Yunanlılara bir darbe de Türk hackerlerden

NoMaD1978

Banned
Reaction score
0
Yunanlılara bir darbe de Türk hackerlerden :victory

İnternette yayınlanan video görüntüleriyle gündem oluşturan Türk ve Yunanların karşılıklı "hakaret" görüntüleri farklı bir boyut kazandı. Dün Yunanistan Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesini Türk hackerler ele geçirdi.

hacker.jpg

Federasyona ait olan .epo.gr adresine tıklayanlar, 'Hellas On-line' adlı resmî haber portalına yönlendiriliyor.

Türkler karşısında dün aldığımız utanç mağlubiyetinden sonra bir darbe de internetten yedik diye yazan Spor Time, dün Yunan Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinin Türkler tarafından hacklendiğini yazdı. Dün gece Yunan Futbol Federasyonu'nun internet sitesine girenlerin çok kötü bir sürprizle karşılaştığını yazan gazete, sitenin ana sayfasına Türkiye haritası içerisindeki Türk bayrağı ile 1-4'lik maç skoru ve "sus" işareti yapan bir çocuk resminin konduğunu ifade etti. Spor Time, "HEYY GREECE DONT SPEAK" (Hey Yunanistan, konuşma") yazısının her şeyi anlattığını ve dün gece her kulvarda Yunanların hezimete uğradığı değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada Yunan Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine bugün de ulaşılamıyor. Federasyona ait olan .epo.gr adresine tıklayanlar, 'Hellas On-line' adlı resmî haber portalına yönlendiriliyor.

acımaya başladım yaww..bu kadar ezmesek miydi acaba..:)

onlar her zaman bizim gölgemizde kalmaya mahkümm

DayWalkerr' Alıntı:
acımaya başladım yaww..bu kadar ezmesek miydi acaba..:)

yok be kardeş ne acıyacan
ayasofyadan Hilal'i indirip haç dikeceklermiş ya
ilk önce dün geceki lekeyi temizlesinler :durdurun

SickDreTh' Alıntı:
nomad kardesım tam lınkı bana bı pm atarmısın lutfen!!;)
:goz: :victory

hehehe yaw 300 spartalıymış yaw geçin bu ayakları.... koptum....

yaw su resmı gorseydık yaa:D:Dbı gogsum kabarsaydı su Türk kardeslerımın ınternettekı basarısıyla!!hemen yonlendırmıs kopekler..

osmanlı torunu olmak kolay değil :cool:

kudurup kudurup birbirLerini parmakLasın şerefsizLer
Boru mu Dünyada uğrunda en çok kan akıtıLan Bayrağa diL uzatmak

Futbol takımımızada teşekkürler valla Pek rahat uyudum akşam..!!

Hay Allah razı oLsun ya NoMaD
Bu görüntüyü görmem Lazımdı
Eheheh kapak derLer ya
Bu tam kapak oLmuş

kim yaptıysa eline sağlık ne güzel oturtmuş

bide tam gününde yani bravo

maçtan önce yeneceğiz diyordular
yenildiler

Kurtuluş Savaşın dan önce Anadolu Yunan toprağı dediler :mad:
kovuldular!

Atatürk'e Türk bayrağına hakaret ettiler :mad:
cevaplarını aldılar!

bu,ilk değildir ve son olmayacaktır :)

aşırı düşünenlerin hepsinin sonu Yunanistan gibi hezimet olacaktır

yapanların ellerine sağlık

nomad elıne saglık dostum mukemmel bı kapak artık ınsan ıcıne cıkamaz bu kopekler gercı yuzsuz ler ama olsun:):hhcool

Geri