Yurdumun Güzel İnsanları (: Hey Gidi Türkiyee...

Kaçan Aşık

Yönetmen
Altın Üye
Reaction score
0
24.jpg

Malum transfer dönemindeyiz, takımlarımız harıl harıl futbolcu peşinde. Ve her dönemin olmazsa olmaz klişelerinden birisi, özellikle üç büyüklerin 'zenci kafacı golcü' alma takıntısıdır! Zonguldak'ta düzenlenen futbol turnuvasında Barış Lavas, siyahi futbolculara özenerek vücudunun tamamını ayakkabı boyasıyla boyayıp sahaya çıktı... Golcü arayan üç büyüklere duyrulur! Aydın Arslanyılmaz DHA

23.jpg

AMAN NAZAR DEĞMESİN...
Tatil için dört yıl önce Fethiye'ye gelen İngiliz inşaat ustası John Soutuern ile bankacı Sarah Styles tanıştıkları otelde evlendiler. Damat, gelinin sağ bacağına nazar boncuğu taktı... Erdoğan Karagöz A.A

22.jpg

21.jpg

Rusya'da bir TV kanalı için program hazırlayan 21 yaşındaki spiker Elena Kurikowa, Antalya Belek'te ilgi odağıydı. Güzel spiker "Türkiye'ye ilk kez geliyorum, çok beğendim. Hazırlayacağımız programı izlediklerinde tüm Ruslar buraya akın edecek" dedi. Namık Kemal Kılınç DHA

20.jpg

19.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ 7 BENZERLİĞİ BULUN!
Alanya'da garsonluk yapan Mirsat Kaya, ünlü oyuncu George Clooney'e benzediğine kendini o kadar ikna etmiş ki gömlek cebindeki isim kartına "George Clooney" yazdırmış. Mehmet Çelik DHA

18.jpg

KİM DAHA ÇOK ÖPECEK?
Antalya Kemer'de bir gece kulübü 'öpücük' yarışması düzenledi, ortaya bu görüntüler çıktı... Saffet Yenigün DHA

17.jpg

TİCARİ ZEKA BUDUR!
ÖSS sınavı için geri sayım başlarken Şanlıurfa'da bir kırtasiyeci, öğrencilerin türbelere gidip, hocalara kalem okutmasını fırsat bilerek iş yerinin camına, ‘Okunmuş kalem var’ yazısı astı. Haliyle satışlar patladı... Ali Leylak DHA

16.jpg

15.jpg

REKLAM ÖPÜŞMESİNE TAŞ ATTI!
Hatay'da sokak defilesine çıkan manken Nilay Dorsa, Aysun Kayacı’nın bir reklam filminde öpüşmesiyle ilgili soru üzerine, "Benim öpüşmem fiyatla ölçülmez, ben ancak sevdiğim insanı öperim" dedi.

14.jpg

12.jpg

SENDİKA BİNASINI KIRKLATTI...
GENEL Maden İşçileri Sendikası (GMİS) başkanlık yarışında "Sendika'nın bereketi kaçtı, seçimi kazanırsam sendika binasını kırklatacağım, baştan aşağıya yıkatacağım, Kuran-ı Kerim okutacağım" diyen Ramazan Denizer, seçimden galip çıkınca vaatlerini yerine getirdi... DHA

11.jpg

77'LİK ÜÇÜZ GÜZELLER
‘Yaban Çileği Festivali’nde renkli görüntüler yaşandı. 75’lik dedeler er meydanında, nineler ise podyumdaydı. Nineler Güzellik Yarışması’nda 77 yaşındaki üçüz nineler, jüri tarafından birinci seçildi. Erol KÜÇÜKOĞLU- Mustafa DALGACI DHA

9.jpg

HAVUZLA DEĞİL KARPUZLA SERİNLİYORLAR
Antalya'da yaz sezonunun başlamasıyla su parkları da müşterilerini eğlendirmek için birbirinden ilginç yarışmalar düzenliyor. Elleri kullanmadan "karpuz yeme yarışması" büyük rekabete sahne oldu. Cem Özdel A.A

8.jpg

ELEKTRİK GÖKTEN, TELEFON ANTENDEN
Sık sık gidip gelen elektriklere sinir olan mobilyacı Şaban Kapan, güneş paneliyle elektrik üretmeye başladı. Kapan, telefon ve internet görüşmeleri için de çatısına iki telsiz istasyonu kurdu. METİN ÖZDEMİR DHA

4.jpg

AFİŞ CANAVARLARINA TEL ÖRGÜ!
Konya Akşehir'de bilboardlara asılan afişler sürekli yoldan geçenler tarafından yırtılınca önlem olarak tel örgü çekildi... Özkan Dayıoğlu A.A

3.jpg

2.jpg

NEDEN BENİM HEYKELİMİ DİKMİYORLAR YAHU!
EDİRNE’de üç dönemdir Kırkpınar'da ağalık yapan Adem Tüysüz, Belediye Başkanı'nı Vali'ye şikayet etti. Gözyaşlarına boğulan Tüysüz'ün sözlerini kelimesine dokunmadan veriyoruz: "Ben çocuklarıma ve torunlarıma ne anlatacağım. Ağalık yapıyorum heykelim dikilmiyor. Heykelimin dikilmesi için Selimiye Camii'nin minaresine çıkıp intihar mı edeyim?” Ali Can ZERAY DHA

1.jpg

BİR SOKAK DEFİLESİ KLASİĞİ
Hatay'daki sokak defilesinde mankenler rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Mankenlerin giydikleri etekler havalandı, sokağı hınca hınç dolduran izleyiciler cep telefonlarıyla fotoğraf çekmek için yarıştı... Mehmet Ezer DHA

2e49lwo.jpg

bu abazlık sadece bizde mi olur yaw.....

eline sağlık güzel resimler...

Batililar cok modern hic abaza degil degilmi?

Geri