Merhabalar '' Ne Mutlu Türk'üm '' Diyen Dostlar !..
Merhabalar,
Sizlerle buluşmama vesile olan yazımdan sonra bana yüreklerini açan,
Tüm " Ne Mutlu Türk'üm diyen " dostlara minnetarım.
Gerçek Mustafa Kemal utukusu ile bu cennet vatanı yurt edinen bizler ne mutlu !..
Evet !..
Ne mutlu ki " Mustafa Kemal Atatürk " gibi her konuda dahi bir liderin yurttaşlarıyız.
Gögsümüz kabarmalı ve O'nun " ... söz konusu vatan ise gerisi teferruattır " cümlesine dört elle sarılmamız gerekir.
Sevgili " fikri hür vicdanı hür Mustafa Kemal neferleri "
Kabul edebilirseniz sizlere " dostlarım ", " yurttaşlarım " diye hitap etmek istiyorum.
Çünkü, altını çizmemde yarar var.
Vatan adı verilen toprak parçası olmadan " hiç bir bağımsızlıktan " söz edilemez.
Bu hususta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkına sesleniyorum.
Sizler nasıl olurda " Annan Planı " tuzağına düşersiniz.
20 Temmuz 1974 tarihinden beri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti topraklarında burnu kanayan var mı ?..
Yok, yok elbet !..
Nedeni ise Kahraman Türk Ordusu işe el koymuş ve benimle aynı dini paylaşanların " zalimce davranışlarını " noktalamıştır. Kahraman Türk Ordusu diyorum. Çünkü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne demişti. " Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran herkes Türk yurttaşıdır. " Sevgili dostlar, birde ben bu " vatandaş " sözcüğüne karşıyım. Siz hiç Ulu Önder'in ve rahmetli Bülent Ecevit'in ağzından " vatandaş " sözcüğü duydunuz mu ?
Onlar bu cumhuriyeti kuran herkez " Türk yurttaşıdır " deyişinden hareket ederek.
Hep " yurttaşlar " demişlerdir.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yurttaşları " yes be annem " tümcesi peşinden koşarak, hata yaptılar.
Bu hatanın üstüne bir de Mehmet Ali Tâlât'ı cumhurbaşkanı seçerek, ikinci bir hata daha yaptılar. Şimdi gerçek yurtsever Kıbrıs'lı kardeşler " kendi hatalarının gölgesinde " hatalarını telâfi etmeğe uğraşıyorlar. Eğer zamanında kurucu Cumhurbaşkanı sayın Rauf Denktaş'a kulak vermiş olsalardı. Bu gün durum daha farklı olurdu. Ancak, " Ne Mutlu Türk'üm " diyenler hep güçlükleri yenmişlerdir. Şöyle bir bakınız tarihimize, " Çanakkale ", " Sakarya " ve " Büyük Taaruz ile Dumlupınar ... "
Sevgili Kuzey Kıbrıs'lı dostlar,
Kuzey Kıbrıs'lı " Ne Mutlu Türk'üm " diyen canlar.
Sakın ha, kendileri ile din bağımız olsa bile " Rum toplumuna " güvenmeyiniz.
Çünkü hangi dine mensup olunursa olunsun, Yüce Tanrı'nın verdiği canı yine Yüce Tanrı alır.
Mücahitlerimizin, Mehmetçiklerimizin kanı ve canı üzerine inşa edilen KKTC'nin daim olmasını diler.
Davanızda başarılarınızı görmek isterim.
Unutmayınız ki, Costa Zarifis her ne kadar Ortodoks rum olsada,
Yüreği ile " Ne Mutlu Türk'üm diye " haykıran bir kadeşinizdir.
Şayet kabul ederseniz...
Yürek dolusu sevgi ve saygı ile...
Costa ZARİFİS
Benimde Costa ZARİFİS'e mesajım.
Büyük yürekli dostum kalemine saglık.Sizler o kadar zorluga ve edilen hakaretlere ragmen küsmediniz ve emperyalizm tarafından sarılıp sarmalanan ülkemizde;Türklügü kan bagından ibaret sanan gafillerden bile Türklüğe ve haklı davamıza sahip çıktınız.Sizin bu erdeminiz karşısında tüm samimiyetimle karşınızda saygıyla egiliyorum.Teşekkürler.