Yumurtadaki ALLAH yazısı şaşırtıyor

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bir yumurtanın üzerindeki Arapça 'Allah' yazısı görenleri hayrete düşürüyor.

İbrahim Bor isimli vatandaş, sabahleyin kahvaltılık almak için bakkaldan bir koli yumurta aldığını, eve geldiğinde yumurtalardan bir kaçını kullanmak için koliden çıkartırken, birinin üzerinde garip çizgiler olduğunu fark ettiğini söyledi. İbrahim Bor, aldığı yumurtayı komşularına gösterdiğinde yumurtanın üzerindeki yazının ve şekillerin Arapça yazı ile "Allah" yazıldığını öğrendi.

yumurtanin_uzerindeki_arapca_allah.jpg

Bor, "Sabahleyin kahvaltı malzemesi almak için mahalle bakkalına gittim ve bir koli yumurta aldım. Bakkaldaki arkadaş yumurta kolisini paketleyip bana verdi. Bende iki yumurta kırmak için yumurta kolisini açtım ve iki yumurta çıkardım. Yumurtaları alırken, yumurtaların içinde birinin üzerinde garip ve hayret verici şekiller gördüm. Yumurtayı komşularıma gösterdim. Komşularım yumurtanın üzerindeki şekillerin Arapça Allah yazısı olduğunu ifade ettiler. Hepimiz hayretler içinde kaldık. Yumurtanın üzerindeki yazıyı görenler hayretlerini saklayamayarak 'Maşallah' ya da 'Sübhanallah' demeye başladılar. Bende bu güzelliği herkesle paylaştım" dedi.

yumurtanin_uzerindeki_arapca_allah2.jpg

Yeni Mahalle Toktimür Bakkaliyesi sahibi Mehmet Toktimür ise, "İbrahim Bor isimli vatandaş gelip bizden bir koli yumurta aldı. Eve gittiğinde yumurta kolisinin içinde yumurtaların birinde Allah yazısının var olduğunu söyledi. Ben de gördüğümde şaşırdım. Yumurta kolisini verdiğimde hiç dikkatimi çekmedi" diye konuştu.

KaynaK

gerçekten böyle ilginç olaylar yaşanıyor saol paylaştığın için teşekkürler..

Zaman Zaman Değişik NesneLerin Üzerinde Bu Tür MucizeLer GörüLmekte.
TeşekkürLer PayLaşımın İçin

Mevla Neyler Neylerse Güzel Eyler.Hikmetin'den Sual Olunmuyor,

Geri