pazar sabahı... uyku sersemi ... işe gidorum insanlar sokaklarda dedim bu kalabalık nedir acaba ygs vardı sonra aklıma gelmişti .. zaten sabah saatler ileri alınmış diye fırladım yataktan ...bir çay içtim çay ocağında anca ayıldım ... sabahları insanlar daha zeki olurmuşlar dinlengin ...
okulların önünden geçerken anneleri babaları görüyorum annelerin ellerinde kuran'lar okuyorlar içlerinden ALLAH kabuletsin dualarını ... babalar,abiler fosur fosur sigara içiyor ..
herkes heyecanlı..cocuklardan bile 1 sene okadar para verdik dershanelere emekler boşamı gidecek ...ahhh eğitim sistemimiz ah ...içler acısı ....
sen 12 sene oku çalış 1 günde olsa iyi 2 saatte 12 seneyi anlat ... varmı böle bişi ... burası TÜRKİYE ...
belki heyecandan soruları yapamacak .. belki heyecandan dişi yada başı ağrıyacak ..bana çok olurdu heyecandan tuvaletim gelirdi dayanamaz çıkardım ...kalbim duracak gibi olurdu .. 3.-4.- girişte artık alışmıştım ...
avrupa birliği diyip duruyoruz sadece adamların eğitim sistemini uygulasak bize yeter .ne güzel oturtmuş adamlar ilkokuldan başlıyor ...yönlendirmeye ... bizde .hersene yeni bir sistem hersene yeni bir ad ;
öss- öys -lgs-ygs-varda var ...
bunu bitir yukarı geç .....
yukarıda daha beteri var ..
kpss