Yuh ÜstÜne Yuh: Olmaz BÖyle Şey !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
FİLM SETİNİ GERÇEK SANDI, FİGÜRANA BIÇAKLA SALDIRDI !!!

VAN'da Akıllara Durgunluk Veren Olay !!!

"Kavga öyle yapılmaz böyle yapılır" diyerek sete girip figüranı bıçakladı

VAN’da amatör olarak hazırlanan ‘Üç Damla Gözyaşı’ adlı filmin çekimleri sırasında kimliği belirsiz bir kişi ekibin yanına gelerek, “Kavga öyle yapılmaz
böyle yapılır, ben size nasıl yapıldığını göstereyim” diyerek tartışmaya başladı.

Figüranlardan birini bıçaklayarak kaçan zanlının bıçaklama anı, filmin bir kameramanı tarafından görüntülendi.
İskele Caddesi üzerinde, ‘Üç Damla Gözyaşı’ adlı filmin bir sahnesi çekilirken, kimliği belirsiz bir kişi ekibin yanına gelerek, “Kavga öyle yapılmaz böyle yapılır, ben size nasıl yapıldığını göstereyim” diyerek setteki oyuncularla tartışmaya başladı. Tartışma sonrası film setinden ayrılan kimliği belirsiz kişi, kısa bir süre sonra eline aldığı bıçakla geri dönüp set ekibine saldırdı.

Bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan ve filmde figüranlık yapan Mesut Ergenç, sırtından bıçaklanarak yaralandı. Neye uğradıklarını şaşıran oyuncularının dalgınlığından ve şaşkınlığından yarararlanan kişi, hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Bıçaklama anı, filmin kamera arkası çekimlerini yapan kamreman tarafından kaydedildi. Yaralı Ergenç, olay yerine çağrılan taksiyle Van Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Ergenç yapılan tedavisinin ardından taburcu edilirken, polis ekipleri görüntüleri izleyerek saldırıyı yapan sanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Film yönetmeni, kameramanı ve senaristi Orhan An, çekimler sırasında sürekli vatandaşların film setine geldiğini söyledi. An, dünkü bir sahne çekiminde figüran rolündeki Mesut Ergenç’e kimliği belirsiz bir kişinin saldırdığını belirterek, “Bıçaklama olayı kamera arkası görüntülerini çeken arkadaşımız tarafından kaydedildi. Bu görüntüleri polise verdik. Polis görüntüyü takip ederek olayı gerçekleştiren ve daha sonra kaçan kişiyi arıyor” dedi.

İŞTE O AN

1_k.jpg

5_k.jpg

7_k.jpg

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yasam/5952173.asp?m=1&gid=112&srid=3603&oid=2

Sadece filmlerde olur diye bi söz vardı da inanmıyordum, film ama gerçek. Eğitim şart arkadaşlar.

Dostum Kaynak Belirtirmisin

Al sana film..;)

ya bişey değil film seti bu 100m. den anlaşılır 10larca kamyon 4-5 tane kamera ışıkçılar, panocular, yönetmen, yardımcıları, perde yi tutanlar etrafta izleyenler

nasıl anlamamış aptal sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri