıorum..
saLLanırda bukadar saLLanmaz...Bazı arkadaşLar yaş itibari iLe hatırLamazLar..1998 yıLında Juventus Kadiköy'e FenerbahçeyLe şampiyonLar Ligi maçı yapmak için geLicekti..O dönemLerde'de itaLya iLe Türkiye arasında Terörist başı apo krizi vardı...Zidane 3,5 atmıştı istanbuLa geLmemek için..JuventusLu yöneticiLer istanbuLa önceden geLip fenerbahçe taraftarLarına yaLakaLık yapmışLardı...Hatta o dönem Fenerbahçe M.united'i kendi ewinde 0-1 mağLup etmişti..Geçin bunLarı o dönemLer dünya bizi konusuodu kıçı kırık zidanmı duymuyacak...kaLdıki kadıköye geLip son dakikada beraberLikLe döndüLer..skor 1-2 ve o maçın ardından Zidane Uche ve högh'e övgüLer yağdırmıştı dün gibi hatırLıorum..
apo döneminde galatasaraya karşı gelmek istemediler yıl 1999 hatta suat son dakikada kafayla attı ilk maçta 2-2 bitti.98 olsa çok iyi hatırlarım.Ha 96da oynadıysa onu bilemem ama zidane hiç bir amam fenere karşı istanbula gelmem demedi o dediğin Galatasaraya karşıydı hatta inzaginin annesi de gidersen evlatlıktan rerdderim demişti.Bu arada Apo 96da italyada değil suriyedeydi
sdtuslu o menchester'ı yendi dediğin yıl FB juventus ile karşılaştı......
o senek igrup
Manc. Unt.
Juventus
Fenerbahçe
Rapid Vien olarak oluşuyordu.....
sendeki hafıza bozukluğu oluyor...
o dönemde Dünya bizi konuşuyor derkende .. o Döneme kadar GS konuşan yoktu GS Terim ile çıkış yakaladı..... bunun KABULLENİN!
ve yani kısaca röpörtaj 2005 yılında yapıldı diye geyik geçen arkadaş diğer ispatlardan sonra
yani Zidane'ın FB ye karşı maç yapmış olduğununu ispat edince bu Zidane'nin 2005 yılındaki röpörtaj olayının tamamen bir UYDURMA olduğu ortaya çıktı
ya benim anlamadığım hala o dönemde sizi konuşan yoktu diyo fener en son TÜRKİYE kupasını aldığınddan 4sene sonra yani 86da kupagalipleri kupasında çeyrek final oynadık hem ezik demek bence kabullenememek demek fblilerin yaptığı gibi
Muhabir: Türk futbolculardan kimleri tanıyorsunuz?
Zidane: En fazla beğendiklerim Yıldıray Emre ve Nihat. Zaten Nihat ile sürekli karşı karşıya geliyoruz.
Muhabir: Peki Türk takımları hakkında ne biliyosunuz?
Zidane: GS yi tanıyorum. kalede önceden Taffarel oynuyordu. Ortada da Hagi vardı. Ama şimdi Hasan Şaş’ı biliyorum orta sahalarının en iyisi bi de tabi ki forvetlerinde Hakan Şükür var onu biliyorum.
Muhabir: Başka?
Zidane: Geçen sezon Ribery GS de oynuyodu...
Muhabir: Peki ya Fenerbahçe?
Zidane: Hımmmm..... Duymuştum ismini galiba defansta oynuyor...
O Galatasarayı bir kere uefadan tanıyor yakında bizide tanır yakında hel biz bi uefa kkupasını alak derki ben fb yi defansta taımıom derdi ama yakında yakında teknik direktor olcak