Yuh artık !! Damanacayla mastürbasyon yaptı

bir mahallede 7 caminin olduğu bir memlekette böyle bir habere inanmak çok zor ,eğer haber gerçekse o vakit cami sayısı az geliyor demektir ...

Ya evet ya çok haklısın. Aynı mahalledeki 7 camiye, çalışmak zorunda olduğu işyerindeki patronunun izin vermemesinden, ya da müfredatın ya da kanun ve kuralların engellemesinden dolayı gençlerin değil de 60 yaş üstü emeklilerin gidebildiği bir memlekette böyle bir habere inanmak gerçekten de zor (?) Mükemmel tesbitin için kutlarım seni. Söz, senin mahallene yapılacak 8. caminin ilk tuğlası benden...

yaratıcılık bu olsa gerek ... emeğine sağlık

ne demiş şahin abimiz kiremit deliği bulsan ........

Ya evet ya çok haklısın. Aynı mahalledeki 7 camiye, çalışmak zorunda olduğu işyerindeki patronunun izin vermemesinden, ya da müfredatın ya da kanun ve kuralların engellemesinden dolayı gençlerin değil de 60 yaş üstü emeklilerin gidebildiği bir memlekette böyle bir habere inanmak gerçekten de zor (?) Mükemmel tesbitin için kutlarım seni. Söz, senin mahallene yapılacak 8. caminin ilk tuğlası benden...

Haber doğruysa 8 de az gelir 9 da, bence her eve bir cami kampanyası başlatılmalı.

adamın fantazisine bakın bee...

Haydar Dümenin Ögrencisidir Kesin:hhmanD

BU adam nasıl bir abazaymış yavv neyi düşündüde damacanaya saldırdı yavv yazık damacanaya ne acı çekmiştir:):):)

nasıl bi abazalıktır ya :)))

Damanaca DegiL Lem O Damacana :hhmanD Onunda ßir asaLeti var :hhsigara

öff gecen okumuştum sabah olduğu için bişi olmadı ama şimdi gece bide içkili içkili kusucam ya :durdurun

adamı yetkili merciye havale ediyorum çünkü olay Allah'lıktan çıktı :D:D

öff gecen okumuştum sabah olduğu için bişi olmadı ama şimdi gece bide içkili içkili kusucam ya :durdurun

adamı yetkili merciye havale ediyorum çünkü olay Allah'lıktan çıktı :D:D

eğer rakı içiyorsan susuz iç istersen eğer illa su kullanman gerekse damacanadan doldurma :gulumseCocuk: adamı su fabrikaları şikayet etmediyse iyi valla adamların işine mani oldu satışlar kesin düşmüştür tüm türkiyede bu haberdeb sonra:gulumseCocuk:

Zaman devir gittikçe kötüye gidiyor. Yazıklar olsun.

Geri