Yunan milli marşıyla mastürbasyon

fare_07

**forum haşeresi**
Altın Üye
Reaction score
0
Yorgo Kırbaki/Atina

Yunanistan’da polisin el koyduğu kısa metrajlı bir sanat filmi kamuoyunda tartışmalara neden oldu.

Başkent Atina’da açılan Art-Athina adlı sergide, Eva Stefani adlı sanatçının çektiği kısa filmde, bir kadın, Yunan milli marşı eşliğinde kendini tatmin ediyordu.

Savcılık emri ile harekete geçen polis, video filme el koyarken, sergi müdürü Hristos Savidis’i de gözaltına aldı. Filmin yapımcılığını da üstlenen yönetmen ve sinema teorisyeni Eva Stefani da aranıyor. Aynı sergiye katılan bazı sanatçılar 'sanata sansür getirilemez' diyerek eserlerini çekeceklerini açıkladılar.

kaynak

adamlar kendi marşları bile dalga geciyolar.
yazık...

Kendilerine ne kadar saygılı davrandıkları ortada

ßunların Sonunu sanırım ben görüyorum yine altımızda esaret:D

iyi oluyomu acep :)

Yunan Milli Marşını nerden temin edebiliRiz :D

Her Ülkenin Bayrağı ve Marşı Kendisine Göre Kutsaldır. Kutsal Objelerin Aşağılanması Sakıncalıdır. Böyle Sanat Olmaz...

gavur işte nolacak

ayıptır milli marşlarla bayraklarla liderlerle dalga geçilmez küçük düşürücü hakarete dayalı hareketler yapılmaz hiçbir alaka sığmaz en azından türk insanı yapmaz böyle sanat olmaz

ama adamlar kendi marşlarına bile saygı göstermiyosa bizde onlardan bizim bayrağmıza saygı beklemeyelim kendini saymayan kimseyi saymaz dimi
:):):):):):):):):):):):)

Üzücü Bir Olay.... Bundan Örnek alıp VATAN hainleri bişiler yapmasa bari..

firatay' Alıntı:
Her Ülkenin Bayrağı ve Marşı Kendisine Göre Kutsaldır. Kutsal Objelerin Aşağılanması Sakıncalıdır. Böyle Sanat Olmaz...

heayt bea babandadamı tarafsız bir duruş vardı :)
şaka bi yana güzel yorum olmuş =)

aciz insanlar kendi marsları ile de dalga geciyorlar

Sanırım milletler kendi öz değerlerinden kaybede kaybede bu durumlara düsüyorlar. bence her millet özünü korumaya mecbur ve mahkumdur yukarıdaki gibi olayları yaşamak istemiyorsa. ayrıca bunu yaparak sanat yaptıklarını iddia edenlere de sadece guluyorum.

Kendisine SAygısı OLmayanın Başkasına da saygısı olmaz

bende soyle bi mantık yuruteyim..
iki tane adam tutayım kendi milletime hakaret ettireyim bayragıma kufur ettireyim marşıma kufur ettireyim..sonra da diger ulke insanları desin ki: lan bu adamların kendı bayragına marşına saygısı yok bıze nasıl olsun..

sonra da yıne aynı adamları kurayım muslumanlara kufur etsın turklere kufur etsın bayragımıza kufur etsın..e bizde tepkisiz kalalım ..nasıl olsa adamların kendı bayraklarına kendı marşlarına saygısı yok s.tiret bu adam adam degil zaten diyelim konu kapansın..
bu kadar basit değil be... bayrak marş milletin namusudur..bizim namusumuza saldırılmasını taciz edilmesini istemiyorsak baskalarının namusuna saygı duymak lazım..

O ŞEREFSIZLERI ŞIDDETLE KINIYORUM.....

Geri