Zülfü Livaneli'den Sav'a: Bir insan Peygamber'e bu kadar mı saygısız olur!

70 ve 80'lerde Allahsız Gomunistlerden biri ilan ettiği takiyeci basın bugün Livaneli'den sözler alarak gazeteye taşıyor .
Buna gülünür .
:durdurun

( Tabiki Peygambere hakaret , Onaylanmayacak bir davranıştır . )

ben eskiyi bilmem ama chp nin adamı bunu diyosa gerisini siz düşünün

bn onder savın yaptgnda ne war anlamadım kaynak zaman en ck satan gazete nası satıosa :D:D:D:D:

zülfü livaneli bile böyle konusuyorsa vay chp lilerinin haline

arkadaşlar şu dinlerin başlangıç tarihinden beri zavallı insanoğluna nasıl bir kırbaç gibi vurduğunu kaç milyon insanın din kaynaklı problemlerden öldürüldüğünü dinlerin uğruna savaşlar çıktığını düşünürsek önder savın yaptığının sonsuz boşlukta bir nokta kadar değeri olmayan bir gaf olduğunu görürsünüz ne zaman bu tip şeylere gülüp geçmeyi öğrenicez bilmiyorum,önder sav satanist olsa ne olur sen onun kişiliğine bak sanane dinden diyanetden,bırakın allahın avukatlığını yapmayı madem inandığınız allah bu kadar kudretli,muhammed bu kadar kutsal,siz niye kafanızı takıyorsunuz böyle şeylere cezası neyse ölünce çeker,inanın forumdaki yazıları okuyunca insanların ne kadar saplantılı kafası çalışmayan canlılar olduğunu görüyorum yani üç beş tane üstün zekalı bilim adamı çıkıp matematiği bulmasa elektroniği,tıbbı geliştirmese ağaçlardaki maymundan farkımız yok,bunu kendim için de söylüyorum sürekli şunu soruyorum kendime bir adam nasıl oluyor da sonsuz kudrette bir yaratıcıya inanıp da onun yerine karar veriyor ve belkide tanrının çok sevdiği kullarını tanrı adına otelde sıkıştırıp yakabiliyor acaba aslında tanrılarının gücüne inanmıyorlarmı ki onun yerine ceza veriyorlar ya da kendi içlerinde bilinçaltlarında yatan bu ya yoksa çelişkisi mi onları bu kadar acizleştirip saldırganlaştırıyor.

öncü06 kendi fikirlerimi yazacaktım fakat sen öylesine güzel yazmışsınki hayran kaldım yazına tebrikler.

Sayın Livaneli kabul etse aynı konuşmanın altına imzamı atarım.

ben peygambere yapılmış ne bir hakaret nebir taciz nede başka kötü bir şey görmedim

eceba ne dedii de bööle hakaret oldu küfürmü etti aşşağıladımı sansürlenen yada saklanan birşeylermi var
ulu muhammed adına söyleyin ne dedi? hz isa aşkına söyleyin ne dedi ?

yüce mabutlar adına büyük tanrılar adına söyleyin ne dedi?

ayrıca bu yaşlı adamdan niye kimse bahsetmiyor?hırsızın hiçmi suçu yok?:D
fetonun ajanı olabilirmi?
provakatör olabilirmi?hiç hacca gitmek için dilencilik yapılırmı? size hacca gitmek için biri gelip para dilense ne yaparsınız?

yakında sokaklarda hacca gitmek için para dilenen yaşlı kimseler görmeye başlarsam şaşırmam doğrusu.

hatta karikatürle ilgili olan varsa benim fikrimi karikatürüze edebilir
yaşlı biri para dileniyor hacca gitmek için topladığı paraları ruslarla yiyerek hacı oluyor :D:D

cf1e189e35290db641b5b257810c408d.gif

bn onder savın yaptgnda ne war anlamadım kaynak zaman en ck satan gazete nası satıosa :D:D:D:D:

kaynak!!!

Bu kaynak meselesi sıktı artık.Ayrıca sürekli gericilikle irtica ile andığınız Akp'den daha fanatik olduğunuz aşikar.Sav dediğin adam peygamber efendimize saygısızlık yapmıştır.Chp halk partisi olmaktan çıkmış ve halktan uzak bi parti konumuna gelmiştir.Ama halktan uzak olmak demek bu halkın dini değerlerine saygısızlık etme hakkını vermez.Halktan özür dilemeyi bile beceremeyen bu bağnaz kafalar bir abd projesi olan akp yi yönetime taşımış ve ülkenin en temel yapı taşlarını kırmaya başlamışlardır.Bu chp yönetimi böyle devam ettikçe inanın akp'nin hiç oy kaygısı bulunmayacak.Akp ne yaparsa yapsın Chp bir hata yapıp onları iktidarda tutmaya devam edecektir.Akpde iktidarda kaldıkça Türkiye kan kaybedecektir.

Livanelinin sav için yazdığı giriş cümlesine bayıldım.

Nobele aday olabilir :)

Çalışan sorunlarından habersiz,
Emekli ne yer ne içer bilmezler
sorsanız inanki bunlar ekmeğin fiyatını bile bilmezler

sosyal demokratım diyorlar uzaktan yakından ilgisi yok
reformlara kapalı
yeniliklere kapalı
oturdukları parti binalarına sıkışmışlar
halktan uzaklar
kürt sorununa düşmanca yaklaştılar
tahrikçi oldular
ülke askerini geçen kiş ayında kuzey ırak bataklığına soktular!
elle tutulur bi tarafları yok
saçma sapan işlerle meşgullar
dine saygısızlar
çalışana saygısızlar
inanana saygısızlar
diğer kültürlere saygısızlar
küçük bi zengin grubun temsilcileri
parti sürekli oy kaybında
doğuda oy oranını SHP zamanında %24 lerden iken % 0.3 lere düşürdüler
halktan kopuklar
diyarbakır'da bi evde ne konusulur
istanbul'da bir evde ne konusulur
bi haberler..
proje üretemeyen bi parti
geçen seçimlerde tv kameralarının karsısına utanmadan geçip %2 lik oy oranımız artmıştır diyen bi genel başkanları var
ve onun antalyadaki;
lüx villaları
iş bankasındaki hesapları...

zaten sosyalist enternasyonal'den atılmiş kovulmuş bi parti

son mesaj herşeyi söler

Geri