yurtlar hakkında bilgi verebilcek varmı

asas1453

New member
Reaction score
0
arkadaşlar şimdi yurtlar için başvuru falan yapcaz.
orda bi madde var yüksek ücretli yurtlar olmassa genel yurtlara yerleşmek istiyorum diye.

fakat yüksek ücretli yurtlarda yemek falan yok diyolar.

ya genel yurt yüksek ücretli yurt hakkında bilgisi ve tecrübesi olan paylaşabilirmi.

ortamı-yemek durumu-temizliği vs...:goz:

genel yurtlarda genelde odalarda 4 kişiden başlayıp 6 kişi kalabilme ihtimali var..yemek çıkıyor...pahalı yurtların ise odalarada ise 2 kişi kalıyorsun odalarda herşey mevcut adsl tv mutfak gibi...genel yurtlarda bazen siyasi olaylar olabiliyor ama sen ortamda sivrilmezsen kimse bir şey yapmaz..özellerde ise böyle bir durum olmaz en azından yurt içinde

devlete bağlı özel yurtlarda yemek çıkıyormu..onlar biraz daha pahalıymış ama yemek veriyormu bilmiyorum

kaldıgın yerdeki yurtlara göre değişiyor mesela mersindeki özel yurtta yemek çıkıyordu eskişehirdeki özel bi yurtta ise odandaki mutfakta sen kendin yapabiliyordun..gittiğin yerdeki yurtlara sorarsan sana zaten gerekli bilgileride verirler

sağolasın arkadaşım.
ankaradaki devlete bağlı özelt yurtlarda ymek veriyorlarmı mutfak mı var bilginiz varmı.

ank huku fakültesine gitcem busene inş.

Bahsettiğin yurtlardan Ankara'daki Nedim Zapçı yurdunu örnek verebilirim. Türkiye'de 2 tane örneği var. Diğeri de İzmir Urla'da. Kişiye ait özel yurtlarda bile bu kadar lüks ve temizlik bulman mümkün değil. Fakat her yüksek ücretli yurt da böyle değil. Kimilerinin normal devlet yurtlarından farkı yok. Yani senin anlayacağın; torpilin varsa aynı paraya vezir de olursun rezil de :)

Ha unutmadan ekleyeyim. Ben Nedim Zapçı'da mutfak görmedim. Yemekhane var ve günlük 4 YTL civarından yemek fişi veriliyor. Bunun bir kısmı kahvaltıda diğer kısmı da akşam yemeklerinde indirim olarak kullanılıyor diye hatırlıyorum. Ayrıca Nedim Zapçı Yurdu A.Ü. Hukuk Fakültesi'ne çok yakın. Bilgin olsun gezmeden karar verme derim.

çok sağol araştırcam.

bide fiyatı ne kadar orasının.

daha bilgisi olan her arkadaşımı burda paylaşıma beklerim

mustafa altuntaş yurdu var ankarada nasıl

bi yer bilen var mı

Geri